Cryptocurrency, Nieuws

Wat is Aelf? Uitleg ELF, koers en verwachtingen en alles wat je moet weten over Aelf/ELF

Aelf, wat is dat nou precies? Goede vraag! Over slechts een paar minuten weet je het complete antwoord erop! En pak je automatisch de antwoorden op nog veel meer vragen mee! Dus ben je ready? Laten we beginnen. Lets go!

Wat is Aelf?

Aelf is een besturingsysteem maar dan voor blockchains. Net als vele andere blockchains die kampen met problemen zoals:

  • Consensus
  • Segregatie van gegevens
  • Schaalbaarheid

wilt Aelf hier een oplossing in vinden.

Ook maakt Aelf gebruik van sidechains en gedelegeerd consensus-systeem. Het heeft zichzelf gepostineerd als een gedecentraliseerde cloud computing-blockchain-netwerk, met als doel commerciële adoptie van blockchain mogelijk te maken

De transactiesnelheid van bitcoin is bijvoorbeeld 8 per seconde. Als we dit vergelijken met betalingsproviders zoals Visa (Circa 250.000 per transacties seconde) is er nog een lange weg te gaan. Zie hieronder een korte video wat Aelf inhoudt

Hoe werkt Aelf?

Aelf geeft twee duidelijke innovaties aan waarmee ze deze problemen willen oplossen, sidechains en het consensus mechanisme.

De Aelf chain zelf bestaat uit de hoofd chain en verschillende side chains waarop taken uitgevoerd kunnen worden. Door gebruik te maken van side chains wordt de hoofd chain ontlast en wordt de efficiëntie verhoogd. Dit betekent concreet dat er meer transacties per seconde uitgevoerd kunnen worden.

De side chains communiceren wel met de hoofd chain waardoor alle informatie toegankelijk blijft. De schaalbaarheid van Aelf gaat hierdoor omhoog, er kunnen namelijk meerdere sidechains gemaakt worden voor verschillende commerciële applicaties.

Het consensus mechanisme dat gebruikt wordt om de transacties goed te keuren op de main chain is Delegeted Proof of Stake. Dit is een efficiëntere manier om alle side chains en de main chain te onderhouden en bovendien biedt het de gebruikers van Aelf de mogelijkheid om passief inkomen te verdienen. Dit kun je doen door je Aelf tokens beschikbaar te stellen aan het netwerk om zo transacties goed te keuren.

Aelf Koers en voorspelling

In het verleden zijn er veel voorspellingen gedaan over de Aelf koers, deze werd onder andere gedaan binnen de crypto community en door crypto influencers die op Youtube video’s verschijnen. Voorspellingen voor Aelf voor eind 2020 schommelt rond de $0,16 en de $0,18

De Aelf voorspelling voor 2022 varieert rond de $0,61 en de $0,88 De koers voorspelling voor de Aelf koers voor 2025 worden boven de $0,52 voorspeld. Het is altijd goed te onthouden dat dit slechts onze voorspellingen zijn, wij zijn geen financiele adviseurs en niemand weet waar de koers uiteindelijk heen gaat.

Als je dan in Aelf wilt investeren, investeer dan met mate, en alleen wat je kan veroorloven om te verliezen. Het investeren in cryptocurrency blijft altijd wel een beetje gokken. En het is aan jou hoe jij ermee omgaat. In ons geval is Aelf zeker een interessante investering voor in je portofolio.

Aelf Wallet

Als je Aelf hebt gekocht dan moet je deze ook ergens kunnen bewaren. Op het moment van schrijven zijn er 4 wallet mogelijkheden om je Aelf hierin te bewaren. Hier beneden zie je een volledige overzicht wat de mogelijkheden zijn! Een wallet kiezen is zeer belangrijk en daarom hebben we alles op een rijtje gezet voor je!

Paper Wallet
– Software Wallet
Exchange Wallet
– Hardware Wallet

Aelf kopen

Ben jij ook van plan om Aelf te kopen? Dan kun je dit gemakkelijk doen via bijvoorbeeld Bitvavo. Je stort eenvoudig je euro’s met iDeal en laat winst direct weer op je bankrekening storten. Op de Bitvavo exchange van Aelf hier beneden kun je nu direct invullen hoeveel Aelf je wilt kopen. Vul het in en je wordt doorverwezen om direct in te schrijven op Bitvavo en in aanmerking te komen voor het niet betalen van feekosten tot wel 1000 euro. Meld je nu hier beneden aan op Bitvavo en koop Aelf! Een perfecte coin voor in je Crypto portofolio!

Please follow and like us:

Thanh Lanh Tran (1989) is de hoofdredacteur van Cryptokopen.nl , sinds 2006 actief op het internet.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *