Home » Blog » Bitcoin Revolution Oplichting via bekende Nederlanders Exposed

Bitcoin Revolution Oplichting via bekende Nederlanders Exposed

bitcoin-revolution-opgelicht

Het is natuurlijk altijd aantrekkelijk wanneer je de kans hebt om snel rijk te worden. Velen van ons dromen van het winnen van de loterij, het erven van een enorme erfenis van een familielid waarvan je het bestaan niet wist of het moment waarop je werkgever besluit dat je zo lekker hebt meegedaan het afgelopen jaar, dat jij ook een ton aan winstuitkering krijgt.

De praktijk? Je wint 5 euro in plaats van 5.000.000 euro in de loterij. Je winstuitkering is €23,50 en die enorme erfenis blijft uit. Het leven bestaat niet alleen maar uit teleurstellingen, maar doorgaans kun je stellen dat dromen vaak dromen blijven en dat gratis geld niet zomaar bestaat.

Het kan allemaal plotsklaps anders lijken wanneer je op Facebook ineens advertenties voorbij ziet komen van allemaal bekende Nederlanders die stevig investeren in iets nieuws: Bitcoin. Door hun investering zijn ze plotsklaps miljonair geworden en zijn ze de grote schrik van banken, volgens de Facebook-advertentie van Bitcoin Revolution althans. Maar wat is Bitcoin Revolution eigenlijk? En hoe werken ze?

Wat is Bitcoin Revolution?

Wanneer je nieuw bent in de wereld van Bitcoin en Crypto dan is de hele industrie nogal overweldigend. Heel veel mensen hebben er een mening over, er bestaan talloze platforms en omdat het een relatief nieuwe markt betreft is de kennis erover versplinterd.

Daarnaast gaat er (enorm) veel geld in om. En daar waar geld is? Precies, daar zijn ook criminelen actief om een slaatje te slaan uit nietsvermoedende en welwillende slachtoffers. En dat is waar Bitcoin Revolution om de hoek komt kijken.

Bitcoin Revolution is een partij die claimt dat zij je enorm rijk kunnen maken. Dat is natuurlijk fantastisch, als het waar zou zijn. Bitcoin Revolution is een partij die onder vele verschillende namen voorkomt in de markt. We zetten de meest belangrijke varianten van Bitcoin Revolution even onder elkaar.

Bitcoin Revolution is naast Bitcoin Revolution ook bekend onder de namen:

 • Bitcoin Code
 • Bitcoin Future
 • Bitcoin Profit
 • Bitcoin Circuit
 • Bitcoin Lifestyle
 • The Crypto Revolt
 • Bitcoin Traders Pro
 • LionsFM
 • Bitcoin Loophole
 • Immediate Hedge
 • Bitcoin Evolution
 • Bitcoin Rush
 • Bitcoin System
 • Bitcoin Era
 • GiroFX

In vele gedaantes probeert Bitcoin Revolution dus nietsvermoedende slachtoffers in de val te lokken met een ogenschijnlijk aantrekkelijk aanbod. Daarbij maken ze graag gebruik van gezichten en namen van bekende Nederlanders, maar ook van de logo’s en bedrijfsnamen van prominente nieuwszenders. Maar hoe werken de advertenties van Bitcoin Revolution precies?

De advertenties van Bitcoin Revolution

Bitcoin Revolution of Bitcoin Code of welke naam uit het rijtje je dan ook maar kiest of tegenkomt, werken allemaal op dezelfde manier. Er wordt actief geadverteerd op Facebook of Google in een bepaald land en plaatselijke beroemdheden en nieuwszenders worden gecombineerd om zo een spraakmakend artikel te maken.

Afhankelijk van het geadverteerde land worden dus beroemdheden en nieuwzenders geselecteerd. Wij Nederlanders krijgen bijvoorbeeld John de Mol, Waylon, Patricia Paay, Ali B, Jort Kelder en dat soort figuren voorgeschoteld. In Amerika gaan ze liever voor George Clooney of Richard Branson. Waarom? Omdat Jort Kelder ze in Amerika niets zegt.

Overigens is het nieuwste snoepje van de week van Bitcoin Revolution Carice van Houten. Niet zo gek natuurlijk. Niet alleen is Carice een daadwerkelijke schoonheid, maar ook nog eens een van de meest gezochte Nederlanders volgens Google Trends. En daar maakt Bitcoin Revolution dankbaar gebruik (of eigenlijk misbruik) van.

In een Facebook-advertentie krijgt de kijker dus een naam van een lokale beroemdheid voorgeschoteld die wordt weergegeven op een nationale nieuwssite van een nationaal bekend platform. In Nederland is dat bijvoorbeeld De Telegraaf, NOS.nl, De Gelderlander, et cetera. Het probleem begint pas wanneer je op de advertentie klikt en naar de betreffende pagina gaat.

Waarom? Omdat je vervolgens helemaal niet op de website van De Telegraaf, NOS.nl of De Gelderlander terecht komt. Je komt wel op een pagina terecht waarbij het logo van deze sites groot in beeld staan, met daarbij een waanzinnig verhaal van hoe een bekende Nederlander rijk is geworden dankzij een investering in Bitcoin Revolution of Bitcoin Code.

Natuurlijk wil jij als nietsvermoedende Nederlander niet achterblijven en je wordt uitgenodigd om een relatief klein bedrag (tussen de 250 en 1500 euro) te investeren, zodat ook jij kunt schitteren in rijkdom. En heel eerlijk? Het liefste zouden we allemaal schitteren in rijkdom, toch?

Dus je besluit te investeren met een relatief klein bedrag. Maar dan? Wat is de werkwijze van Bitcoin Revolution?

Bitcoin Code

De werkwijze van Bitcoin Revolution

Wanneer je het artikel over deze willekeurig bekende Nederlander hebt doorgenomen en bereid bent om te investeren, dan sta je aan het begin van een grote nachtmerrie, die afhankelijk van je goedgelovigheid desastreuze proporties kan aannemen.

Allereerst laat Bitcoin Revolution je op een platform registreren waardoor je je naam, adresgegevens, e-mail en telefoonnummer achterlaat. Dat is natuurlijk normaal gesproken wel vaker zo, dus dat is niet direct een reden om achterdochtig te worden.

Niet veel later word je opgebeld door een zeer vriendelijk persoon die je graag helpt om je eerste investering te doen. Natuurlijk krijg je in vriendelijk Engels of in vriendelijk Nederlandse met een Engels accent uitgelegd hoe dit allemaal in zijn werk gaat.

Dat is toch fijn hè? Een beetje vriendelijkheid aan de telefoon? Gesteund door deze alleraardigste man of vrouw zorg je ervoor dat je eerste investering gedaan wordt. Tijdens het telefoongesprek wordt je uiteraard aangemoedigd om je eerste investering zo indrukwekkend mogelijk te maken. Het rendement van 20 of 30 procent op een investering van 3.000 euro is namelijk een stuk interessanter dan wanneer je dat haalt op een investering van 250 euro.

Er wordt in dit telefoongesprek niet enorm veel druk gezet op de hoogte van de inleg. Het doel is namelijk enerzijds wel om zoveel mogelijk geld in eerste instantie aan je te verdienen, maar belangrijker is nog dat je überhaupt geld inlegt. Zodra dat is gelukt, hebben ze hun eerste voet tussen de deur.

Je inleg? Die zie je natuurlijk nooit meer terug. Maar dat snap je pas wanneer je dit artikel hebt gelezen.

 

Je geld kwijt… En nu?

Om opgelicht te worden is natuurlijk altijd ontzettend vervelend. Je voelt je ongelofelijk stom en zit te piekeren waar het nou precies mis is gegaan. Vaak geef je jezelf de schuld en baal je enorm van jezelf. Afhankelijk van hoe groot het bedrag is waarvoor je bent opgelicht voel je ook altijd een zekere schaamte en vind je het lastig om ermee naar buiten te komen richting kennissen, vrienden, familieleden of de autoriteiten.

Een tijdje na je inleg word je opnieuw gebeld. Deze keer is het een (ogenschijnlijke) andere partij die je benadert. Ze luisteren geduldig en meelevend naar jouw verhaal over de oplichting en zullen vol afschuw reageren wanneer je vertelt dat je bent opgelicht. Ze kweken op deze manier je sympathie en garanderen dat ze voor jou de oplossing hebben.

Niet alleen gaan zij er namelijk voor zorgen dat het bedrag wat je tijdens de oplichting bent verloren weer goed kunnen maken en voor je terug zullen verdienen. Nee, ze gaan nog een flinke stap verder. Zij gaan er namelijk voor zorgen dat je rijk wordt. En niet gewoon een beetje rijk zodat je je Fiat Panda kunt omruilen voor een Porsche. Nee, schoftig rijk. Dus voor elke dag in de week een ander kleurtje Lamborghini. Omdat geel nou eenmaal beter bij een dinsdag dan bij een vrijdag staat.

Tijdens dit telefoongesprek wordt aanzienlijk meer druk gezet om echt flink in te zetten. Sterker nog, er zijn verhalen bekend van mensen die hun volledige spaarsaldo en zelfs een tweede hypotheek afsluiten om maximaal te kunnen profiteren van deze kans. Natuurlijk verzin je dit allemaal niet zelf, maar je wordt hier vriendelijk op geattendeerd door deze alleraardigste persoon die graag even met je meedenkt.

Lief hè? Onnodig te zeggen dat je ook deze inleg nooit maar dan ook nooit meer terugziet. Een illusie armer blijf je verslagen achter en vraag je je af hoe je het ooit zover hebt kunnen laten komen.

Bitcoin oplichting – Wie kun je nog wel vertrouwen?

Als je dit artikel leest en ziet onder hoeveel verschillende namen zo’n partij als Bitcoin Revolution of Bitcoin Code allemaal opereert dan word je waarschijnlijk al snel zenuwachtig. Want wie zegt jou dat de lijst met namen volledig is? Zijn we er misschien niet eentje vergeten en liggen er niet andere kapers op de loer?

Heel eerlijk? Ja, er liggen zeker andere kapers op de loer. Want overal waar veel geld in de omloop is, lonkt het voor criminelen om als gieren rond te cirkelen en te proberen om nietsvermoedende slachtoffers geld afhandig te maken. Dat is dus bij crypto en Bitcoin niet anders.

Toch zijn er ook heel veel partijen die je wel gewoon kunt vertrouwen. Desondanks is het altijd verstandig om voordat je ergens financieel instapt eerst zelf goed onderzoek te doen naar de geloofwaardigheid en echtheid van een aanbieding of platform. Zo voorkom je tranen achteraf en met een goed fundament bij jezelf zorg je er ook voor dat je instapt op basis van kennis in plaats van op basis van hebberigheid.

Alle platforms die op Cryptokopen.nl staan zijn betrouwbaar en hebben we persoonlijk positieve ervaringen mee en kunnen wij aanbevelen aan onze bezoekers.

Kennis is macht tegen oplichters

Kennis is macht. Dat hoor je al jaren. Het klinkt misschien suf, maar dat is het niet. Als je namelijk van tevoren weet dat een bericht uitsluitend is bedacht om je in de val te lokken, dan heb je er lang niet zoveel last van dan wanneer je die kennis niet hebt, toch?

Iedereen krijgt wel eens een spam-mailtje, een misleidende advertentie te zien, een SMS-je van een onbekende of wordt gebeld door een partij met een net even iets te interessant aanbod om waar te kunnen zijn. En wanneer iets te mooi lijkt te zijn om waar te kunnen zijn dan is dat over het algemeen ook het geval.

Tegelijkertijd is het lastige van Bitcoin en crypto dat het echt heel hard kan gaan met de koersen en dat winsten van 200 of 300% op dagbasis niet wereldvreemd zijn in de crypto-industrie. Ook dat klinkt als te mooi om waar te zijn, maar is de harde realiteit. Evenals dat je op een dag dus met hetzelfde gemak ook enorme verliezen kunt ervaren wanneer je even niet oplet of geen idee hebt waar je mee bezig bent.

Daarom is het altijd verstandig om je eigen onderzoek te doen en om voldoende te leren over de crypto-industrie om op basis van een goed fundament en voldoende kennis je in de handel in Bitcoin te wagen. Zo weet je zeker wat je doet en trap je niet in de val door met schimmige tussenpartijen of tussenpersonen als Bitcoin Revolution in zee te gaan. En dat ook Bekende Nederlanders zelf slachtoffer kunnen worden van oplichters, dat zie je in deze video.

Conclusie

Het is altijd oppassen geblazen op internet, maar dat betekent niet dat je jezelf niet kunt wapenen tegen oplichters. De combinatie van kennis en gezond verstand zorgen ervoor dat je met een gerust hart geld kunt investeren in aandelen, obligaties, vreemde valuta (forex), indexfondsen maar dus ook Bitcoin en crypto.

Crypto of Bitcoin zijn namelijk niet eng, ze zijn vooral nieuw en onbekend. Het is vooral de kunst om het hoofd koel te houden, rustig de wereld van crypto te betreden en eerst eens wat kennis op te doen voordat je met je hele vermogen het diepe inspringt.

Veel kennis kan gewoon al op het internet gevonden worden. Gratis en voor niets. Wil je liever zelf niet de hele dag op zoek moeten naar allemaal informatie over Bitcoin? Maak dan gebruik van de Gratis Online Bitcoin Training van AllesOverCrypto.

De training kost je geen cent en je hebt direct veel kennis van crypto en Bitcoin, zodat je goedbeslagen en geïnformeerd de overweging kunt maken of je wel of niet met crypto en Bitcoin aan de slag wilt. Je hebt partijen als Bitcoin Revolution of Bitcoin Code namelijk helemaal niet nodig.

Je kunt het helemaal zelf. Eenvoudig vanuit je luie stoel. Maar je hebt gewoon een beetje hulp nodig in de vorm van een gratis en vrijblijvende online training. Het kost je dus geen cent, alleen een uurtje van je tijd. Je zult zien dat het een investering is die absoluut de moeite waard zal blijken te zijn.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven