Bitcoin

Hoe en waar kan ik bitcoins kopen? Veel mogelijkheden!

Hoe en waar kan ik bitcoins kopen? In dit artikel probeer ik je uit te leggen welke mogelijkheden er zijn om bitcoins te kopen!

#1. Bitcoin kopen met ideal bij een Nederlandse wisselkantoor

Bitcoin kopen en verkopen wordt steeds populairder onder de Nederlanders, uit onderzoek handelen er ongeveer circa 500.000 Nederlanders in Bitcoin en crypto.

Het makkelijkste waar je bitcoins kunt kopen is bijvoorbeeld

Litbit.eu
Bitonic.nl
Bitvavo

Je kunt bitcoins makkelijk kopen en afrekenen via IDEAL

Vaak vragen deze Nederlandse wisselkantoren bij het aanmaken van je account “je indentiteit te verifiëren” om misbruik te voorkomen.

Bij Bitonic wordt er bijvoorbeeld gevraagd om je rekeningnummer te verifiëren, meestal wordt dit gedaan door bijvoorbeeld minimaal 0,01 euro over te maken of door een code in te vullen die naar je mobiele nummer wordt gestuurd.

Om bij deze wisselkantoren “bitcoins te kopen” is bijvoorbeeld niet altijd het voordeligst, daarom heb ik hieronder een bitcoin vergelijker geplaats zodat je kan weten waar je het goedkoopst bitcoin kunt gaan kopen.

Aanbieder Prijs
Sorteer
Prijs
Verkoopprijs
TrustPilot

 

#2. Bitcoin kopen via een Buitenlandse exchange

Bitcoins kun je onder andere ook bij een buitenlandse exchange kopen. Dit zijn bijvoorbeeld
Coinbase,Kraken en Poloniex. De prijzen hier liggen wat lager dan de Nederlandse brokers. Hier heb je bijvoorbeeld betalingsmogelijkheden zoals: Bankoverschrijving.

#3. Bitcoin kopen met contanten geld

Bitcoin kopen met contant geld is zeker mogelijk! Dit kan bijvoorbeeld via marktplaatsen zoals
Localbitcoins.com en Bitcoin-otc.com waar je met elkaar onderling afspreekt. Ik persoonlijk heb hier goede ervaring mee gehad. Het is natuurlijk ook veel anoniemer, echter zal ik wel rekening houden met de rating score en hoeveel transacties hij of zij in het verleden al heeft gedaan.

#4. Bitcoins kopen met Mastercard?

Bitcoins kopen via Mastercard is mogelijk, bezoek www.virwox.com en laadt via je mastercard je geld op om vervolgens lindendollars mee te kopen, vervolgens wissel je deze weer in voor BTC.

#5. Bitcoins kopen met Paypal?

Bitcoin kopen met Paypal is mogelijk via de website www.virwox.com, je laadt je paypal vervolgens op en koopt Lindendollars ermee, deze Lindendollars kan je vervolgens weer inleveren voor BTC.

Please follow and like us:

Thanh Lanh Tran (1989) is de hoofdredacteur van Cryptokopen.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *