Home » Blog » Bitvavo lanceert dan eindelijk een App versie

Bitvavo lanceert dan eindelijk een App versie

bitcoin-app

Vandaag is het dan zover! Na maanden hard werken achter de schermen bij Bitvavo is het dan officieel! Bitvavo lanceert zijn iOS en Android app voor de Nederlandse publiek, natuurlijk zal de app ook beschikbaar zijn voor landen buiten Nederland.

Met de nieuwe app van Bitvavo wordt het Bitvavo-platform gebruiksvriendelijker mocht je gebruik maken van een mobiele telefoon die de IOS en Android ondersteunt. Gebruikers kunnen nu altijd en overal bij hun Bitvavo account. Op de website van Bitvavo.com kun je gemakkelijk de app downloaden en zelf ervaren hoe simpel het eigenlijk is.

In tegenstelling tot traditionele aandelenmarkten is de crypto markt 24 uur per dag 7 dagen per week beschikbaar. Er kunnen zich dan op elke moment een trade worden gedaan. Dit betekent dat het voor handelaren in cryptocurrencies van groot belang is om te beschikken over de juiste mogelijkheden om hier op het gewenste moment op in te kunnen spelen. Met de lancering van de Bitvavo app – welke gefocust is op snelheid, eenvoud en gebruiksgemak – biedt Bitvavo deze mogelijkheid.

Sinds de lancering van het Bitvavo platform zijn er weinig verzoeken die meer zijn binnen gekomen dan het lanceren van een eigen app. Dit komt omdat gebruikers (tot op heden) moesten kiezen tussen gebruiksmogelijkheden en flexibiliteit. Met de lancering van de Bitvavo app is beiden mogelijk nu de belangrijkste functionaliteiten van het Bitvavo platform allemaal beschikbaar zijn in de applicatie. Handelaren kunnen nu altijd en overal de koersen checken, de waardes van hun portfolio inzien en nog makkelijker en sneller orders uitvoeren indien zich een kans voordoet.

Handel de hele maand juli tot €1.000 per dag zonder handelskosten

Om de lancering van de app te vieren biedt Bitvavo de mogelijkheid om de hele maand juli tot €1.000 per dag te handelen zonder handelskosten via de iOS en Android app. Indien u hiervan gebruik wenst te maken hoeft u enkel de iOS of Android app te downloaden en uw transacties via de app uit te voeren.

Over Bitvavo

Bitvavo wenst digitale valuta’s toegankelijk te maken voor het grote publiek en is marktleider in Nederland en één van de toonaangevende digitale valuta exchanges in Europa, dankzij hun goede reputatie, hun gebruiksvriendelijke platform en de laagste handelskosten van Nederland. Met het lanceren van de nieuwe applicatie wenst Bitvavo digitale valuta nog toegankelijker te maken.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven