Cryptocurrency, Nieuws

Wat is Nebulas? Uitleg NAS, koers en verwachtingen en alles wat je moet weten over Nebulas/NAS token

Wat is Nebulas?

Nebulas (NAS) is een platform die zijn pijlen vooral hebben gericht op “Search Engine” maar dan voor Dapps. Op platformen als Zilliqa en Ethereum kunnen decentrale applicaties gebouwd worden, dit wordt namelijk veelvuldig gedaan. Doordat er op veel verschillende platformen Dapps worden gebouwd moet je natuurlijk ook goed weten welke Dapp je wilt gebruiken, en makkelijk zoeken tussen al die Dapps kunnen we op dit moment nog allemaal niet. Hierin wilt Nebulas verandering in brengen door “de Google van Dapps” te worden.

Nebulas wordt door veel ontwikkelaars gezien als een ‘Blockchain 3.0 project.  Achter het project Nebulas zit ook de oprichters en ontwikkelaars van de zo bekende cryptocurrency “NEO”. Hierdoor heeft de token-sale die begin december 2017 plaatsvondt, aanzienlijke hoeveelheid aandacht van investeerders gekregen. Zie hieronder een korte video wat Nebulas eigenlijk inhoudt.

Wat is het doel van Nebulas en wat wilt Nebulas bereiken?

Nebulas is een project die ernaar streeft om de Google voor decentrale applicaties (Dapps) te worden. Door technieken zoals Nebulas Rank en Nebulas Force zorgen ze ervoor dat Dapps geranktschikt worden en wij de beste Dapps kunnen vinden. Tegelijke tijd zorgt de Developer Incentive Protocol ervoor dat de Nebulas blockchain altijd door ontwikkeld wordt. Zie hieronder een interessante foto hoe de infrastructuur werkt van Nebulas:

nebulasthing

Hoe wordt de Nebulas Rank bepaald?

(Hier komt nieuw content)

Nebulas Force

Nebulas Force zorgt ervoor dat ontwikkelaars veranderingen in de chain kunnen brengen zonder dat er een hardfork ter plaatse hoeft te komen.Op deze manier kunnen ontwikkelaars nieuwe side-chains creëren. Als de veranderingen op de sidechain toegepast zijn en goedgekeurd, kan er gestemd worden of ze moeten worden opgenomen in de hoofd-chain.

nebulas-force

Developers Incentive Protocol (DIP)

Nebulas maakt gebruik van een uniek consensusalgoritme, namelijk : ‘Proof of Devotion’, dat een hybride is van Proof-of-Importance en Proof-of-Stake. Het consensusalgoritme Proof-of-Importance zorgt voor betere economische incentives voor ontwikkelaars . Als een ontwikkelaar een dApp maakt die goed presteert en functioneert op het Nebulas-netwerk, kunnen ze een bijdrage leveren aan het netwerk door ingediende transacties te bevestigen en in ruil daarvoor beloningen ontvangen.

Nebulas koers en verwachting

In het verleden zijn er veel voorspellingen gedaan over de Nebulas koers, deze werd onder andere gedaan binnen de crypto community en door crypto influencers die op Youtube video’s verschijnen. Voorspellingen voor Nebulas voor eind 2020 schommelt rond de $0,28 en de $0,39

De Nebulas voorspelling voor 2022 varieert rond de $0,40 en de $0,65 De koers voorspelling voor de Nebulas koers voor 2025 worden boven de $1 voorspeld. Het is altijd goed te onthouden dat dit slechts onze voorspellingen zijn, wij zijn geen financiele adviseurs en niemand weet waar de koers uiteindelijk heen gaat.

Als je dan in Nebulas wilt investeren, investeer dan met mate, en alleen wat je kan veroorloven om te verliezen. Het investeren in cryptocurrency blijft altijd wel een beetje gokken. En het is aan jou hoe jij ermee omgaat. In ons geval is Nebulas zeker een interessante investering voor in je portofolio.

Nebulas Wallet

Als je Nebulas hebt gekocht dan moet je deze ook ergens kunnen bewaren. Op het moment van schrijven zijn er 4 wallet mogelijkheden om je Nebulas hierin te bewaren. Hier beneden zie je een volledige overzicht wat de mogelijkheden zijn! Een wallet kiezen is zeer belangrijk en daarom hebben we alles op een rijtje gezet voor je!

Paper Wallet
– Software Wallet
Exchange Wallet
– Hardware Wallet

Nebulas kopen

Ben jij ook van plan om Nebulas te kopen? Dan kun je dit gemakkelijk doen via bijvoorbeeld Bitvavo. Je stort eenvoudig je euro’s met iDeal en laat winst direct weer op je bankrekening storten. Op de bitvavo exchange van Nebulas hier beneden kun je nu direct invullen hoeveel Nebulas je wilt kopen. Vul het in en je wordt doorverwezen om direct in te schrijven op Bitvavo en in aanmerking te komen voor het niet betalen van feekosten tot wel 1000 euro. Meld je nu hier beneden aan op Bitvavo en koop Nebulas! Een perfecte coin voor in je Crypto portofolio!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.