Home » Blog » Bezoek Cryptokopen.nl op onze Facebookpagina en Community en leer meer over crypto!

Bezoek Cryptokopen.nl op onze Facebookpagina en Community en leer meer over crypto!

fb

Wanneer je zoekende bent in de wereld van crypto dan merk je al gauw dat veel informatie beschikbaar is. Sterker nog: er is zoveel informatie beschikbaar, dat je vaak lastig kunt bepalen waar je precies moet zijn voor je vragen. Daarnaast is de crypto industrie voor sommige mensen zó ondoorzichtig, dat er een serieuze kans bestaat dat je door een malafide partij opgelicht wordt.

Juist daarom is het belangrijk om in een vroeg stadium bij een betrouwbare partij uit te komen die voor een breed scala aan onderwerpen voorziet in je informatiebehoefte en die je gaandeweg op een veilige en betrouwbare manier helpt om aan het begin je weg te vinden op de verschillende platforms.

Speciaal daarom hebben we vanuit Cryptokopen.nl onze Cryptokopen.nl Facebook pagina en Cryptokopen.nl Facebook groep opgericht. Hierdoor hoef je dus nooit meer op zoek te gaan naar de juiste informatie, deze komt automatisch je kant op wanneer je de Facebook pagina van Cryptokopen.nl volgt.

Wil je zelf actief meediscussiëren en input vanuit de crypto community krijgen? Dan is onze Cryptokopen.nl Facebook Groep wellicht meer iets voor jou. In onze groep komen crypto experts voorbij die al jarenlang meedraaien in de markt. Maar ook voor beginners valt er meer dan genoeg te leren.

Vandaag nemen we je mee langs de verschillende aspecten van Cryptokopen.nl en onze socials, zodat je alvast een beetje beeld hebt van wat je precies van ons kunt verwachten, waarom je bij Cryptokopen.nl en onze Facebook groep en Facebook pagina in goede handen bent en waarom je niet langer meer hoeft te zoeken naar een plek voor al jouw wekelijkse crypto informatie in Nederland.

Geen zorgen, je hebt ons gevonden! Wij zijn Cryptokopen.nl

Let op: hou er rekening mee dat de onderstaande tekst over de Cryptokopen.nl Facebook groep en Cryptokopen.nl Facebook pagina evenals de toelichting hierop op geen enkele manier als advies opgevat mag worden. De keuze voor óf en op welke manier je (crypto) wilt traden en welke keuzes je maakt qua belegging ligt bij jou en bij jou alleen. Wij zijn geen financieel adviseurs.

 

 

Even voorstellen: wie is Cryptokopen.nl

Cryptokopen.nl staat voornamelijk bekend om zijn eenvoud en diepgang. Eenvoud omdat het via Cryptokopen.nl (de naam zegt het natuurlijk al) kinderlijk eenvoudig is om Bitcoin, Ethereum of een van je andere favoriete crypto coins te kunnen kopen. Op Cryptokopen.nl koppelen wij je snel, vrijblijvend en eenvoudig aan de meest professionele en betrouwbare platformen van Nederland en daarbuiten.

Maar Cryptokopen.nl is nog veel meer. Wij hebben als doel om Nederland zo laagdrempelig mogelijk kennis te laten maken met crypto. Enerzijds doen we dit door via onze website inzichten te geven in de koersontwikkelingen, platforms waarop je eenvoudig zelf crypto kunt aanschaffen en nog veel meer. Anderzijds ontwikkelen wij ons al ruim een jaar sterk als kennisbank rondom crypto.

Ben je dus op zoek naar diepgaande artikelen over blockchain, crypto, verschillende coins of projecten of handel strategieën zoals crypto trading indicatoren? Dan ben je bij Cryptokopen aan het juiste adres.

Wij combineren eenvoud, laagdrempeligheid en expertise niet alleen binnen onze website, maar ook rondom onze socials zoals onze Cryptokopen.nl Facebook groep en Facebook pagina.

Maak kennis met de Cryptokopen.nl Facebook-pagina

Op de Cryptokopen.nl Facebook pagina krijg je in één oogopslag te zien wanneer wij weer een nieuw artikel hebben geplaatst. Hierdoor hoef je dus niet actief op zoek te gaan naar de informatie, maar komt deze gratis en voor niets je kant op. Het enige wat ervoor nodig is is dat je zorgt dat je onze Cryptokopen Facebook pagina volgt en in de gaten houdt.

Wij publiceren met grote regelmaat nieuwe artikelen die voor zowel de beginnende als gevorderde lezer ontzettend interessant zijn. Zo kun je via de Facebook pagina van Cryptokopen.nl verschillende reviews vinden van gerenommeerde en betrouwbare cryptocurrency platformen, zoals Binance, Bitvavo, BitcoinMeester en andere crypto brokers en crypto exchanges.

Maar ook op het gebied van zelfstandig actief crypto trading is via onze Facebook pagina en onze website ontzettend veel informatie te vinden voor de meer actieve handelaren in crypto. Ben je dus op zoek naar die perfecte combinatie van trading indicatoren? Dan ben je bij Cryptokopen.nl en onze Facebook pagina aan het juiste adres!

Naast informatieve en kwalitatief hoogwaardige blogartikelen die je nergens anders zult vinden, bieden wij ook de meest recente nieuwsberichten die een impact hebben op de blockchain- en crypto industrie. Daarin hebben we uiteraard oog voor de nieuwste trends en hypes, zoals Safemoon, Meme-coins, Decentralized Finance (DeFi) en de meer fundamentele projecten, zoals LINK, Ethereum, AAVE, et cetera.

Niet voor niets staat Cryptokopen.nl bekend als hét platform in Nederland waarin je kwalitatief hoogwaardige content vindt, helemaal gratis en voor niets. Wij stellen je graag in de mogelijkheid om bij te leren over deze niche en om je op die manier optimaal voor te bereiden op je eerste stappen als actieve crypto handelaar.

Zorg dus dat je niets mist en like vandaag nog onze Facebook pagina, zodat je ons automatisch volgt en altijd op de hoogte bent van de laatste trends, nieuwsartikelen, blogs, reviews en nog heel veel meer.

Discussieer mee over crypto in de Cryptokopen.nl Facebook groep

Vind je het leuk om veel te leren over crypto en ook nog eens op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en hierover van gedachten te wisselen met crypto experts en crypto enthousiastelingen in Nederland (en België)? Kom dan snel in onze Cryptokopen.nl Facebook groep!

In onze groep worden inhoudelijke discussies gevoerd over nieuwe crypto projecten, interessante investeringsmogelijkheden die zich voordoen, presales, initial coin offerings, updates over bestaande projecten en koersontwikkelingen van allerlei soorten crypto.

De Cryptokopen.nl Facebook groep is ook de allerbeste plek om je vragen te stellen binnen de community. Samen komen we er namelijk altijd wel uit. In de groep vind je dan ook vooral ‘likeminded’ mensen, die allemaal – net als jij – een hart voor crypto hebben.

Zoals het gezegde luidt: Er zijn geen domme vragen, alleen de vragen die niet gesteld worden. Vanuit die gedachte verwelkomen wij dan ook iedereen van harte in onze Cryptokopen.nl Facebook groep. Jong en oud, ervaren of beginner, met de focus op hypecoins of fundamentals. Iedereen is welkom bij ons om meer te leren over crypto en om mee te discussiëren met onze leden.

Alleen over de afgelopen week al is ons ledenaantal verdubbeld! Dat is natuurlijk geen verrassing, want de populariteit van Bitcoin en crypto in zijn algemeenheid neemt de laatste maanden explosief toe. Zelfs mensen die op wonderbaarlijke wijze voor 2021 nog niet eerder van crypto gehoord hebben, kan het wereldnieuws inmiddels eigenlijk niet meer zijn ontgaan: crypto is booming in de wereld.

Het spreekwoordelijke nieuwe goud of digitale goud zorgt ervoor dat veel nieuwe investeerders op zoek gaan naar mogelijkheden om crypto te kopen en op zoek zijn naar een geschikt moment om in te stappen. En dat is precies de reden waarom mensen zich aanmelden voor onze Facebook groep.

Wij vinden het namelijk geweldig om iedereen verder te helpen binnen crypto en stimuleren het wanneer onze Facebook groep leden met elkaar discussies aangaan, waar we allemaal beter van worden. Gooi dus gerust een vraag of een nieuw onderwerp in de groep, zodat we over en weer van elkaar kunnen leren en elkaars mening kunnen uitvragen!

De huisregels van de Cryptokopen.nl Facebook groep

We vinden het erg belangrijk dat iedereen zich fijn en veilig voelt in onze groep. We hebben dus een paar basisregels of huisregels opgesteld, zodat we het voor iedereen gezellig en toegankelijk houden. De regels zijn als volgt:

  • Heb respect voor elkaars mening en opvatting. Niet iedereen heeft hetzelfde kennisniveau of vindt dezelfde dingen belangrijk en dat hoeft ook niet. Hou het netjes, positief en geef opbouwende feedback in plaats van kritiek. Zo houden we het voor iedereen gezellig.
  • Het is niet toegestaan om je eigen content te promoten of om affiliate links te verstrekken. We snappen dat iedereen in crypto is gestapt om wat geld te kunnen verdienen, maar het promoten van je eigen affiliate links wordt niet op prijs gesteld.
  • Hou zowel je onderwerpen als reacties crypto-gerelateerd. Het is immers een Facebook groep die gericht is op cryptocurrency en blockchain.
  • Zowel Cryptokopen.nl als de gebruikers van de groep zijn geen financieel adviseurs. Zorg er dus ook altijd voor dat je zelf je eigen research doet voordat je besluit om in te stappen in een bepaald project of een bepaalde coin te kopen. Of en welke crypto je besluit te kopen is en blijft volledig je eigen verantwoordelijkheid. Do your own research (DYOR)!
  • Discriminatie, racisme en scheldwoorden worden niet getolereerd. Mocht je je hier toch schuldig aan maken dan zul je permanent uit de groep verwijderd worden. De Cryptokopen.nl Facebook groep is voor iedereen toegankelijk en veilig en zal dat altijd blijven.

Jezelf ontwikkelen in crypto met dank aan Cryptokopen.nl

Het investeren in crypto kan een behoorlijk hectische en dynamische gebeurtenis zijn. Er is enorm veel informatie te vinden, iedereen noemt zichzelf een expert en heeft het allerbeste advies ter wereld en de koers vliegt gevoelsmatig alle kanten op.

Nee, het is niet altijd even makkelijk om als beginner aan de slag te gaan met crypto. En zeker niet op een veilige, verantwoorde en betrouwbare manier. Speciaal daarom geeft Cryptokopen aan beginnende investeerders een aantal korte, maar praktische tips om eenvoudig overeind te blijven:

  • Investeer alleen geld dat je kunt missen, investeren in crypto is een risicovolle onderneming.
  • Zorg dat je van tevoren met jezelf duidelijke afspraken maakt over wat je qua handel gaat doen. Handel dan ook niet uit emotie.
  • De angst om ineens alles te verliezen en daarom maar snel te verkopen of de angst om de boot te missen en daardoor toch maar snel te kopen zijn de meest voorkomende emoties bij handelaren. Probeer dit soort impuls-acties te voorkomen, die kosten doorgaans alleen maar meer geld.
  • Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van crypto door de blogs op cryptokopen.nl te lezen, onze Facebook pagina bij te houden of in onze Facebook groep te komen. Zo weet je zeker dat je betrouwbare informatie krijgt en dat je je crypto kunt kopen bij betrouwbare Nederlandse en internationale partijen.
  • Net zoals in het echte leven geldt ook voor de meeste crypto projecten en coins: wanneer het te mooi lijkt om waar te zijn, is dat het vaak ook. Hou er dus rekening mee dat je niet zomaar in onbekende projecten stapt en daardoor je geld kwijtraakt.

Conclusie

Het informatietijdperk gaat als een razende aan ons voorbij. De kracht van social media kan niet meer genegeerd worden en er is geen manier waarop we tegenwoordig sneller aan onze dagelijkse dosis aan informatie komen dan via Facebook.

Juist omdat veilig informatievoorziening cruciaal is voor de verdere globale adoptie van crypto en blockchain, stellen we vanuit Cryptokopen.nl alles in werking om jou zo goed mogelijk te blijven voorzien van informatie, tegenwoordig dus ook op jouw favoriete social kanalen via onze Cryptokopen Facebook pagina en Cryptokopen Facebook groep.

Wanneer het aankomt op het vinden van de juiste informatie, is het fijn als alle informatie overzichtelijk en beknopt terug te vinden is, zonder dat je hiervoor heel veel verschillende sites of bronnen moet raadplegen om uiteindelijk tot de juiste informatie te komen.

Dit is precies waar onze Cryptokopen.nl Facebook groep en Facebook pagina het verschil maken. Bij Cryptokopen.nl ben je namelijk verzekerd van regelmatige informatie-updates door Nederlands beste en meest ervaren crypto-experts.

Daarnaast word je snel samen slimmer en meer ervaren omdat je met mensen met dezelfde interesses discussies voert en ziet wat anderen momenteel bezighoudt binnen de crypto industrie. Hierdoor voorkom je dat je zelf alleen maar oog hebt voor waar je persoonlijk mee bezig bent, maar krijg je ook nog tips vanuit anderen over potentiële goede ideeën en nieuwe crypto projecten die je zelf wellicht nog niet tegen bent gekomen.

Doe jezelf dus een plezier en bezoek vandaag nog de Cryptokopen Facebook pagina en verrijk onze Facebook Community met jouw aanwezigheid. Uiteindelijk leren we het meeste van elkaar en samen staan we absoluut sterker in de hectische wereld van de cryptocurrencies! Tot zometeen!

 

 

 

 

 

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven