XRP (XRP) kopen en verkopen? Koers en informatie

XRP (XRP) kopen? Op deze pagina vindt je de huidige live euro koers van XRP (XRP). XRP (XRP) huidige prijs is €0.2103 met totale marketcap van €9.48 B. XRP (XRP) prijs is 2.43% omhoog gegaan in de laatste 24 uur. Koop of verkoop je XRP (XRP) op deze pagina.


Op deze pagina kun je ook gebruik maken van de XRP (XRP) calculator

Belangrijk! Voordat je XRP (XRP) wilt kopen, zorg ervoor dat je eerst Bitcoin koopt om vervolgens deze weer in te wisselen voor XRP (XRP)! Op Bitvavo kun je tot 1000 euro gratis handelen zonder feekosten! Schrijf je hier in en claim jouw bonus of klik op de knop beneden! Overigens is Bitvavo de goedkoopste Bitcoin Broker van Nederland!

Koop Ripple Verkoop Ripple
 • ripple
  XRP (XRP)
 • Live prijs
  €0.2103
 • 24 uur%
  2.43%
 • Marktkapitalisatie
  €9.48 B
 • Volume
  €1.13 B
 • Beschikbaar aanbod
  45.10 B XRP
 • Rang
  4

Crypto Calculator

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

10 XRP (XRP)
=
2.103EUR

Ripple kopen?

Ripple kopen kan een goede investering zijn vanwege de potentie, en ook met de banden die Ripple in de afgelopen jaren heeft opgebouwd. Ripple is na de Bitcoin en Ethereum de populairste coin op de coinmarketcap. Bekijk hieronder een overzicht van welke Nederlandse broker dit aanbieden! Als je direct Ripple wilt kopen dan zou ik je aanraden om dat te doen via Litebit of Bitvavo! Je kunt natuurlijk ook eerst Bitcoins kopen via Satos of Bitonic om vervolgens daarna in te wisselen tegen Ripple! Dit kun je dan bijvoorbeeld doen bij een crypto exchange Binance!

Bitvavo

50+ Cryptocurrency's te koop
Bitvavo wallet
Gevestigd in Nederland
Gerespecteerd bedrijf
Tijdelijk aanbod : Tot 1000 euro gratis handelen zonder feekosten

LiteBit

50+ Cryptocurrency's te koop
Eigen Litebit.eu wallet
Gevestigd in Nederland
Gerespecteerd bedrijf
Betrouwbaar!

Bitonic

1 van de betrouwbaarste broker
Sinds 2013
Goede bitcoin prijzen
Gevestigd in Nederland
 

Satos

1 van de goedkoopste bitcoin prijzen
Gevestigd in Nederland
Betrouwbaar
 
 

Ripple Wallet

Als je Ripple hebt gekocht dan moet je deze ook ergens kunnen bewaren. Op het moment van schrijven zijn er 4 wallet mogelijkheden om je Ripple hierin te bewaren. Hier beneden zie je een volledige overzicht wat de mogelijkheden zijn en wat de voordelen en de nadelen zijn in 1 oogopslag! Een wallet kiezen is zeer belangrijk en daarom hebben we alles op een rijtje gezet voor je!

 

  
 
Gebruiksvriendelijkheid
Veiligheid
Direct verkopen?
Zelf eigenaar wallet?
Op te slaan in kluis?
Oordeel Cryptokopen.nl

Paper
Wallet
Gebruiksvriendelijkheid: 6 / 10
Veiligheid: 7 / 10
Direct verkopen?
Zelf eigenaar wallet?
Op te slaan in kluis?
Oordeel Cryptokopen.nl: 7 / 10

Sofware
Wallet
Gebruiksvriendelijkheid: 7 / 10
Veiligheid: 8 / 10
Direct verkopen?
Zelf eigenaar wallet?
Op te slaan in kluis?
Oordeel Cryptokopen.nl: 6 / 10

Exchange
Wallet
Gebruiksvriendelijkheid: 10 / 10
Veiligheid: 7 / 10
Direct verkopen?
Zelf eigenaar wallet?
Op te slaan in kluis?
Oordeel Cryptokopen.nl: 8 / 10

Hardware
Wallet
Gebruiksvriendelijkheid: 9 / 10
Veiligheid: 9 / 10
Direct verkopen?
Zelf eigenaar wallet?
Op te slaan in kluis?
Oordeel Cryptokopen.nl: 10 / 10

Ripple koers

Ripple is na Bitcoin en Ethereum de nummer 3 van de coinmarketcap. Dat is nog eens een goede reden waarom de Ripple aan toenemende populariteit heeft gewonnen in de afgelopen maanden. De Ripplekoers is net als andere crypto valuta's in de eerste helft van 2017 enorm gestegen. Door de gefluctuerende koersen is het moeilijk en onvoorspelbaar waar de koers van Ripple op korte termijn naar toe gaat. Op de lange termijn zijn we wel van overtuigd dat deze in prijs zal groeien!

Ripple violiteite koers

Net als de meeste koersen, is de Ripple koers erg volatiel. Door de hoge violiteit van de koersen is het beleggen in cryptovaluta de afgelopen maanden enorm toegenomen, Houdt er ook rekening mee dat het ook risico's met zich mee brengt als je in cryptocoins investeer .We kennen allemaal wel van die verhalen waarmee flinke koerswinsten zijn behaald. Maar onthoud goed dat ...alles wat naar boven gaat,.... gaat ook weer terug naar beneden. Een hoge niveau van volatiliteit kan maar dus 2 kanten op. Dit is iets wat je wel in je achterhoofd moet houden. Maak dus gebruik van de kansen of dit goed uit te spelen, en investeer niet wat je kan missen.

Wat is Ripple

rippleRipple is speciaal opgericht als een betaalprotocol voor banken om transacties veiliger, sneller en goedkoper te kunnen bevestigen. Ripple (XRP is in tegenstelling tot bijna alle andere crypto valuta's een gecentraliseerde valuta.

De organisatie Ripple is in 2012 opgericht en onderscheidt zich van vele andere blockchain start-ups, door gebruik te maken van de enterprise blockchain technologie .

Vele bekende en gerespecteerde financiele bedrijven zoals Bank of America, Satander en UniCredit maken momenteel gebruik hiervan, en de verwachting is dat steeds meer financiele instanties hier gebruik van zullen maken.

Wanneer er geld wordt overgemaakt naar een andere buitenlandse bank, is deze transactie meestal niet simpel als het lijkt,vooral als er met verschillende valuta's wordt betaald zoals de euro's, ponden, en de dollars. Om zo transactie te voldoen, maken banken gebruik van een zogenaamde "nostro en een vostro account, dit zijn bankrekeningen die staan opgeslagen bij een andere bank. Een klein voorbeeld is dat ABN Amro een bankrekening zou moeten hebben bij een Amerikaanse bank in USD Dollars, zodat beide partijen de transactie op de juiste moment goed kunnen wegboeken. Hiervoor is er ook wel een andere altanatief, namelijk de SWIFT.

Bijna elke factor van een internationale transactie brengt tijd en kosten met zich mee. Dit probleem is waar Ripple zich op wil focussen in hun blockchain technologie. Door hier gebruik van te maken, kunnen financiele instanties op een veilige netwerk transacties direct uitvoeren, waarbij de EURO naar USD kan worden omgezet via XRP.

Ripple maakt dus gebruik van een revolutionaire technologie waardoor banken snel met elkaar kunnen communiceren over een beveilige netwerk.

Als banken met elkaar willen communiceren moet er gebruik worden gemaakt van een Ripple Connect software, wanneer beiden partijen dit hebben gedaan, kan de Ripple connect software van partij A communiceren met de protocol ILP (Interledger) dat op de blockchain is gebouwd, deze ILP communiceer vervolgens weer door met de Ripple Connect software van partij B. Door deze manier van communiceren kan je vele gegevens verifieren zoals de rekeninggegevens, maar om natuurlijk ook transacties te bevestigen. Omdat de ILP op de blockchain is gebouwd heeft beiden partij volledig inzicht van de transactie zonder dat deze weer wordt vrijgegeven.

 

Markets

# Uitwisseling Paar Prijs Volume (24 uur) bijgewerkt

Koers


Diagram laden ...

Historische prijzen

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Geef jouw review!