Home » MEXC referral code

MEXC referral code

Als je geïnteresseerd bent in het handelen in cryptocurrency, zijn er tal van opties beschikbaar als het gaat om crypto exchanges. Deze platforms concurreren met elkaar om klanten aan te trekken, en dat kan in jouw voordeel werken. Bijna elke exchange biedt een welkomstbonus aan die je kunt verzilveren met een code. In het geval van deze MEXC referral code krijg je direct 10% korting op alle handelskosten en kan je een bonus tot wel 1000 USDT claimen.

De MEXC referral is:

mexc-10OFF

Kopieer bovenstaande verwijzingscode en ontvang je bonus!

Of registreer via deze link.

De MEXC referral code voor 2024 is: mexc-10DISCOUNT. Met deze code krijg je als nieuwe gebruiker 10% korting op handelskosten. Deze korting kan worden gecombineerd met de 10% MX Token korting. Daarnaast kan je tot 1000 USDT claimen.

Houd er rekening mee dat MEXC geen registratie heeft bij De Nederlandsche Bank. Ook futures trading is zeer risicovol en alleen geschikt voor ervaren handelaren.

Hoe werkt de bonus met de MEXC referral code in 2024?

De MEXC referral code biedt je mooie voordelen bij het handelen in cryptovaluta. In dit geval gaat het om een korting op de handelskosten. Je kunt een korting van 10% ontvangen op deze kosten met deze verwijzingscode. Handelskosten kunnen hoog oplopen als je veel handelt, dus deze korting is een mooie bonus.

Beschrijving
Referral Code
mexc-10OFF
Korting
Spot trading korting: 10% + 10% MX Token korting
Futures & ETF trading korting: 10% + 10% MX Token korting
Andere bonussen: Verschillende bonussen (verandert vaak, maar nu is het 1000 USDT)
Geldigheid
Levenslang (m.u.v. van de stortingsbonussen).
Voorwaarden
Alleen geldig voor nieuwe traders.
Uitleg MEXC korting

Bij MEXC kun je profiteren van een 10% korting op handelskosten als je gebruikmaakt van de MEXC referral code. Deze korting is bijzonder nuttig voor actieve handelaren, omdat de handelskosten snel kunnen oplopen bij frequente transacties.

Wat uniek is aan deze korting, is dat het als een soort cashback werkt. Dit betekent dat de korting niet direct wordt toegepast op de transactie zelf, maar achteraf wordt terugbetaald aan de gebruiker. Dus stel dat je een transactie uitvoert waarbij normaal gesproken $10 aan handelskosten zou worden gerekend, dan ontvang je $1 terug in je MEXC-account als cashback.

De cashback wordt meestal binnen een bepaalde periode automatisch bijgeschreven op je MEXC-account. Dit gebeurt vaak binnen een aantal uur.

Hoe de MEXC referral code invoeren?

MEXC referral code invoeren

Het invoeren van de MEXC referral code is een eenvoudig proces dat je kunt voltooien tijdens het aanmaken van een nieuw account. Volg deze stappen om de code in te voeren:

  1. Navigeer naar de website of app van het platform. De app is beschikbaar voor zowel Android als iOS.
  2. Klik op ‘Register’ en begin met het aanmaken van een nieuw account. Voer hier je persoonlijke gegevens in. Zorg ervoor dat ze correct zijn om latere problemen te voorkomen.
  3. Tijdens het registratieproces krijg je ook de mogelijkheid om de MEXC referral code in te voeren. Voer de geldige code in: mexc-10OFF.
  4. Voltooi de registratie en zorg ervoor dat je account wordt geverifieerd. De stappen hiervoor zijn vanzelfsprekend.
  5. Stort nu een bepaald bedrag op je account. Als je vervolgens begint met handelen, wordt de handelskostenkorting automatisch toegepast.

Overzicht werkende MEXC referral codes 2024

Er zijn een hoop MEXC codes in omloop met verschillende bonussen. Wij hebben deze codes op het internet gevonden. Je bent vrij om ze te gebruiken.

Korting
Referral code
10% korting op de handelskosten + claim tot wel 1000 USDT (geverifieerd)
mexc-10OFF
20% korting op de handelskosten (niet geverifieerd)
mexc-20OFF
10% korting
mexc-10DISCOUNT
Claim tot 1000 USDT
mexc-1000USD
Overzicht referral codes 2024

Wat is MEXC?

MEXC is een gecentraliseerde crypto exchange die toegang biedt tot spot-, marge- en futureshandel. Bovendien heb je de mogelijkheid om te handelen met hefboomwerking. Dit maakt het platform interessant voor zowel beginnende als gevorderde handelaren.

Het crypto-platform bestaat sinds 2018 en is daarmee relatief jong. Desondanks heeft de exchange snel marktaandeel gewonnen en heeft het nu miljoenen gebruikers verspreid over meer dan 200 landen. MEXC heeft licenties in belangrijke landen zoals de Verenigde Staten, Estland en Australië. Het hoofdkantoor van het platform bevindt zich op de Seychellen.

Het voordeel van MEXC is dat zij zeer snel nieuwe munten en tokens listen (op het platform toevoegen). Dit kan voordeling, maar ook nadelig uitpakken voor een investeerder. Door de snelle listing, lijkt het alsof MEXC nauwelijks onderzoek doet. Er kan een munt tussen zitten die x100 gaat, maar ook een munt die met 99.9% daalt. Zeer risicovol dus.

Hoe werkt het MEXC affiliate programma?

Het MEXC affiliate programma is een uitstekende manier om extra inkomsten te genereren. Als je deelneemt aan dit programma, kun je tot 50% commissie verdienen op de handelskosten van de gebruikers die je doorverwijst. Het programma is opgedeeld in verschillende niveaus, en je commissiepercentage kan variëren afhankelijk van het niveau waarin je je bevindt.

  1. Log in op je MEXC-account en ga naar het gedeelte ‘Affiliates’.
  2. Volg de instructies om je aan te melden voor het affiliate programma.
  3. Na goedkeuring krijg je toegang tot je unieke affiliate-link en andere promotiematerialen.
Wat is de MEXC referral code en wat zijn de voordelen?

De MEXC referral code is “mexc-10OFF”. Met deze code krijg je 10% korting op handelskosten.

Welke voordelen biedt de MEXC referral code?

Met de MEXC referral code ontvang je 10% korting op handelskosten en kun je verschillende bonussen claimen, waaronder tot 1000 USDT.

Hoe voer ik de MEXC referral code in?

Je kunt de code invoeren tijdens het registratieproces op de MEXC website of in de mobiele app.

Wat is MEXC?

MEXC is een gecentraliseerde crypto exchange die spot-, marge- en futureshandel aanbiedt. Houd er rekening mee dat MEXC geen registratie heeft bij De Nederlandsche Bank. Het platform is opgericht in 2018 en heeft gebruikers in meer dan 200 landen.

Kan ik deelnemen aan het MEXC affiliate programma?

Ja, iedereen kan deelnemen aan het MEXC affiliate programma en tot 50% commissie verdienen op de handelskosten van doorverwezen gebruikers. Meld je aan via het ‘Affiliates’ gedeelte in je MEXC-account.

Zijn er extra bonussen beschikbaar naast de MEXC referral code?

Ja, door deel te nemen aan het affiliate programma van MEXC kun je extra bonussen en commissies verdienen.

Is MEXC geregistreerd bij De Nederlandsche Bank?

Nee, MEXC heeft geen registratie bij De Nederlandsche Bank.

Is futures trading op MEXC risicovol?

Ja, futures trading is zeer risicovol en is vooral geschikt voor ervaren handelaren.

Hoe werkt de korting met de MEXC referral code?

De korting werkt als een soort cashback. Je ontvangt 10% van de handelskosten terug in je MEXC-account na het uitvoeren van een transactie.

Zijn er andere werkende MEXC referral codes voor 2024?

Ja, er zijn andere codes zoals mexc-20OFF voor 20% korting en mexc-1000USD voor het claimen van tot 1000 USDT.

Kan ik de MEXC referral code combineren met andere kortingen?

Ja, de 10% korting van de referral code kan gecombineerd worden met de 10% MX Token korting.

Scroll naar boven