Bitcoin Analyse, Bitcoin-analyse

Bitcoin blijft stabiel op $29.000, terwijl PEPE een Epic Bull Run voortzet

De cryptocurrency markt blijft gedurende de dag relatief vlak, met uitzondering van PEPE, die blijft stijgen.

Er gebeurt niet veel in de markt de afgelopen dagen, zelfs de renteverhoging van de Amerikaanse Federal Reserve heeft niet de volatiliteit opgeroepen die het normaal gesproken doet.

Er is echter één duidelijke uitzondering en dat is de bloeiende memecoin – PEPE. Alle ogen zijn gericht op de op een kikker geïnspireerde cryptocurrency terwijl deze zijn epische Bull run voortzet en doorstoot naar de top 100.

Bitcoin staat stil op $29.000

De prijs van Bitcoin heeft de afgelopen 24 uur geen significante resultaten opgeleverd en blijft waar het was – op $29.000. De prijs kende wel wat volatiliteit en tikte kortstondig $29.500 aan, maar trok zich bijna onmiddellijk terug omdat de stieren niet in staat waren om het momentum vast te houden.

Het lijkt erop dat de BTC-prijs vastzit in een relatief nauw bereik en het doorbreken van dit bereik kan waarschijnlijk de richting voor de korte termijn bepalen. Op dit moment is de volatiliteit echter nog steeds minimaal.

De liquidaties van de afgelopen 24 uur bedragen ongeveer $26 miljoen, specifiek voor Bitcoin, wat wijst op de relatief lage volatiliteit.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Garanties
 • Eerlijk Ondernemen
  Eerlijk ondernemen
 • Geverifieerde winkel
  Identiteit geverifieerd
 • Geschilbemiddeling
  Geschilbemiddeling
9,5
Reviews
 • 9,5
  users icon Top!