Cryptocurrency, Nieuws

Wat is Pundi X? Uitleg NPXS, koers en verwachtingen en alles wat je moet weten over Pundi X/ NPXS

Pundi X, wat is dat nou precies? Goede vraag! Over slechts een paar minuten weet je het complete antwoord erop! En pak je automatisch de antwoorden op nog veel meer vragen mee! Dus ben je ready? Laten we beginnen. Lets go!

Wat is Pundi X?

Pundi X is een project in de wereld van de cryptocurrency dat zich richt op het betalingsverkeer. Het project heeft als missie het kopen en verkopen van cryptocurrency zo makkelijk te maken als het kopen van een flesje water.

Het project wil het niet alleen mogelijk maken dat iedereen gemakkelijk crypto kan aanschaffen. Het moet er ook voor zorgen dat mensen overal met crypto kunnen betalen door middel van de XPOS van Pundi X.

Hoe werkt Pundi X?

Zoals gezegd werkt Pundi X aan een makkelijke manier voor consumenten en winkeliers om gebruik te maken van crypto. Dit doen ze door middel van het XPOS apparaat. Dit is een soort draadloze pinautomaat zoals je die kent vanuit een winkel.

Het apparaat heeft twee beeldschermen, een voor de winkelier en een voor de consument. De winkelier kan aangeven hoeveel er betaald dient te worden en de consument kan dit vervolgens betalen met zijn XPASS card waarmee de NXPS coin van de consument naar de winkelier wordt overgemaakt. Je transactie is geslaagd in enkele seconden.

Het is mogelijk om meer dan alleen NXPS coins te kopen/verkopen via het XPOS systeem. Door de Xwallet die het project ontwikkeld heeft in de vorm van een mobiele wallet kun je meerdere crypto’s bewaren zoals bijvoorbeeld BitcoinEthereum of Binance coin. Je kunt hier meer informatie vinden over de Pundi X Xwallet. Zie hieronder een korte video wat Pundi X inhoudt.

Ambitie van Pundi X

Het is duidelijk dat het project ambitieus is, zelfs nu de prijs de laatste tijd niet zo hoog staat. Het doel van het project is om in februari 2021 ten minste 100.000 XPOS apparaten de wereld in geholpen te hebben. Dit betekent dat er in 100.000 winkels crypto en producten gekocht kan worden met NXPS coin. Dit is een behoorlijke hoeveelheid en mochten ze hierin slagen dat zal dit naar verwachting goed uitpakken voor de Pundi X koers.

XPhone

Op 10 oktober 2018 kondigde Pundi X de XPhone aan, de eerste blockchain telefoon. De gedachte achter deze telefoon is dat de integratie van blockchain en crypto door middel van de XPhone steeds dichter bij de consument in het dagelijks leven terecht komt.

De telefoon draait op de nieuwste versie van de Pundi X blockchain genaamd FunctionX. Doordat de telefoon in ‘blockchain mode’ gezet kan worden is het mogelijk om de telefoon te gebruiken als Node op het netwerk van Pundi X.

Naast de verbinding met FunctionX is het besturingsysteem van de telefoon gebaseerd op Android 9.0. Hierdoor is het niet alleen maar geschikt als blockchain telefoon maar is het ook voor ontwikkelaars mogelijk ‘gewoon’ android applicaties voor de telefoon te ontwikkelen.

Pundi X Koers en voorspelling

In het verleden zijn er veel voorspellingen gedaan over de Pundi X koers, deze werd onder andere gedaan binnen de crypto community en door crypto influencers die op Youtube video’s verschijnen. Voorspellingen voor Pundi X voor eind 2020 schommelt rond de $0,0001 en de $0,00002

De Pundi X voorspelling voor 2022 varieert rond de $0,00011 en de $0,00014 De koers voorspelling voor de Pundi X koers voor 2025 worden boven de $0,0014 voorspeld. Het is altijd goed te onthouden dat dit slechts onze voorspellingen zijn, wij zijn geen financiele adviseurs en niemand weet waar de koers uiteindelijk heen gaat.

Als je dan in Pundi X wilt investeren, investeer dan met mate, en alleen wat je kan veroorloven om te verliezen. Het investeren in cryptocurrency blijft altijd wel een beetje gokken. En het is aan jou hoe jij ermee omgaat. In ons geval is Pundi X zeker een interessante investering voor in je portofolio.

Pundi X Wallet

Als je Pundi X hebt gekocht dan moet je deze ook ergens kunnen bewaren. Op het moment van schrijven zijn er 4 wallet mogelijkheden om je Pundi X hierin te bewaren. Hier beneden zie je een volledige overzicht wat de mogelijkheden zijn! Een wallet kiezen is zeer belangrijk en daarom hebben we alles op een rijtje gezet voor je!

Paper Wallet
– Software Wallet
Exchange Wallet
– Hardware Wallet

Pundi X kopen

Ben jij ook van plan om Pundi X te kopen? Dan kun je dit gemakkelijk doen via bijvoorbeeld Bitvavo. Je stort eenvoudig je euro’s met iDeal en laat winst direct weer op je bankrekening storten. Op de Bitvavo exchange van Pundi X hier beneden kun je nu direct invullen hoeveel Pundi X je wilt kopen. Vul het in en je wordt doorverwezen om direct in te schrijven op Bitvavo en in aanmerking te komen voor het niet betalen van feekosten tot wel 1000 euro. Meld je nu hier beneden aan op Bitvavo en koop Pundi X ! Een perfecte coin voor in je Crypto portofolio!

Please follow and like us:

Thanh Lanh Tran (1989) is de hoofdredacteur van Cryptokopen.nl , sinds 2006 actief op het internet.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *