Cryptocurrency, Nieuws

Wat is Waltonchain? Uitleg WTC, koers en verwachtingen en alles wat je moet weten over Waltonchain/WTC token

Vandaag gaan we het hebben over Waltonchain, dus wat is Waltonchain? En hoe werkt het? In dit korte en krachtige artikel vindt je alle antwoorden die je maar kunt vinden over Waltonchain. Dus ben je er klaar voor? Laten we direct induiken in dit artikel! Veel leesplezier

Wat is Waltonchain

Waltonchain is een interessante blockchain project, je kunt Waltonchain wel vergelijken met Vechain. Waltonchain richt zich namelijk op het vergemakkelijken van logistieke systemen. Daarvoor heeft Waltonchain een platform gecreërd waardoor je blockchain kunt combineren met het Internet of Things (IoT)

Dit doen ze door gebruik te maken van een technologie genaamd “Radio Frequency identification” Oftewel (RFID). Dit houdt in dat er op elke artikel een zogenaamde chip wordt geinplenteerd waardoor je het product kunt volgen vanaf de voorberadingsproces tot aan het afleveren van het pakket tot aan de klant.

In andere woorden: Alles wordt geautomatiseerd waardoor er veel minder mankracht nodig zijn. Op deze manier wil Waltonchain ervoor zorgen dat het gehele logistiek proces sneller en soepeler verloopt waardoor er veel tijd en mankracht bespaard kunnen worden, en dat nog eens gedigitaliseerd, bijgehouden en opslagen op het netwerk van Waltonchain! Zie hieronder een korte video wat Waltonchain eigenlijk inhoudt.

Wat is RFID technologie?

RFID-TagRFID-tagging is een ID-systeem dat kleine radiofrequentie-identificatietoestellen gebruikt voor identificatie- en volgdoeleinden. Een RFID-labelsysteem omvat de tag zelf, een lees / schrijfinrichting en een host-systeemtoepassing voor het verzamelen en verwerken van gegevens. De RFID technologie is trouwens uitgevonden door Charlie Walton in de jaren 70′.

Hoe werkt Waltonchain precies?

In tegenstelling tot andere cryptocurrencies die slechts gebruik maken van één consensusmechanisme maakt Waltonchain gebruik van twee consensusmechanismem. We hebben het dan over de “Proof of Work” en de “Proof of Stake”. Verder werkt het, om toekomstige schaalbaarheidsproblemen te vermijden, met parent- en child-chains (side-chain). Bovendien zijn de child-chains aanpasbaar en heeft het bij storing geen directe invloed op de hoofdchain.

Zie hieronder een interessante foto hoe de infrastructuur van Walton werkt.

Walton-Chain-WrokFlow

Geschiedenis

Waltonchain is een blockchain project die is opgericht door het moederbedrijf “The Walton Foundation) op 30 november 2016 . Het blockchain project zelf is vernoemd naar Charlie Walton (1921-2011) , een Master’s Degree houder van Stevens Institute of Technology, Tevens was hij ook de uitvinder van het RFID technologie. Vandaar de coinnaam (Waltonchain)

Wat is het doel van het WTC?

Operaties in het hele ecosysteem worden gevoed door de Waltonchain-munt (WTC). De coins dienen een breed scala aan doelen, maar met veel overlappingen:

  • Uitgifte van subchains
  • Dividendrente
  • Krediet- en hypotheeksysteem
  • Activaruil
  • Gedistribueerde stem- en bestuursysteem.

Waltonchain team

teamwaltonchain

Waltonchain bestaat uit een succesvolle team in de cryptocurrency-industrie, voornamelijk uit Korea en China.Do Sanghyuk is één van de twee oprichters van Waltonchain en heeft allerlei onderscheidingen die hem tot een krachtpatser maken in de groei van Waltonchain.

De medeoprichter van Waltonchain is Xu Fangcheng. Hij is afgestudeerd als Business Administration en de Supply Chain Management Director van Septwolwes Group Ltd. De combinatie van de twee oprichters, gevolgd door de senior adviseurs Kim Sukki en Yhu Yanping en chief experts Mo Bing en Wei Songjie, biedt een brede diversiteit en ervaring in de industrie

Waltonchain/WTC Koers en verwachting

In het verleden zijn er veel voorspellingen gedaan over de Waltonchain koers, deze werd onder andere gedaan binnen de crypto community en door crypto influencers die op Youtube video’s verschijnen. Voorspellingen voor Waltonchain voor eind 2020 schommelt rond de $0,30 en de $0,40

De Waltonchain voorspelling voor 2022 varieert rond de $0,40 en de $0,65 De koers voorspelling voor de Waltonchain koers voor 2025 worden boven de $1 voorspeld. Het is altijd goed te onthouden dat dit slechts onze voorspellingen zijn, wij zijn geen financiele adviseurs en niemand weet waar de koers uiteindelijk heen gaat.

Als je dan in Waltonchain wilt investeren, investeer dan met mate, en alleen wat je kan veroorloven om te verliezen. Het investeren in cryptocurrency blijft altijd wel een beetje gokken. En het is aan jou hoe jij ermee omgaat. In ons geval is Waltonchain zeker een interessante investering voor in je portofolio.

Waltonchain Wallet

Als je Waltonchain hebt gekocht dan moet je deze ook ergens kunnen bewaren. Op het moment van schrijven zijn er 4 wallet mogelijkheden om je Walton hierin te bewaren. Hier beneden zie je een volledige overzicht wat de mogelijkheden zijn! Een wallet kiezen is zeer belangrijk en daarom hebben we alles op een rijtje gezet voor je!

Paper Wallet
– Software Wallet
Exchange Wallet
– Hardware Wallet

Waltonchain kopen

Ben jij ook van plan om Waltonchain te kopen? Dan kun je dit gemakkelijk doen via bijvoorbeeld Bitvavo. Je stort eenvoudig je euro’s met iDeal en laat winst direct weer op je bankrekening storten. Op de bitvavo exchange van Waltonchain hier beneden kun je nu direct invullen hoeveel Waltonchain je wilt kopen. Vul het in en je wordt doorverwezen om direct in te schrijven op Bitvavo en in aanmerking te komen voor het niet betalen van feekosten tot wel 1000 euro. Meld je nu hier beneden aan op Bitvavo en koop Waltonchain! Een perfecte coin voor in je Crypto portofolio!

Please follow and like us:

Thanh Lanh Tran (1989) is de hoofdredacteur van Cryptokopen.nl , sinds 2006 actief op het internet.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *