Home » Blog » Wat is Book of Meme? Uitleg, koers en verwachtingen. Alles over BOME

Wat is Book of Meme? Uitleg, koers en verwachtingen. Alles over BOME

Book of Meme header

Misschien heb je de term BOME weleens voorbij zien komen en vraag je jezelf af wat het nu inhoud. Book of Meme, ofwel, BOME is een nieuw project in de crypto industrie dat is gelanceerd in maart 2024.

BOME is opgezet met als doel een langetermijnopslag te creëren voor memecoins. Het wil een revolutie neerzetten in het web3- cultuur en het biedt gedecentraliseerde opslag en handelsfunctionaliteit. Daarmee wil BOME de memecoins onsterfelijk maken en op de blockchain beveiligen. 

De link tussen de memecoins en gedecentraliseerde opslag leidde tot een stijging van de waarde van BOME. In maart 2024 schoot het marktkapitaal van de coin omhoog na 1,5 miljard USD.

Wat is Book of Meme in het kort?

Book of Meme, afgekort als BOME, is een crypto-project dat in maart 2024 is gestart. Het is ontworpen als een langetermijnopslag voor memecoins, met als doel de memecoins veilig en onveranderd op de blockchain op te slaan. Het wil een revolutie teweegbrengen in Web3 door gedecentraliseerde opslag en handelsfunctionaliteit te bieden.

BOME is ontwikkeld op het Solana netwerk door de kunstenaar DarkFarms, bekend van Pepe Coin. Het project wordt beheerd door een innovatief team.

Kenmerken van BOME

  • Een uniek ecosysteem: BOME heeft een eigen ecosysteem opgezet, waarmee het zich onderscheidt van andere memecoins.
  • Groei: BOME heeft geprofiteerd van de groei van het Solana ecosysteem, met een significante koersstijging en een succesvolle presale.
  • Blockchain Technologie: Het maakt gebruik van technologieën zoals IPFS, Arweave en heeft plannen voor integratie met het Bitcoin netwerk.
  • Creatief Platform: BOME richt zich op het bieden van tools voor creatie, opslag en delen van memes.
  • Adoptie: Grote exchanges als Bybit, Binance en Bitvavo hebben BOME toegevoegd aan het platform

BOME’s populariteit is gestegen door zijn meme-status en focus op de creatieve aspecten van de meme community. Het stimuleert creativiteit en biedt een platform voor de creatie en distributie van memes.

Wie zit er achter het BOME project en wat maakt het project anders?

Book of Meme is een nieuwe memecoin van Solana. De kunstenaar achter deze memecoin is DarkFarms, de maker van onder andere de Pepe Coin. Op dit moment wordt het project overzien door een innovatief team. 

BOME heeft zijn eigen ecosysteem gecreëerd om zichzelf te onderscheiden van andere memecoins. Daarmee heeft de BOME zijn waarde laten zien. Door te profiteren van de groei van het Solana ecosysteem in het begin van de bullmarkt heeft BOME een significante groei laten zien in de koers. Toen het project zijn pre sale begon, heeft het al meer dan 10.000 SOL opgehaald.

Daarmee is BOME meer dan alleen een verzameling van humoristische plaatjes. Het is uitgegroeid tot een sterk project dat gebruikmaakt van verschillende blockchain-technologieen zoals IPFS en Arweave voor dataopslag.

BOME heeft ook nog plannen om verder uit te breiden naar het grote Bitcoin netwerk. De reden hiervoor is dat de gebruikers een gedecentraliseerd sociaal netwerk kunnen ontwikkelen en vrij kunnen communiceren en delen met elkaar. Op die manier kunnen zij ook deelnemen aan de meme community met behulp van de BOME coin.

Waarom is BOME nu populair?

De hype van BOME komt voornamelijk van zijn status als meme, wat gebaseerd is op het Solana netwerk. Maar er zijn toch nog meer redenen waarom BOME stijgt in zijn populariteit. In plaats van alleen maar zijn focus te leggen op een online betaalmiddel of community support, streeft BOME naar een gecentraliseerd platform te bieden voor creaties, opslag en het delen van memes. 

Het richt zich vooral op de creatieve en culturele aspecten van de meme community en er is minder focus op de financiële kant. Een doel van BOME is het stimuleren van creativiteit via zijn verschillende tools en een open licentie voor content creatie.

Ook het feit dat vele grote exchanges BOME hebben toegevoegd aan het assortiment zorgt voor een flinke push. Je kan BOME verhandelen bij de grootste exchanges als Binance, Bybit en Bitvavo.

Hoe werkt BOME?

BOME is ontworpen als een creatief platform waar alle memecoins kunnen worden opgeslagen, evenals een toegangspoort tot een uitgebreid archief van memes onder de CC0-licentie.

Het doel is om een centrale hub te zijn voor de meme cultuur, voorzien van creatieve tools en een veilige bibliotheek voor distributie en eigendom via blockchaintechnologie. BOME coins dienen als het belangrijkste ruilmiddel binnen dit ecosysteem.

Met behulp van blockchaintechnologie krijgt elke meme zijn eigen token, waardoor de memes onveranderd blijven en veilig opgeslagen kunnen worden. Gebruikers krijgen direct toegang tot deze memes via platforms zoals IPFS en Arweave, die gekoppeld zijn aan BOME coins.

Dankzij integratie met de Bitcoin blockchain en het gebruik van het Solana systeem biedt BOME een solide platform voor de meme community. Hierdoor kunnen gebruikers eenvoudig memes creëren en delen. Met tools zoals de CC0 Meme ClipArt Gallery kunnen creators hun creativiteit de vrije loop laten en tegelijkertijd bijdragen aan de groei van de meme-bibliotheek.

Book of meme clipart

IPFS en Arweave

IPFS (InterPlanetary File System) is de opvolger van de HTTP. Dit systeem zorgt ervoor dat je veiliger, sneller en makkelijker op het web kan. Bij een HTTP maak je verbinding met een centrale server. Bij een IPFS maak je verbinding met de knooppunten van het netwerk waardoor de verbinding sneller is omdat de verbinding verspreid is. 

Arweave is een blockchain. Deze is bedoeld om data op te slaan in verschillende nodes in een netwerk. Op deze manier blijft de data veilig en is het versleuteld. 

Book of Meme kopen

Het BOME token, ook wel $BOME genoemd, dient als een belangrijke tool binnen de BOME community. Het token heeft belangrijke functies voor het gebruik van NFT’s. Het token is een ruilmiddel binnen het BOME-ecosysteem en biedt meer dan alleen de mogelijkheid tot transacties. Een belangrijk kenmerk van het BOME token is dat het gebruikt kan worden voor het stemmen op bepaalde projecten binnen de community.

Zo heeft BOME gezorgd voor een democratische aanpak binnen zijn eigen ecosysteem. Zo kan iedereen bijdragen aan de evolutie binnen BOME en bevordert het ook het gevoel van gemeenschap en gedeelde eigendom. Dit is dan ook de kern van dit crypto-ecosysteem. Het BOME token is de brug tussen de ontwikkelaars en de gebruikers. De BOME tokens worden bewaard in de Solana wallet

Je kan Book of Meme kopen bij verschillende exchanges met iDEAL en Bancontact. Denk aan Bybit en Bitvavo.

BOME en NFT’s

Crypto groeit snel en daarmee is BOME bezig om zijn plek te veroveren met zijn speciale relatie tot die van de non-fungible tokens, ook wel de NFT’s genoemd. De relatie met deze twee is een belangrijk kenmerk voor het lange termijn potentieel van het project.

Een element wat BOME onderscheidt is de verbinding die het heeft met de BAYC (Bored Ape Yacht Club). Dit is een project dat 2021 veel aandacht kreeg in de wereld van NFT. BAYC is een verzameling van speciale Bored Ape avatars die erg gewild zijn.

Na dit project zijn er individuele NFT’s voor honderdduizenden tot zelfs wel miljoenen dollars per stuk verkocht.

BOME is afgeleid van het BAYC idee en de speciale manier waarop er gebruik wordt gemaakt van NFT’s. Deze voegen veel waarde toe aan het eigen ecosysteem. Door BAYC NFT’s te staken kunnen de gebruikers de BOME tokens genereren. Dit concept vergroot niet alleen de bruikbaarheid van de BAYC NFT’s, maar creëert daarmee ook een sterke basis voor het BOME crypto-ecosysteem.

In het BOME-ecosysteem zijn de NFT’s meer dan alleen online creaties. Door de functionaliteit en echt nut aan NFT’s te introduceren wil BOME een duurzaam ecosysteem rond dit concept bouwen. Het genereren van het BOME token en het stoppen van de BAYC NFT’s zijn een belangrijk punt in dit ecosysteem.

Integratie van NFT’s

De integratie van NFT’s in het BOME-platform heeft de weg vrijgemaakt voor een nieuw tijdperk. Digitale activa kunnen op een innovatieve manier worden ingezet om de waarde te vergroten. De ontwikkeling ervan wekt de interesse van de investeerders, en zeker van degenen die de potentie van NFT’s willen verkennen. Terwijl BOME zich verder blijft ontwikkelen is de belangrijke connectie met NFT’s zoals Bored Ape Yacht Club een belangrijke factor in de groei en het succes in dit ecosysteem.

Solana en Bome

De basis van elke cryptocurrency ligt in de onderliggende blockchain. Voor de BOME crypto is deze basis gebouwd op de Solana (SOL) blockchain.

De BOME coin is gebaseerd op de Solana (SOL) blockchain. Solana onderscheidt zich als een sterke blockchain, bekend om zijn hoge verwerkingssnelheid en hoge schaalbaarheid. Dit maakt het een ideaal platform voor projecten die een snelle doorloop hebben, zoals Book of Meme.

Hoewel Solana door de populariteit van memecoins netwerkverstoppingen ondergaat, blijft het nog steeds de populairste memecoin blockchain.

Een van de unieke kenmerken van het BOME project is de focus op de meme markt. Dit omvat een elektronisch magazine dat kan worden bijgewerkt, tools voor het maken van meme’s en een uitgebreide meme bibliotheek. De snelle verwerkingscapaciteit van de Solana blockchain verbetert de gebruikerservaring bij het maken en delen van meme.

Bovendien zorgt BOME’s actieve betrokkenheid bij de gemeenschap voor een voortdurende instroom van diverse ideeën en inhoud, wat bijdraagt ​​aan de duurzaamheid van het project.

De marktprestaties van BOME

De marktprestaties van een cryptocurrency zijn een belangrijke factor wat het succes en potentieel zal bepalen voor BOME. Voor BOME waren de prestaties op de markt voor digitale activa positief, wat de mogelijke groei van deze cryptocoin zal weerspiegelen.

Een van de belangrijkste factoren die het succes van de BOME-coin zal vergroten, is de notering op grote beurzen zoals Binance, Bybit en Bitvavo. Dit heeft de geloofwaardigheid verbeterd en de belangstelling van investeerders vergroot. Als gevolg hiervan is BOME klaar om een ​​belangrijke rol te spelen op de markt voor digitale activa.

Hoewel de prestaties van de BOME munt onderhevig zijn aan markttrends en volatiliteit, bieden de onderliggende kracht van de Solana blockchain en de innovatieve kenmerken van het BOME project een sterke basis. Als zodanig onderscheidt BOME zich als een digitaal bezit dat bekendstaat om zijn waarde en potentieel, vooral binnen de groeiende markt voor meme-munten.

Het is belangrijk op te merken dat, hoewel de marktprestaties van BOME positief zijn, investeren in cryptocurrency risico’s met zich meebrengt, en potentiële investeerders grondig onderzoek moeten doen en overwegen om advies in te winnen bij financiële professionals voordat ze een investering doen.

Book of Meme ranking charts

Book of Meme koers

Op 19 april 2024 bedroeg de wereldwijde marktkapitalisatie voor cryptocurrency $ 559,09 miljoen, met een stijging van +11,17% in de afgelopen 24 uur. De actuele prijs van BOME staat op $0,01009699, en het 24 uurshandelsvolume bedraagt $ 313,52 miljoen. In de afgelopen 24 uur steeg de BOME koers met +10,45%. Er zijn momenteel 55,20 miljard BOME-tokens in omloop, van een maximale voorraad van 69 miljard. Op basis van marktkapitalisatie staat BOME op de 149e plaats.

Op 19 april 2024 bereikte BOME zijn hoogste punt van $ 0,01012286 en het laagste punt lag op $ 0,00837743.

De hoogste prijs ooit bereikt door BOME was $ 0,02688878 op 16 maart 2024, en de laagste prijs was $ 0,00005848 op 14 maart 2024.

De langetermijnanalyse van BOME is lastig in te schatten. Er zijn weinig historische data van de munt om mee te werken. De voorspelling is dat het niveau van BOME rond de $0,029 komt te liggen.

Toekomstverwachting

Hoewel de langetermijn anayse van BOME uitdagend is gezien het gebrek aan historische data, wordt verwacht dat de waarde van BOME rond de $ 0,029 kan liggen.

BOME is een innovatief crypto project met een focus op de meme community, creativiteit en gedecentraliseerde opslag. Het project heeft een sterke basis dankzij de Solana blockchain en heeft mooie mogelijkheden voor groei en adoptie binnen de crypto gemeenschap.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven