Home » Affiliate Code Bitvavo

Affiliate Code Bitvavo

Voer onderstaande affiliate code van Bitvavo in voor gratis 10 euro tegoed om te besteden voor iedere crypto! Daarnaast mag je nu ook tot €10.000 gratis verhandelen.

De Affiliate Code Bitvavo is:

431F1F

Kopieer bovenstaande code en ontvang je tegoed!

Of registreer via deze link.

De Bitvavo affiliate code

Je kan de Bitvavo kortingscode eenvoudig invullen tijdens je registratie via de app. Via de website wordt het automatisch toegepast wanneer je op de link eronder klikt.

Met de affiliate code ontvang je een welkomstbonus die je normaal niet krijgt. Wij kunnen deze bonus aanbieden als partner. Standaard was de bonus €1.000 gratis verhandelen via het platform, maar dit is verhoogd naar €10.000 gratis handelen! Daarnaast ontvang je tijdelijk een starttegoed van 10 euro. Deze is vrij besteedbaar voor alle crypto in het aanbod.

De Bitvavo affiliate code is: 431F1F. Hiermee ontvang je dus 10 euro gratis crypto en kan je  €10.000 gratis verhandelen.

Beschrijving
Affiliate Code
431F1F
Korting
€ 10 gratis crypto
Tot €10.000 gratis verhandelen (t.w.v. 25 euro)
Geldigheid
7 dagen na registreren
Voorwaarden
Alleen geldig voor nieuwe klanten die de affiliatecode hebben gebruikt.
€10 gratis tegoed wordt vrijgegeven na een storting van 10 euro.
Samenvatting affiliate code van Bitvavo

Hoe werkt de Bitvavo 10 euro gratis crypto promotie?

Bitvavo biedt tijdelijk 10 euro gratis crypto starttegoed aan om mensen te helpen die willen overstappen van Binance. Ook voor de niet-overstappers werkt deze bonus. De kortingscode is alleen geldig voor nieuwe gebruikers. Het heeft geen zin om een nieuw account aan te maken, door de identiteitsverificatie.

De 10 euro van Bitvavo werkt als volgt. Na het gebruiken van de referral code, kom je direct in aanmerking voor de gratis 10 euro. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is minimaal 10 euro te storten via iDEAL of Bancontact. Daarna wordt de 20 euro toegevoegd aan je account en kan je dit vrij besteden voor iedere beschikbare crypto.

Hoe werkt de €10.000 gratis handelen promotie?

Bitvavo biedt al een geruime tijd aan om commissievrij te handelen. Dit was voorheen €1.000, maar is nu verhoogd naar €10.000. Wat houdt dit precies in?

Op een exchange zoals Bitvavo betaal je transactiekosten, dit is zeer gebruikelijk in de cryptomarkt. Dit is de manier hoe een exchange geld verdient. Met de €10.000 gratis handelen actie, betaal je over de eerste €10.000 aan handelsvolume 0% commissie. Dit heeft een waarde van €25.

Houd er rekening mee dat je tijdens de transactie wel handelskosten betaalt, maar dit wordt later teruggestort in je account. Hieronder zie je een overzicht van een besparing met de promotie.

Investering
Kosten zonder affiliate code (besparing)
Kosten met code
Extra bonus
€100
€0,25
€0
€10
€1.000
€2,50
€0
€10
€5.000
€12,50
€0
€10
€10.000
€25,00
€0
€10
Overzicht besparing met affiliatecode

Houd er rekening mee dat je de code achteraf niet meer kan invullen bij Bitvavo.

De beste affiliate codes van Bitvavo die werken in 2023

Deze Bitvavo affiliate codes vonden wij op andere websites. De welkomstbonus kan variëren.

Welkomstbonus
Bitvavo Affiliatecode
 € 10 gratis + € 10.000 gratis handelen
 431F1F
 € 10 gratis + € 1.000 gratis handelen
 CRYPTOPRIJZEN
 € 1.000 gratis handelen
 CRYPTOUNIVERSITY
 € 10.000 gratis handelen
 TRADE

Gratis 500 euro voor overstappers van Binance of OKX

Voor overstappers van Binance of OKX heeft Bitvavo een extra speciale actie. Deze platformen mogen namelijk geen Nederlandse gebruikers meer bedienen.

Als je momenteel OKX of Binance gebruikt en van platform wilt wisselen, kan je hier gebruik van maken. Door je OKX of Binance crypto naar de Bitvavo exchange te versturen, ontvang je een jaarlijkse procentuele opbrengst (APY) van 10% op jouw cryptocurrency. Dit betekent dat je dagelijks ongeveer 0,03% extra rendement verdient op je gestorte cryptovaluta.

Hoe werkt het?

Hoe eerder en hoe meer je stort, hoe meer je kunt verdienen. Bitvavo heeft de maximale rente die je in deze periode kunt verdienen vastgesteld op € 500,-. De uitbetaling wordt op 15 augustus automatisch op uw account bijgeschreven.

Om de maximale rente te ontvangen moet je zo’n €60.000 aan crypto storten. Dit is dus niet voor iedereen weggelegd.

Hoe de Bitvavo affiliate code invoeren?

Je kan eenvoudig de affiliate code van Bitvavo invoeren door onderstaande stappen te volgen.

  1. Download de app via deze link.
  2. Voer je gegevens in.
  3. Voer bij affiliate code de volgende code in: 431F1F
  4. Rond de registratie af en claim je welkomstbonussen.

Houd er rekening mee dat een identiteitsverificatie verplicht is in Nederland. Je moet dit dus uitvoeren om crypto te kunnen kopen. Alle platformen in Nederland houden zich aan deze regels.

Kan ik zelf ook een affiliatecode krijgen?

Ja, het is mogelijk om zelf ook een affiliatecode te verkrijgen als je al een account hebt. Deze code kan je delen met vrienden en familie. Het gebruik van de code is een win-win situatie. De eigenaar van de code ontvangt een kleine commissie, maar geeft aan de gebruiker van de code een extra bonus. Op die manier worden beide partijen blij van het gebruik van een code.

Referral code Bitvavo FAQ

Wat is de Bitvavo affiliate code?

De affiliate code van Bitvavo is: 431F1F

Ontvang ik een welkomstbonus?

Jazeker, je ontvangt tijdelijk 20 euro gratis om te besteden voor iedere crypto. En je mag €10.000 gratis verhandelen.

Zijn er voorwaarden voor deze referral code?

Ja, je moet een nieuwe gebruiker zijn en de welkomstbonussen zijn alleen beschikbaar als je een kortingscode gebruikt. Ook is de bonus slechts 7 dagen na registratie geldig.

Scroll naar boven