Cryptocurrency, Nieuws

Wat is Power Ledger? Uitleg POWR, koers en verwachtingen en alles wat je moet weten over Power Ledger/POWR

Power Ledger, wat is dat nou precies? Goede vraag! Over slechts een paar minuten weet je het complete antwoord erop! En pak je automatisch de antwoorden op nog veel meer vragen mee! Dus ben je ready? Laten we beginnen. Lets go!

Wat is Power Ledger?

Het doel van Power Ledger is om gemeenschappen over de hele wereld te voorzien van goedkope, betrouwbare en duurzame energie. Ze zijn van mening dat mensen zelf moeten kunnen kiezen waar hun stroom vandaan komt. Op dit moment wordt het grootste gedeelte van de stroom nog geleverd door de grote maatschappijen. Je weet vaak niet waar dit vandaan komt en hebt hier zelf ook geen controle over.

De verandering die Power Ledger wil doorvoeren is dat de huishoudens centraal komen te staan. Mensen of bedrijven die nu bijvoorbeeld door middel van zonnepanelen energie opwekken met een overschot leveren dit terug aan het net. Hier ontvangen ze een kleine vergoeding voor, maar weten vervolgens niet waar deze groene stroom naartoe gaat. Power Ledger stelt mensen in staat te ‘handelen’ in deze groene stroom. Dit betekent dat wanneer je een overschot hebt, je dit bijvoorbeeld voor een schappelijke prijs kunt doorverkopen aan je buurman. Dus ook al kan je buurman zelf geen zonnepanelen laten plaatsen, dan kan hij wel gebruik maken van jouw overtollige groene stroom. Jij ontvangt hiervoor een vergoeding en hij gebruikt je groene stroom, opgewekt op een duurzame manier. Zie hieronder een korte video wat Power Ledger nou eigenlijk inhoudt.

Toepassingen Power Ledger

Power Ledger is aan het werk op veel verschillende manieren om groene stroom toegankelijker te maken. Zo werken ze aan een decentrale marktplaats waar ieder huishouden zijn overtollige groene stroom kan verkopen aan bijvoorbeeld zijn buren. Ook werken ze aan oplaadpunten voor de elektrische auto’s, zodat ook deze opgeladen kunnen worden met duurzame energie. Daarnaast zijn ze manieren aan het ontwikkelen waarop mensen die wonen in een appartementencomplex en daarom hun stroom toevoer delen met een gebouw, dit op een duurzamere manier kunnen regelen. Dit doen ze bijvoorbeeld door tools te bieden die inzichten geven in het gebruik van stroom. Doordat mensen weten waar, wanneer en met welke apparaten ze veel stroom gebruiken, zijn mensen zich meer bewust van het verbruik. Dit zal op termijn ook zorgen voor minder verlies van energie.

power-ledger-swa

Power Ledger Koers en voorspelling

In het verleden zijn er veel voorspellingen gedaan over de Power Ledger koers, deze werd onder andere gedaan binnen de crypto community en door crypto influencers die op Youtube video’s verschijnen. Voorspellingen voor Power Ledger voor eind 2020 schommelt rond de $0,06 en de $0,08

De Power Ledger voorspelling voor 2022 varieert rond de $0,11 en de $0,14 De koers voorspelling voor de Power Ledger koers voor 2025 worden boven de $0,34 voorspeld. Het is altijd goed te onthouden dat dit slechts onze voorspellingen zijn, wij zijn geen financiele adviseurs en niemand weet waar de koers uiteindelijk heen gaat.

Als je dan in Power Ledger wilt investeren, investeer dan met mate, en alleen wat je kan veroorloven om te verliezen. Het investeren in cryptocurrency blijft altijd wel een beetje gokken. En het is aan jou hoe jij ermee omgaat. In ons geval is Power Ledger zeker een interessante investering voor in je portofolio.

Power Ledger Wallet

Als je Power Ledger hebt gekocht dan moet je deze ook ergens kunnen bewaren. Op het moment van schrijven zijn er 4 wallet mogelijkheden om je Power Ledger hierin te bewaren. Hier beneden zie je een volledige overzicht wat de mogelijkheden zijn! Een wallet kiezen is zeer belangrijk en daarom hebben we alles op een rijtje gezet voor je!

Paper Wallet
– Software Wallet
Exchange Wallet
– Hardware Wallet

Power Ledger kopen

Ben jij ook van plan om Power Ledger te kopen? Dan kun je dit gemakkelijk doen via bijvoorbeeld Bitvavo. Je stort eenvoudig je euro’s met iDeal en laat winst direct weer op je bankrekening storten. Op de Bitvavo exchange van Power Ledger hier beneden kun je nu direct invullen hoeveel Power Ledger je wilt kopen. Vul het in en je wordt doorverwezen om direct in te schrijven op Bitvavo en in aanmerking te komen voor het niet betalen van feekosten tot wel 1000 euro. Meld je nu hier beneden aan op Bitvavo en koop Power Ledger! Een perfecte coin voor in je Crypto portofolio!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Garanties
 • Eerlijk Ondernemen
  Eerlijk ondernemen
 • Geverifieerde winkel
  Identiteit geverifieerd
 • Geschilbemiddeling
  Geschilbemiddeling
9,5
Reviews
 • 9,5
  users icon Top!