Cryptocurrency, Nieuws

Wat is Vertcoin? Uitleg VTC, koers en verwachtingen en alles wat je moet weten over Vertcoin/VTC

Vertcoin, wat is dat nou precies? Goede vraag! Over slechts een paar minuten weet je het complete antwoord erop! En pak je automatisch de antwoorden op nog veel meer vragen mee! Dus ben je ready? Laten we beginnen. Lets go!

Wat is Vertcoin?

Vertcoin (VTC) is een Cryptocurrency afgeleid van Litecoin (LTC). De visie van Vertcoin is om trouw te blijven aan de ‘originele’ versie van Cryptocurrency, namelijk een financieel systeem door en voor de gebruiker.

Doordat er met speciale en dure mining hardware (ASIC) steeds beter gemined kan worden, is het voor de ‘normale’ gebruiker niet meer te doen om met hun eigen computerkracht te minen. Je hebt enorm veel dure apparatuur nodig wil je dit rendabel maken. Bij Vertcoin gaan ze dit tegen en zorgen ze ervoor dat minen weer voor iedereen rendabel kan zijn. Zie hieronder een korte video wat Vertcoin namelijk inhoudt.

Wat is ASIC?

ASIC staat voor application-specific integrated circuit. Een ASIC is een chip dat voor een specifiek doel ingesteld kan worden, zo ook het minen van Cryptocurrencies. In het begin werd dit minen gedaan met CPU, je eigen computerkracht.

Maar al snel kwam men erachter dat het minen sneller gaat met GPU, dit is het minen met behulp van een grafische kaart. Dit kwam de rekenkracht ten goede en daarom ook de beloning. Op dit moment wordt bijna alles gemined met behulp van een specifieke ASIC voor de Cryptocurrency.

Wat is ASIC-resistant

Vertcoin wil ASIC’s tegengaan, zodat iedereen weer kan minen met behulp van zijn eigen computer (CPU of GPU). Op het Vertcoin netwerk is het daarom niet mogelijk om gebruik te maken van ASIC mining apparatuur, dit wordt ASIC-resistant genoemd.

De developers doen er alles aan om dit ook zo te houden. Ze zijn van mening dat iedereen moet kunnen minen om het zo eerlijker te houden. Wanneer bedrijven veel geld investeren in deze mining apparatuur, verdienen ze hiermee veel VTC. Als ze besluiten om dit ineens allemaal te verkopen, kunnen ze hiermee de prijs enorm beïnvloeden.

Dit is de reden dat VTC er naar streeft om de transacties te laten controleren (minen) door zoveel mogelijk verschillende gebruikers. Zo blijft het eerlijk en wordt de prijs zo min mogelijk beïnvloed.

Wat is de one-click miner van Vertcoin?

Om het minen nog gemakkelijker te maken voor de gebruikers, werken de ontwikkelaars aan een desktop-miner. Dit is een programma dat mensen kunnen installeren op hun computer, om hier zo VTC mee te verdienen.

De one-click miner kan eenvoudig geïnstalleerd worden en maakt gebruik van jouw eigen computerkracht om mee te helpen aan de berekeningen (minen). De one-click miner kan gedownload worden vanaf de GitHub pagina.

Vertcoin Koers en voorspelling

In het verleden zijn er veel voorspellingen gedaan over de Vertcoin koers, deze werd onder andere gedaan binnen de crypto community en door crypto influencers die op Youtube video’s verschijnen. Voorspellingen voor Vertcoin voor eind 2020 schommelt rond de $0,17 en de $0,20

De Vertcoin voorspelling voor 2022 varieert rond de $0,22 en de $0,28 De koers voorspelling voor de Vertcoin koers voor 2025 worden boven de $1,88 voorspeld. Het is altijd goed te onthouden dat dit slechts onze voorspellingen zijn, wij zijn geen financiele adviseurs en niemand weet waar de koers uiteindelijk heen gaat.

Als je dan in Vertcoin wilt investeren, investeer dan met mate, en alleen wat je kan veroorloven om te verliezen. Het investeren in cryptocurrency blijft altijd wel een beetje gokken. En het is aan jou hoe jij ermee omgaat. In ons geval is Vertcoin zeker een interessante investering voor in je portofolio.

Vertcoin Wallet

Als je Vertcoin hebt gekocht dan moet je deze ook ergens kunnen bewaren. Op het moment van schrijven zijn er 4 wallet mogelijkheden om je Vertcoin hierin te bewaren. Hier beneden zie je een volledige overzicht wat de mogelijkheden zijn! Een wallet kiezen is zeer belangrijk en daarom hebben we alles op een rijtje gezet voor je!

Paper Wallet
– Software Wallet
Exchange Wallet
– Hardware Wallet

Vertcoin kopen

Ben jij ook van plan om Vertcoin te kopen? Dan kun je dit gemakkelijk doen via bijvoorbeeld Bitvavo. Je stort eenvoudig je euro’s met iDeal en laat winst direct weer op je bankrekening storten. Op de Bitvavo exchange van Vertcoin hier beneden kun je nu direct invullen hoeveel Vertcoin je wilt kopen. Vul het in en je wordt doorverwezen om direct in te schrijven op Bitvavo en in aanmerking te komen voor het niet betalen van feekosten tot wel 1000 euro. Meld je nu hier beneden aan op Bitvavo en koop Vertcoin! Een perfecte coin voor in je Crypto portofolio!

Please follow and like us:

Thanh Lanh Tran (1989) is de hoofdredacteur van Cryptokopen.nl , sinds 2006 actief op het internet.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *