Cryptocurrency, Nieuws

Wat is Ark? Uitleg ARK, koers en verwachtingen en alles wat je moet weten over ARK/Ark token

ARK, wat is dat nou precies? Goede vraag! Over slechts een paar minuten weet je het complete antwoord erop! En pak je automatisch de antwoorden op nog veel meer vragen mee! Dus ben je ready? Laten we beginnen. Lets go!

Wat is ARK?

Ark is een platform die net als de bitcoin gebruik maakt van de blockchain technologie , bij het platform van Ark kun je niet alleen betalingen verrichten maar kun je ook gebruik maken van smart contract of kunnen ontwikkelaars en bedrijven gedecentraliseerde applicaties op het platform van Ark bouwen en laten draaien. Zie hieronder in een korte video van 2 minuten wat Ark allemaal inhoudt.

Delegated Proof-of-Stake

Wat Ark nou onderscheidt van andere blockchain platformen is dat het gehele netwerk van Arkcoin wordt gerund door een DPoS systeem Oftewel Delegated Proof Stakes. Dit houdt in dat de Delegated stakeholders met de meeste stemmen de “nodes” moeten beheren en ervoor moeten zorgen dat het netwerk van Ark goed en optimaal blijft draaien. De stemmen worden gedaan door stakehouders van Ark. Ieder Ark holder mag een stem doen op een delegate. De top 51 delegates met de meeste stemmen moeten uiteindelijk het gehele netwerk van Ark in tact houden, in ruil voor het werkend houden van deze nodes krijgen deze ‘delegates’ beloningen uitgekeerd.

Hoe werkt het stemmen bij Delegated Proof of Stake?

Als een delagated staker heb je ook recht om mee te stemmen op voorstellen die door de ontwikkelaars worden ingediend waar het project van Ark heengaat, dit kan bijvoorbeeld gebeuren bij netwerkwijzigingen of veranderingen die op het netwerk plaatsvinden. 

Ook heb je als Delagated staker ook toegang tot gratis diensten of kun je aandelenbelang op een bepaald voorstelde projecten krijgen.

Naast dat Ark zijn rol heeft vervuld als transacties vervuller en het gebruik van smart contract was Ark ook één van de eerste blockchain die gebruik maakt van Smart bridges.

Smartbridges

Hoewel het concept Smartbridges in de cryptowereld al een tijdje bestaat was Ark toch één van de allereerste cryptocurrency die deze feature daadwerkelijk heeft geïmplementeerd. Smartbridge zorgt ervoor dat de hoofdchain kan communiceren en kan samenwerken met andere blockchains. Hiermee was Ark één van de allereerste met deze introductie in de cryptowereld en hebben ze op het gebied van Smartbridges een flinke voorsprong op de rest.

smartbridges--ark

Ark en de Internet of Things

ARK zal inspelen op de Internet of Things revolutie met eigen devices die op het platform werken. De totale IoT markt gaat zeer groot worden, of ARK hierin kan meedoen zal te maken hebben met hoeveel mensen de digitale munt en de techniek erachter gaan gebruiken. Het team zelf gelooft daar in en hebben de hele visie gericht op massa adoptie. Dit doen ze door ervoor te (gaan) zorgen dat nieuwe blockchains in slechts een paar klikken kunnen worden gemaakt.

User Experience is een van de meest belangrijke aspecten. Dit zien we ook terug in de wallet. Van alle cryptocurrencies is de ARK wallet het snelst. Maar er is ook nog genoeg te doen. Aan het team de taak om de deadlines te halen en concurrenten voor proberen te blijven.

Ark koers en verwachting

Geschiedenis

Ark werd in oktober 2016 gelanceerd door 27 leden en 23 kernleden.

ark-oprichters-en-bestuur

Sinds begin 2016 hebben ze veel bereikt. Ze hebben de testnetversie van Ark uitgebracht in december 2016, de eerste versie van het hoofdnet in 2017, en de tweede versie van het hoofdnet gelanceerd in november 2018. Core v2 leeft op een heel andere codebase en bevat functies zoals dynamische vergoedingen, verhoogde transacties per seconde en een plug-in systeem.

ARK prijs voorspelling 2022, 2025

De ARK koers en ARK prijs voorspelling is afhankelijk van verschillende factoren. Het is in de toekomst belangrijk dat ARK gebruikt gaat worden. Met de opkomst van blockchain technologie kan heel snel gaan.

Ook de mogelijkheid om passief inkomen te verdienen kan voor veel mensen een reden zijn om in ARK te investeren. Op de lange termijn ziet de prijsvoorspelling voor ARK er gunstig uit.

Voor 2022 is de ARK coin prijs verwachting op $0,54. Zodra het project en de crypto markt weer goed op gang komt kan het snel gaan. Voor 2025 staat de ARK voorspelling dan ook op $2,23 Het is altijd goed te onthouden dat dit slechts onze voorspellingen zijn, wij zijn geen financiele adviseurs en niemand weet waar de koers uiteindelijk heen gaat.

Als je dan in Ark wilt investeren, investeer dan met mate, en alleen wat je kan veroorloven om te verliezen. Het investeren in cryptocurrency blijft altijd wel een beetje gokken. En het is aan jou hoe jij ermee omgaat. In ons geval is Ark zeker een interessante investering voor in je portofolio.

Ark Wallet

Als je Ark hebt gekocht dan moet je deze ook ergens kunnen bewaren. Op het moment van schrijven zijn er 4 wallet mogelijkheden om je Ark hierin te bewaren. Hier beneden zie je een volledige overzicht wat de mogelijkheden zijn! Een wallet kiezen is zeer belangrijk en daarom hebben we alles op een rijtje gezet voor je!

Paper Wallet

– Software Wallet

Exchange Wallet

–  Hardware Wallet

Ark kopen

Ben jij ook van plan om Ark te kopen? Dan kun je dit gemakkelijk doen via bijvoorbeeld Bitvavo. Je stort eenvoudig je euro’s met iDeal en laat winst direct weer op je bankrekening storten. Op de bitvavo exchange van Ark hier beneden kun je nu direct invullen hoeveel Ark je wilt kopen. Vul het in en je wordt doorverwezen om direct in te schrijven op Bitvavo en in aanmerking te komen voor het niet betalen van feekosten tot wel 1000 euro. Meld je nu hier beneden aan op Bitvavo en koop Ark! Een perfecte coin voor in je Crypto

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Garanties
 • Eerlijk Ondernemen
  Eerlijk ondernemen
 • Geverifieerde winkel
  Identiteit geverifieerd
 • Geschilbemiddeling
  Geschilbemiddeling
9,5
Reviews
 • 9,5
  users icon Top!