Home » Blog » Bitcoin daalt verder van $22.000 af, maar XRP verrast met een stijging naar $0,4 (Marktupdate)

Bitcoin daalt verder van $22.000 af, maar XRP verrast met een stijging naar $0,4 (Marktupdate)

bitcoin-zakt-beetje

De prijs van Bitcoin is er niet in geslaagd om te herstellen gedurende de afgelopen 24 uur. Integendeel – het bleef langzaam dalen en bereikte een laagste punt van ongeveer $21.580 (op Binance) gedurende de dag.

Het merendeel van de markt vertoont ook milde dalingen naarmate het handelsvolume over de hele linie afneemt. Er zijn echter enkele uitzonderingen.

Bitcoin glijdt verder weg van $22.000.

Op dit moment handelt Bitcoin voor iets meer dan $21.600,-, na een laagste punt van $21.580,- te hebben bereikt gedurende de dag (op Binance). Dit is een daling van ongeveer 1,3% op de dag met een relatief laag handelsvolume.

De volatiliteit nam gisteren op enkele momenten toe, maar leverde geen significante verschillen op.

De voorzitter van de Amerikaanse Federal Reserve – Jerome Powell – getuigde voor het Financial Services Committee en benadrukte dat de inflatoire druk momenteel hoger is dan wat de Fed eerder had verwacht. Dit suggereert dat een andere stijging van 50bps mogelijk is, maar het lijkt erop dat de markten hier al op voorbereid waren.
Dat gezegd hebbende, steeg BTC naar ongeveer $22.200,- maar begon sindsdien aan kracht te verliezen.

XRP nadert $0,40

Ripple’s XRP valt in de afgelopen dag het meest op, aangezien de cryptocurrency ongeveer 3% heeft gewonnen en nu de cruciale grens van $0,40 nadert. Het is interessant om op te merken dat dit plaatsvindt terwijl de meerderheid van andere grote munten in het rood wordt verhandeld.


Ripple is in feite de best presterende van de top 100 cryptocurrencies op basis van totale marktkapitalisatie, gevolgd door KLAY en Toncoin’s TON.

Aan de andere kant van het spectrum hebben ImmutableX (IMX) en Synthetix Network (SNX) allebei meer dan 10% verloren, waardoor ze de slechtste performers van de dag zijn.
Het sentiment op de bredere markt is de afgelopen 24 uur aanzienlijk gedaald en bevindt zich nu in het angstgebied. Gisteren was het neutraal.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven