Cryptocurrency

Wat is StormX? Uitleg STMX en koers en verwachtingen en alles wat je moet weten over STMX

Heb jij ooit gebruik gemaakt van Fiverr of Upwork? Misschien wel als freelancer zijnde, of juist wanneer je een freelancer nodig hebt. Echter betaal ja vaak vrij hoge commissies op deze platformen. Daar wil StormX een einde aan maken. Op hun decentraal platform kun je taken aanmaken, die freelancers vervolgens kunnen oppakken. Echter is dit niet het enige product dat StormX aanbiedt. Het team achter dit project is namelijk volop bezig zichzelf te blijven vernieuwen. Dat doen ze door steeds meer functies aan hun platform toe te voegen, maar ook door nieuwe producten te lanceren. In dit artikel lees je meer over StormX, zodat je weet wat het is, hoe het werkt en waar jij zelf STMX-tokens kunt kopen voor crypto trading.

Wat is StormX?

Het StormX project was voorheen bekend als BitMaker. Later besloot het team om het product een andere naam te geven en de blockchain-technologie te integreren in de toepassing, waardoor DE StormX-tokens werden geïntroduceerd. Deze zijn op dit moment te koop bij verschillende crypto exchanges, waar we je later in dit artikel meer over vertellen.

StormX is een blockchainproject dat de toekomst van zelfstandig ondernemerschap en de winkelervaring wil transformeren en verbeteren. StormX is een revolutionaire app en Chrome-extensie waarmee gebruikers cryptocurrencies kunnen verdienen door producten te kopen, taken te voltooien, STMX te staken, etc

Bovendien biedt het freelancers een open en eerlijke kans om crypto te verdienen door bepaalde taken uit te voeren via gedecentraliseerde smart contracts.

Het voornaamste aandachtsgebied van StormX is microtasking en het zoeken en vinden van manieren om de winkelindustrie te gamificeren. Hiervoor heeft het team dus een applicatie ontwikkeld die je kunt downloaden op Android en iOS. Hierdoor kunnen gebruikers microtaken uitvoeren en een vergoeding ontvangen via een smartphone. Het is indrukwekkend dat het project elke maand zeker 75.000 maandelijks actieve gebruikers heeft die gebruik maken van de applicatie. 

Het microtakenplatform is volledig gedecentraliseerd en volledig transparant. Bovendien maakt dit platform gebruik van smart contracts om de voorwaarden van het contract op een veilige manier uit te voeren. Deze kenmerken dragen bij tot een efficiënt en rendabeler systeem.

Het team van StormX

Er zit een ervaren team achter het Stormx-project, dat bestaat uit ervaren mensen in de crypto-industrie. In de adviesraad kun je bekende namen uit de cryptowereld ontdekken. Het gaat onder meer om Guy Benartzi (medeoprichter van Bancor), Anthony Di Lorio (CEO en oprichter en CEO van Decentral en Jaxx), en Jeff Pulver (VoIP – pionier).

De CEO en oprichter van StormX is Simon Yu, die is afgestudeerd aan de Foster School of Business en zijn bedrijfservaring heeft opgedaan als financieel analist bij bedrijven als Amazon. Eerder richtte hij Seattle’s eerste en beste Koreaans-Mexicaanse fusion food truck op. De visie van Yu is om een gedecentraliseerde marktplaats voor micro-taken te creëren. Een die op dezelfde manier zal werken als Apple’s App Store of Google Play Store voor freelancers en shopaholics. Deze app is met name gebaseerd op een geven-en-nemen model. Daarom heeft deze app een grote kans van slagen. Daarnaast kunnen gebruikers ook STMX, Ethereum of zelfs Bitcoin verdienen. 

De partners

Dankzij hun partnerschappen kunnen miljoenen Litecoin-houders in aanraking komen met StormX-producten. Deze samenwerking zou het team snelle en veilige betalingsmogelijkheden bieden aan klanten. Dit zal de onlinewinkelervaring voor consumenten en ontwikkelaars verbeteren. 

Echter is dit niet het enige partnerschap van StormX. Het heeft namelijk ook de handen ineengeslagen met MakerDAO om Maker’s DAI stablecoin te integreren in twee producten, Storm Play en Storm Shop. Om dit partnerschap te vieren, werd ook een extra $10.000 aan DAI-beloningen toegekend aan vroege Storm Shop-gebruikers. 

StormX gaat ook een samenwerking met het in Singapore gevestigde blockchainbedrijf Ink Labs Foundation aan om zijn community in Azië uit te breiden. Dankzij deze integratie kan STMX technische ondersteuning krijgen voor de affiliate- en cross-chainovereenkomsten van Ink Labs Foundation. Daarnaast is het team van plan om hoogwaardige spelinhoud te lanceren voor het Storm Market-gamified microtask-platform. 

Kyber Network is geïntegreerd met het StormX-platform om iedereen in staat te stellen naadloos STMX-tokens te kopen voor gebruik in het Storm Market-ecosysteem met elk token dat door Kyber Network wordt ondersteund. 

De StormX Market 

Op de StormX Market heb je zowel Storm Makers als Storm Players. Storm Makers schrijven zich in en betalen voor microtaken of diensten, terwijl gebruikers die deze taken en diensten uitvoeren in ruil voor betaling Storm Players worden genoemd. Het werkt dus hetzelfde als Upwork of Fiverr, waar je (indien nodig) freelancers kunt inhuren om bepaalde taken uit te voeren. Echter heb je op deze platformen niet de voordelen die blockchain biedt.

Gebruikers kunnen deze betalingen inwisselen voor Storm Tokens (STMX). Daarnaast kunnen gebruikers met Storm Tokens kopen in de Storm Store en kunnen ze worden ingewisseld tegen andere cryptocurrencies. Daarnaast accepteert de Storm Market ook betalingen in Ethereum of Bitcoin. 

Hoe kun je StormX verdienen?

Er zijn drie belangrijke gebieden in Storm Market waar gebruikers StormX-tokens kunnen verdienen: 

  • Storm Shop: Dit is een innovatief platform waar gebruikers beloningen kunnen verdienen door de aankoop van producten en diensten. Gebruikers kunnen genieten van lucratieve deals door aankopen te doen bij een van de 750+ beschikbare winkels en ontvangen tot 87,5% crypto cashback terug. Interessant is dat hun tokenmodel hen in staat stelt hogere beloningen (tot 2,5x) uit te betalen aan leden in vergelijking met hun concurrenten. 
  • Storm Play: Storm Play is een mobiele Android-app waarmee gebruikers gepubliceerde microtaken en beschikbare beloningen kunnen bekijken. Gewoonlijk zijn deze beloningen Storm Bolts. Het kan echter ook Bitcoin of Ethereum zijn. 
  • Stormconcerts: Om deel te nemen aan regelmatig lopende programma-aanbiedingen, kunnen gebruikers Stormconcerts gebruiken. Deze taken zijn de rode draad van dit platform, dat smart contracts gebruikt om afspraken te maken tussen de ontwikkelaar en de eindgebruiker. Daarnaast heeft het andere onafhankelijke taken, zoals machine learning, gegevensbescherming, etc.

Wat is het voordeel van StormX voor freelancers?

Het StormX-platform schakelt de tussenpersoon uit door gebruik te maken van smart contracts. Daardoor is het gebruik van StormX aanzienlijk goedkoper voor ontwikkelaars en eindgebruiker, vergelijken met de concurrentie. Bovendien verminderen deze smart contracts ook de kosten en het risico van problemen die in een juridische strijd zouden kunnen uitlopen. Voor freelancers komt dit dus goed uit, omdat zij vaak veel minder te besteden hebben dan grote bedrijven.

Omdat het grootste deel van de wereldbevolking verbonden is via smartphones, kunnen StormX-gebruikers vanuit elk land toegang krijgen tot het platform en betalingen rechtstreeks ontvangen in de cryptocurrency wallet van hun keuze. Deze functies maken het platform meer dan alleen een cryptocurrency, omdat het een belangrijke functie kan hebben voor mensen. Bovendien is het team van plan om een compleet ecosysteem te creëren dat zowel adverteerders als gebruikers bedient. Zo hoopt het team dat het platform voor meerdere mensen geschikt is.

StormX is nuttig voor freelancers omdat zij stabiel en vast werk kunnen krijgen. Deze freelancers worden op het platform Storm Players genoemd en zij helpen Storm Makers. Bovendien creëren deze Makers een wereldwijd personeelsbestand dat toegankelijk is vanaf elk met internet verbonden apparaat overal ter wereld. 

Roadmap van StormX

Het team is van plan om het leaderboard te upgraden en opnieuw te ontwerpen voor mobiele en Chrome-extensies. Om het gebruik van StormX uit te breiden, zal het project meer winkels toevoegen en zich concentreren op markten zoals de VS, Zuid-Korea, Europa en Azië. 

Binnenkort zullen gebruikers van hun aankopen kunnen doen vanaf hun desktop. Bovendien komt binnenkort ook de StormX-betaalkaart uit om wereldwijd te kunnen winkelen en te betalen met crypto.

Het team heeft dus een brede visie voor zich, en is nog lang niet klaar met het verder ontwikkelen van het platform. Er zijn daarom ook veel analisten die verwachten dat de prijs van StormX in de toekomst nog flink zal gaan stijgen. Dit komt doordat er steeds meer functies bij gaan komen, waardoor de vraag naar StormX waarschijnlijk ook zal gaan stijgen.

Het StormX token (STMX)

Vanaf het einde van 2018 was de koers van StormX vrij stabiel. Echter steeg de koers in januari 2021 enorm, waardoor er steeds meer mensen bijkwamen die StormX kochten. Op dit moment is StormX $0,05266 waard (april 2021). Na het bereiken van een hoogste punt van $0.0822 op 3 april 2021, onderging STMX een correctie en hield trendlijnsteun op $0.05289.

Deze cryptomunt heeft een uitstaande voorraad van 8,4 miljard STMX-tokens met een maximale voorraad van 10 miljard. 

StormX (STMX) Koers

Waar kan ik StormX kopen?

Naast dat je STMX kunt verdienen, zijn er natuurlijk ook andere manieren om deel te nemen aan het succes van StormX. Handelen met cryptocurrencies wordt steeds populairder. 

De belangrijkste crypto exchanges voor STMX-tokens zijn Binance en Huobi. Deze platforms bieden namelijk de hoogste liquiditeit. Dit komt doordat het de twee populairste aanbieders van STMX-tokens zijn. Je kunt hier dus STMX-tokens voor de beste prijs kopen en verkopen. 

Binance en Huobi voldoen aan alle veiligheidsnormen en biedt de mogelijkheid om relatief hoge winsten te maken door te handelen. Het is echter, vooral voor beginners, belangrijk niet meteen te veel geld in crypto trading te steken. Naast de veelbelovende winsten zijn er natuurlijk ook grote verliezen mogelijk. Daarom moet je alleen een bedrag gebruiken dat je zou kunnen missen.

Het is ook mogelijk om STMX-tokens op een gedecentraliseerde exchange als Uniswap of Sushiswap te kopen. Echter moet je hier redelijk veel taken doorlopen, waardoor er een kans is dat het fout gaat. We raden je daarom aan om gebruik te maken van Binance of Huobi.

Sinds February 2021 kun je nu ook STMX kopen op Bitvavo. Klik hieronder en vul hoeveel STMX je wilt kopen!

Waar kan ik StormX bewaren?

STMX is een ERC20-token dat draait op de Ethereum-blockchain. Hierdoor kun je STMX-tokens in vrijwel iedere wallet bewaren. Denk bijvoorbeeld aan de online wallet van je crypto exchange, maar ook aan hardware wallets. Wanneer je niet veel STMX-tokens in je bezit hebt, is het geen enkel probleem om deze in een hot wallet te bewaren.

Het is echter verstandiger om te kiezen voor een hardware wallet zodra je veel tokens in je bezit hebt. Dat is namelijk een stuk veiliger dan een hot wallet. Dit komt doordat een hardware wallet is afgesloten van het internet. Hackers kunnen dus niet bij je tokens komen in dat geval.

ICO

Het is indrukwekkend dat StormX in 2017 een ICO hield die een maand duurde en ongeveer 32 miljoen dollar ophaalde. Met dit geld heeft het team van StormX nieuwe producten opgezet. Dat is ook goed gelukt, omdat er sinds die tijd al veel nieuwe producten daadwerkelijk zijn gelanceerd.

Is het slim om StormX-tokens te kopen?

Wanneer je een cryptomunt wilt kopen, is het verstandig om eerst goed onderzoek te doen naar de munt of het token. Dat is voor StormX niet anders. Je kunt onderzoek doen door middel van een fundamentele analyse, waarbij je kijkt naar het team achter het project, hoe het project werkt en welke problemen het in de markt oplost.

Het is ook mogelijk om een technische analyse uit te voeren, waarbij je voornamelijk kijkt naar de koers van StormX. Door patronen te herkennen in de huidige koersen, kun je bepalen of het een goed moment is om in te stappen (of er juist uit te stappen).

Of het slim is om StormX te kopen, is dus geheel aan jezelf. Wanneer jij denk dat de waarde ondergewaardeerd is, is het verstandig om StormX te kopen. Door STMX-tokens vervolgens te verkopen wanneer de waarde weer is gestegen, kun je een mooie winst maken met deze cryptomunt.

Conclusie

Het StormX-project richt zich op de zich snel ontwikkelende onafhankelijke industrie. Door zich te concentreren op micro-taken, kunnen zij de concurrent worden van Fiverr, Upwork en andere websites. Het team wil bestaande platformproblemen, zoals inefficiënte processen en buitensporige tarieven, oplossen. Het beschikt over een sterk team en een groep bekwame adviseurs die hun kansen op succes verveelvoudigen. 

Daarom kunnen we, door al deze kenmerken te combineren, zeggen dat het een echt probleem in deze wereld oplost. En wij zijn niet de enige die daar veel vertrouwen in hebben. STMX is tegenwoordig een populair token dat door veel crypto traders aan hun portfolio is toegevoegd. Echter raden wij je altijd om zelf goed onderzoek te doen, voordat je besluit in STMX te investeren.

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.