Home » Blog » Wat is NEO? Uitleg NEO, koers en verwachtingen en alles wat je moet weten over NEO

Wat is NEO? Uitleg NEO, koers en verwachtingen en alles wat je moet weten over NEO

neo

NEO, wat is dat nou precies? Goede vraag! Over slechts een paar minuten weet je het complete antwoord erop! En pak je automatisch de antwoorden op nog veel meer vragen mee! Dus ben je ready? Laten we beginnen. Lets go!

Wat is NEO?

NEO werd opgericht in 2014 door het bedrijf Onchain gevestigd in Shanghai. In die tijd was het project nog bekend onder de naam AntShares, maar in 2017 vondt er een rebranding plaats waardoor het nu bekend staat onder de naam NEO.

NEO is het eerste open source en openbare blockchain project. Vaak wordt NEO ook wel de Chinese Ethereum genoemd vanwege de twee projecten veel overeenkomsten bieden. Zo bieden ze allebei een platform voor het bijhouden van slimme bezittingen (Smart assets). Simpel gezegd zijn dit ook wel digitale goederen welke in combinatie met slimme contracten worden vastgelegd in de blockchain. Het uiteindelijke doel van het platform is slimme bezittingen vast te leggen en ermee te kunnen handelen.

Dit alles is doormiddel van de slimme contracten gemakkelijk te doen. Simpel gezegd zijn Smart contracts handelsovereenkomsten welke in programmeercode zijn opgeslagen. Zodra beide partijen voldoen aan deze overeenkomsten zal deze word uitgevoerd. Deze word vervolgens in de blockchain vastgeld. Kijk hieronder een kleine video wat NEO inhoudt.

Het team achter NEO

Het team van NEO mag gerust sterk worden genoemd. Er zijn meer dan honderd ontwikkelaars bij het project betrokken. Alleen in Shanghai werken er al meer dan dertig mensen fulltime aan het project. De mensen achter NEO zeggen wel dat de grootste kracht in de grote community zit die bij het project betrokken is.

NEO Koers en voorspelling

In het verleden zijn er veel voorspellingen gedaan over de NEO koers, deze werd onder andere gedaan binnen de crypto community en door crypto influencers die op Youtube video’s verschijnen. Voorspellingen voor NEO voor eind 2020 schommelt rond de $10 en de $17

De NEO voorspelling voor 2022 varieert rond de $20 en de $80 De koers voorspelling voor de NEO koers voor 2025 worden boven de $180 voorspeld. Het is altijd goed te onthouden dat dit slechts onze voorspellingen zijn, wij zijn geen financiele adviseurs en niemand weet waar de koers uiteindelijk heen gaat.

Als je dan in NEO wilt investeren, investeer dan met mate, en alleen wat je kan veroorloven om te verliezen. Het investeren in cryptocurrency blijft altijd wel een beetje gokken. En het is aan jou hoe jij ermee omgaat. In ons geval is NEO zeker een interessante investering voor in je portofolio.

NEO Wallet

Als je NEO hebt gekocht dan moet je deze ook ergens kunnen bewaren. Op het moment van schrijven zijn er 4 wallet mogelijkheden om je NEO hierin te bewaren. Hier beneden zie je een volledige overzicht wat de mogelijkheden zijn! Een wallet kiezen is zeer belangrijk en daarom hebben we alles op een rijtje gezet voor je!

Paper Wallet
– Software Wallet
Exchange Wallet
– Hardware Wallet

NEO kopen

Ben jij ook van plan om NEO te kopen? Dan kun je dit gemakkelijk doen via bijvoorbeeld Bitvavo. Je stort eenvoudig je euro’s met iDeal en laat winst direct weer op je bankrekening storten. Op de Bitvavo exchange van NEO hier beneden kun je nu direct invullen hoeveel NEO je wilt kopen. Vul het in en je wordt doorverwezen om direct in te schrijven op Bitvavo en in aanmerking te komen voor het niet betalen van feekosten tot wel 1000 euro. Meld je nu hier beneden aan op Bitvavo en koop NEO ! Een perfecte coin voor in je Crypto portofolio!

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven