Cryptocurrency, Nieuws

Wat is Komodo? Uitleg KMD, koers en verwachtingen en alles wat je moet weten over Komodo/KMD

Komodo, wat is dat nou precies? Goede vraag! Over slechts een paar minuten weet je het complete antwoord erop! En pak je automatisch de antwoorden op nog veel meer vragen mee! Dus ben je ready? Laten we beginnen. Lets go!

Wat is Komodo?

Het platform van Komodo streeft ernaar om de B2B connecties in kaart te brengen. Het is een onafhankelijk blockchainbedrijf dat decentralisatie hoog in het vaandel heeft. Het doel is om gedecentraliseerde ICO’s en gedecentraliseerde exchanges te verwelkomen op het netwerk.

Komodo is oorspronkelijk een fork van Zcash. Deze munt is in oktober 2016 ontstaan door een fork met Bitcoin. Ze wouden de anonimiteitsproblemen oplossen waar Bitcoin toen mee te maken had. Je kunt dus stellen dat zoals vele andere coins Komodo zijn oorsprong vindt in de Bitcoin blockchain.

Doordat Komodo is afgesplitst van Zcash heeft het dezelfde privacyfuncties. Privacy in de wereld van blockchain is een belangrijk punt. Gelukkig werkt Komodo hier dus aan en hebben ze al het een en ander geregeld.

Naast privacy is schaalbaarheid ook erg belangrijk. Komodo heeft de eis om schaalbaarheid zonder grenzen te bieden. Hiervoor hebben ze de Multi-Chain-Syncing-Technology ontwikkeld. Dit is al een bestaand idee, maar Komodo implementeert dit als een van de beste.

Deze technologie zorgt ervoor dat bedrijven met een Dapp op het Komodo platform geen schaalbaarheidsproblemen ondervinden. Het is namelijk zo dat de Dapp draait op een side chain. Dit is een soort blockchain dat naast de blockchain van Komodo loopt. Hierdoor maakt het bedrijf wel gebruik van het Komodo netwerk, maar komen er geen onnodige transacties op hun side chain.

Het is erg gunstig voor de KMD koers dat ze deze technologie goed beheersen. Schaalbaarheid is een enorm probleem binnen de blockchainwereld. Mocht Komodo ervoor zorgen dat zij dit probleem oplossen en komen er hierdoor meer bedrijven naar hun netwerk, dan zal dit erg gunstig zijn voor de KMD koers verwachting. Zie hieronder een korte video wat Komodo nou eigenijk inhoudt.

Komodo Koers en voorspelling

In het verleden zijn er veel voorspellingen gedaan over de Komodo koers, deze werd onder andere gedaan binnen de crypto community en door crypto influencers die op Youtube video’s verschijnen. Voorspellingen voor Komodo voor eind 2020 schommelt rond de $0,35 en de $0,37

De Komodo voorspelling voor 2022 varieert rond de $0,40 en de $0,43 De koers voorspelling voor de Komodo koers voor 2025 worden boven de $0,95 voorspeld. Het is altijd goed te onthouden dat dit slechts onze voorspellingen zijn, wij zijn geen financiele adviseurs en niemand weet waar de koers uiteindelijk heen gaat.

Als je dan in Komodo wilt investeren, investeer dan met mate, en alleen wat je kan veroorloven om te verliezen. Het investeren in cryptocurrency blijft altijd wel een beetje gokken. En het is aan jou hoe jij ermee omgaat. In ons geval is Komodo zeker een interessante investering voor in je portofolio.

Komodo Wallet

Als je Komodo hebt gekocht dan moet je deze ook ergens kunnen bewaren. Op het moment van schrijven zijn er 4 wallet mogelijkheden om je Komodo hierin te bewaren. Hier beneden zie je een volledige overzicht wat de mogelijkheden zijn! Een wallet kiezen is zeer belangrijk en daarom hebben we alles op een rijtje gezet voor je!

Paper Wallet
– Software Wallet
Exchange Wallet
– Hardware Wallet

Komodo kopen

Ben jij ook van plan om Komodo te kopen? Dan kun je dit gemakkelijk doen via bijvoorbeeld Bitvavo. Je stort eenvoudig je euro’s met iDeal en laat winst direct weer op je bankrekening storten. Op de Bitvavo exchange van Komodo hier beneden kun je nu direct invullen hoeveel Komodo je wilt kopen. Vul het in en je wordt doorverwezen om direct in te schrijven op Bitvavo en in aanmerking te komen voor het niet betalen van feekosten tot wel 1000 euro. Meld je nu hier beneden aan op Bitvavo en koop Komodo ! Een perfecte coin voor in je Crypto portofolio!

Please follow and like us:

Thanh Lanh Tran (1989) is de hoofdredacteur van Cryptokopen.nl , sinds 2006 actief op het internet.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *