Ethereum kopen en verkopen? Koers en informatie

Ethereum kopen? Op deze pagina vindt je de huidige live euro koers van Ethereum. Ethereum huidige prijs is €3,025.37 met totale marketcap van €363.82 B. Ethereum prijs is -1.80% omlaag gegaan in de laatste 24 uur. Koop of verkoop je Ethereum op deze pagina.


Op deze pagina kun je ook gebruik maken van de Ethereum calculator

Belangrijk! Voordat je Ethereum wilt kopen, zorg ervoor dat je eerst Bitcoin koopt om vervolgens deze weer in te wisselen voor Ethereum! Op Bitvavo kun je tot 1000 euro gratis handelen zonder feekosten! Schrijf je hier in en claim jouw bonus of klik op de knop beneden! Overigens is Bitvavo de goedkoopste Bitcoin Broker van Nederland!

Kopen verkopen Ethereum
 • ethereum
  Ethereum (ETH)
 • Live prijs
  €3,025.37
 • 24 uur%
  -1.80%
 • Marktkapitalisatie
  €363.82 B
 • Volume
  €11.23 B
 • Beschikbaar aanbod
  120.33 M ETH
 • Rang
  2

Crypto Calculator

Ethereum Kopen?

Ethereum kopen kan een goede investering zijn aangezien de potentie. Een veilig en makkelijke manier om Ethereum te kopen is door eerst Bitcoins te kopen om deze vervolgens weer in te wisselen voor Ethereum. Hieronder een klein overzicht waar je het beste Ethereums kunt kopen. Bij Litebit en bij Bitvavo kun je bijvoorbeeld direct Ethereums kopen. Als je via Bitonic of Satos wil kopen, dan zul je eerst Bitcoin moeten kopen om deze vervolgens te gaan traden voor Ethereum bij een crypto exchange zoals Binance.

Bitvavo

50+ Cryptocurrency's te koop
Bitvavo wallet
Gevestigd in Nederland
Gerespecteerd bedrijf
Tijdelijk aanbod : Tot 1000 euro gratis handelen zonder feekosten

LiteBit

50+ Cryptocurrency's te koop
Eigen Litebit.eu wallet
Gevestigd in Nederland
Gerespecteerd bedrijf
Betrouwbaar!

Bitonic

1 van de betrouwbaarste broker
Sinds 2013
Goede bitcoin prijzen
Gevestigd in Nederland
 

Satos

1 van de goedkoopste bitcoin prijzen
Gevestigd in Nederland
Betrouwbaar
 
 

Ethereum Wallet

Als je Ethereum hebt gekocht dan moet je deze ook ergens kunnen bewaren. Op het moment van schrijven zijn er 4 wallet mogelijkheden om je Ethereums hierin te bewaren. Hier beneden zie je een volledige overzicht wat de mogelijkheden zijn en wat de voordelen en de nadelen zijn in 1 oogopslag! Een wallet kiezen is zeer belangrijk en daarom hebben we alles op een rijtje gezet voor je!

 

  
 
Gebruiksvriendelijkheid
Veiligheid
Direct verkopen?
Zelf eigenaar wallet?
Op te slaan in kluis?
Oordeel Cryptokopen.nl

Paper
Wallet
Gebruiksvriendelijkheid: 6 / 10
Veiligheid: 7 / 10
Direct verkopen?
Zelf eigenaar wallet?
Op te slaan in kluis?
Oordeel Cryptokopen.nl: 7 / 10

Sofware
Wallet
Gebruiksvriendelijkheid: 7 / 10
Veiligheid: 8 / 10
Direct verkopen?
Zelf eigenaar wallet?
Op te slaan in kluis?
Oordeel Cryptokopen.nl: 6 / 10

Exchange
Wallet
Gebruiksvriendelijkheid: 10 / 10
Veiligheid: 7 / 10
Direct verkopen?
Zelf eigenaar wallet?
Op te slaan in kluis?
Oordeel Cryptokopen.nl: 8 / 10

Hardware
Wallet
Gebruiksvriendelijkheid: 9 / 10
Veiligheid: 9 / 10
Direct verkopen?
Zelf eigenaar wallet?
Op te slaan in kluis?
Oordeel Cryptokopen.nl: 10 / 10

Ethereum Koers

Ethereum (ETH) is na Bitcoin de bekendste cryptocurrency. Na de bekendmaking van de Enterprise Ethereum Alliance begin 2017 is Ethereum enorm in waarde gestegen, . Ethereum is in 2014 door Vitalik Buterin opgericht.

Wat is Ethereum (ETH)

ethereumEthereum (ETH) is een cryptovaluta die zich richt op "Smart contract". Ethereum zelf is geen cryptovaluta maar is wel het netwerk waar je dus "Ethers" op kunt gebruiken.

De blockchain van Ethereum maakt gebruik van Smart contract. Smart contract zijn programmeer codes die worden gebruikt voor het automatiseren van overeenkomsten binnen het Ethereum blockchain. Het doel hiervan is het omzeilen van de derde partij om zo direct tot een overeenkomst te komen met de rechtsmatige eigenaar. Een voorbeeld zoals : Uber, je hebt geen overeenkomst (contract) met de chauffeur, maar met Uber.

Ethereum wilt een platform bouwen waar de derde of tussenliggende partijen overbodig worden. Je hebt dus rechtstreekse overeenkomsten tussen partijen, waardoor er bijvoorbeeld geen onnodige kosten betaald moeten worden. Dit staat ook wel bekend als de gedecentraliseerde applicaties (dapps).

Voor vele mensen is dit natuurlijk niet stil gebleven. Grote bedrijven als Samsung, Microsoft, Apple zijn al aan het experimenteren met Ethereum. Ook overheden en instanties  zijn al bezig met deze appliciaties. Als houder van "Ethers" heb je ook stemrecht in de Ethereum blockchain.

Wat is Ether?

Ether is de hoofdmunt dat wordt gebruikt op het netwerk van Ethereum. Na elke transactie die je maakt op het netwerk van Ethereum moet je in "Ethers" betalen. Dit geldt ook voor alle projecten die op de blockchain van "Ethereum" gebouwd zijn.

Als de vraag van Ether zich toeneemt. Dan kan de koers van Ethereum flink groeien. Dit laatste ligt zeker in de lijn der verwachtingen.

 

Markets

# Uitwisseling Paar Prijs Volume (24 uur) bijgewerkt

Koers


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

Historische prijzen

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Geef jouw review!