Cryptocurrency, Nieuws

Wat is Nuls? Uitleg Nuls, koers en verwachtingen en alles wat je moet weten over Nuls

Nuls, wat is dat nou precies? Goede vraag! Over slechts een paar minuten weet je het complete antwoord erop! En pak je automatisch de antwoorden op nog veel meer vragen mee! Zet je dus schrap! En laten we direct induiken in dit artikel!

Wat is Nuls

Nuls is een decentraal blockchain platform. Volledig open source en gericht op het faciliteren van smart contracts. Nuls is opgericht in 2017 door Lily Wang en Lin Yang.

Het platform van Nuls staat erom bekend dat ontwikkelaars hun eigen modules kunnen ontwikkelen op de chain van Nuls, De chain waar de modules op gecrëerd worden staat ook wel bekend als de NULS Chain factory. Elke module heeft zijn eigen functie binnen het Nuls netwerk.

Deze modules zijn in staat om te draaien met de privé-blockchains en kunnen worden aangepast aan verschillende industriële doelen. Het Nuls project wordt beheerd door het Singaporese bedrijf NULS Foundation Pte. Ltd.

Zie hieronder een korte video over Nuls

Nuls Technologie

Het Nuls platform is verdeeld in twee delen: de microkernel en de functionele modules. De microkernel dient als basis voor het gehele netwerk, terwijl de functionele modules zorgen voor een aanpasbare modulaire infrastructuur. Nuls wil het gat tussen publieke en private blockchains opvullen door gebruikers in staat te stellen om pluggable subchains te creëren en aan te passen aan hun behoeften.

nuls-technologie

Het platform is ontworpen met het oog op de eenvoud. Ontwikkelaars kunnen de hoofdketen als basis gebruiken met verschillende aanpasbare modules. Dit geeft ontwikkelaars de vrijheid om hun eigen regels te kiezen voor het aanpassen van modules en projecten te bouwen volgens hun vaardigheden.

NULS Smart Contract: Nuls heeft een smart contract virtual machine (NULSVM) geïntegreerd in zijn blockchain. De virtuele machine ligt tussen interne infrastructuurmodules en externe servicemodules. Nuls smart contract worden geïmplementeerd door verschillende applicaties op hoog niveau en berekend door de NULSVM. De smart contracten zijn ontworpen om aan te passen aan verschillende programmeertalen, zodat ontwikkelaars een programma in de gewenste talen kunnen ontwikkelen.

Proof-of-Credit Consensus Mechanisme: De Nuls blockchain maakt gebruik van een Proof-of-Credit (PoC) protocol, ontworpen door het Nuls ontwikkelingsteam. Dit is vergelijkbaar met Proof of Stake, wat betekent dat je meer NULS ontvangt zodra je je NULS beschikbaar stelt aan het netwerk om transacties te bevestigen.

Het team van Nuls

Het leiderschapsteam van Nuls bestaat uit personen met veel kennis en ervaring op het gebied van de blockchain. Bovendien heeft het personeel een gedeelde visie, die zich concentreert op het creëren van een blockchain om het vertrouwen en de acceptatie van blockchain-technologie te vergroten.

De hoofdontwikkelaar en mede-oprichter van Nuls is Jason Zhang, die naar het project komt met meer dan 8 jaar programmeerervaring. Veel daarvan lag in het creëren van beveiligingssystemen voor tientallen banken in China. Dit werk heeft hem diepe bekendheid gegeven met verschillende cryptografische algoritmen, PKCS-normen en PKI-normen.

nulsTeamMembers

Nuls Wallet

Als je Nuls hebt gekocht dan moet je deze ook ergens kunnen bewaren. Op het moment van schrijven zijn er 4 wallet mogelijkheden om je Nuls hierin te bewaren. Hier beneden zie je een volledige overzicht wat de mogelijkheden zijn ! Een wallet kiezen is zeer belangrijk en daarom hebben we alles op een rijtje gezet voor je!

Paper Wallet
– Software Wallet
Exchange Wallet
– Hardware Wallet

NULS koers en verwachting 2020


De koers van Nuls is interessant om te volgen.De prijs van Nuls is vooral in de eerste helft van 2018 enorm gegroeid. Let wel op dat koersen van cryptovaluta’s enorm kunnen fluctueren. Het is moeilijk te voorspellen waar de koers van Nuls naar toe gaat op korte termijn. Op lange termijn ben ik er wel van overtuigd dat Nuls flink in waarde zal gaan stijgen.

Goedkoopste Nuls kopen

Ben jij ook van plan om Nuls te kopen? Dan kun je dit gemakkelijk doen via bijvoorbeeld Bitvavo. Je stort eenvoudig je euro’s met iDeal en laat winst direct weer op je bankrekening storten. Op de bitvavo exchange van Siacoin hier beneden kun je nu direct invullen hoeveel Nuls je wilt kopen. Vul het in en je wordt doorverwezen om direct in te schrijven op Bitvavo en in aanmerking te komen voor het niet betalen van feekosten tot wel 1000 euro. Meld je nu hier beneden aan op Bitvavo en koop Nuls!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.