Cryptocurrency, Nieuws

Wat is Cybermiles? Uitleg CMT, koers en verwachtingen en alles wat je moet weten over Cybermiles/CMT

Cybermiles, wat is dat nou precies? Goede vraag! Over slechts een paar minuten weet je het complete antwoord erop! En pak je automatisch de antwoorden op nog veel meer vragen mee! Dus ben je ready? Laten we beginnen. Lets go!

Wat is Cybermiles?

Cybermiles is een blockchain bedrijf dat is gevestigd in Hong Kong. Het is ontstaan vanuit het bedrijf 5miles. Dit bedrijf werkt vanuit Amerika en lijkt veel op Marktplaats. Met Cybermiles proberen ze grote bedrijven als Ebay en Amazon tegen te werken. Ze vinden dat deze bedrijven te veel macht hebben waardoor de kleine ondernemer er aan onderdoor gaat.

CMT wil de E-commerce markt decentraliseren zodat iedereen weer onderling kan handelen en Ebay en Amazon niet meer de monopoly hebben. Hierdoor hoef je geen hoge fees te betalen en niet meer onder de regeltjes van grote bedrijven jouw eigen spullen te verkopen.

Cybermiles heeft genoeg ervaring op het gebied van E-commerce. De CEO, Lucas Lu, was hiervoor general manager bij alibaba’s mobiele platform. Wellicht dat hij daar gefrustreerd raakte over het huidige systeem en daarom 5miles is begonnen en even later Cybermiles.

Doordat CMT is opgericht door dezelfde mensen als 5miles hebben ze een grotere kans op succes. 5miles heeft 12 miljoen gebruikers die zo over kunnen stappen op CMT. Om kopers en verkopers op een gemakkelijke manier op hun platform te laten handelen maken ze gebruik van Smart Contracts.

CMT heeft allerlei verschillende templates gemaakt voor deze Smart Contracts waardoor het super makkelijk is om dit te gebruiken. Er komt geen programmeer taal aan te pas zodat je binnen enkele handelingen je spullen kan verkopen op het platform.

Wanneer Cybermiles de gebruikers van 5miles en andere handelaren naar het platform toe trekt dan is dit bevorderlijk voor de CMT koers verwachting. Zie hieronder een korte video wat Cybermiles ongeveer inhoudt.

Cybermiles Koers en voorspelling

In het verleden zijn er veel voorspellingen gedaan over de Cybermiles koers, deze werd onder andere gedaan binnen de crypto community en door crypto influencers die op Youtube video’s verschijnen. Voorspellingen voor Cybermiles voor eind 2020 schommelt rond de $0,006 en de $0,008

De Cybermiles voorspelling voor 2022 varieert rond de $0,011 en de $0,018 De koers voorspelling voor de Cybermiles koers voor 2025 worden boven de $0,051 voorspeld. Het is altijd goed te onthouden dat dit slechts onze voorspellingen zijn, wij zijn geen financiele adviseurs en niemand weet waar de koers uiteindelijk heen gaat.

Als je dan in Cybermiles wilt investeren, investeer dan met mate, en alleen wat je kan veroorloven om te verliezen. Het investeren in cryptocurrency blijft altijd wel een beetje gokken. En het is aan jou hoe jij ermee omgaat. In ons geval is Cybermiles zeker een interessante investering voor in je portofolio.

Cybermiles Wallet

Als je Cybermiles hebt gekocht dan moet je deze ook ergens kunnen bewaren. Op het moment van schrijven zijn er 4 wallet mogelijkheden om je Cybermilesf hierin te bewaren. Hier beneden zie je een volledige overzicht wat de mogelijkheden zijn! Een wallet kiezen is zeer belangrijk en daarom hebben we alles op een rijtje gezet voor je!

Paper Wallet
– Software Wallet
Exchange Wallet
– Hardware Wallet

Cybermiles kopen

Ben jij ook van plan om Cybermiles te kopen? Dan kun je dit gemakkelijk doen via bijvoorbeeld Bitvavo. Je stort eenvoudig je euro’s met iDeal en laat winst direct weer op je bankrekening storten. Op de Bitvavo exchange van Cybermiles hier beneden kun je nu direct invullen hoeveel Cybermiles je wilt kopen. Vul het in en je wordt doorverwezen om direct in te schrijven op Bitvavo en in aanmerking te komen voor het niet betalen van feekosten tot wel 1000 euro. Meld je nu hier beneden aan op Bitvavo en koop Cybermiles! Een perfecte coin voor in je Crypto portofolio!

Please follow and like us:

Thanh Lanh Tran (1989) is de hoofdredacteur van Cryptokopen.nl , sinds 2006 actief op het internet.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *