Home » Blog » 8 Manieren Om Online Geld Te Verdienen

8 Manieren Om Online Geld Te Verdienen

geld-verdienen-online

Tegenwoordig is het internet niet meer weg te denken en is het voor veel mensen toegankelijk geworden om online een inkomen op te bouwen. In dit artikel zullen we dan ook hebben over de 8 manieren hoe jij ook geld kunt verdienen vanaf je zolderkamer! De enigste wat je daarvoor nodig hebt is slechts een werkende computer en een internetverbinding.

Één van de reden waarom de meeste mensen voor hun zelf willen beginnen of een online inkomen wilt opbouwen is natuurlijk dat mensen haten om voor een baas te werken. Begrijpelijk.

Online geld verdienen biedt namelijk flexibiliteit en onafhankelijk aan. Je bent bijvoorbeeld niet meer afhankelijk van je werkgever en je bent dus eigen baas.

Zo houd je veel meer tijd over voor jezelf en kun je naast je online business nog veel leuke dingen doen met je familieleden en vrienden. Klinkt natuurlijk ideaal allemaal, maar dat is het dan ook! Het is dan ook fijn om jezelf te onderscheiden van de anderen die wel vastzitten aan een baan waar ze van 9 tot 5 moeten werken en wel afhankelijk zijn van hun werkgever.

In dit artikel bespreken we dus over 8 verschillende manieren om geld te verdienen in 2023. Wij zullen bij elke onderwerp een korte indicatie salaris zetten.

1. Online enquêtes invullen

Enquetes! Die ken je vast wel! Kijk maar even in je e-mail Postvak in of in je spambox. Er zijn er genoeg van! Maar enquetes kunnen producenten, merken en organisaties helpen om hun klanten beter te begrijpen en tevreden te stellen.

Daarom zijn zulke bedrijven bereid veel geld te betalen voor ingevulde enquetes!

Normaal gesproken duurt zo enquete slechts 10 minuten van je tijd maar er zijn natuurlijk ook kortere maar ook langere enquetes die tot wel een uur duren.

Hoeveel je ermee verdiend hangt namelijk af van hoe lang zo enquete duurt en hoe moeilijk de vragen zijn. Dus hoeveel moeite je in je antwoorden moet steken.

Dus je kunt ervan uit gaan van een paar antwoorden met multiple choise vragen krijgt je natuurlijk minder betaald dan echte “open vragen”. De gemiddelde salaris indicatie per maand is (300-400 euro bruto per maand)

2. Zakelijk verkopen op Bol.com

Een andere leuke manier om online geld te verdienen is door bijvoorbeeld zakelijk te ondernemen op het e-commerce platform van Bol.com. Mocht je bijvoorbeeld artikelen hebben of je hebt met je online webshop nog veel producten op voorraad, dan zou een platform als Bol.com niet zo slecht idee zijn. Hier op Bol.com kun je gemakkelijk je producten verkopen. Een goed idee is om met je webshop te combineren met platformen als Bol.com om een grotere doelgroep en meer klanten te bereiken. Als mensen blij zijn met je product is de kans groot dat ze terugkomen naar jouw webwinkel.

3. Zakelijk verkopen Amazon.nl

Zakelijk ondernemen op het e-commerce platform van Amazon is eigenlijk hetzelfde als we hierboven hebben omschreven maar dat met Bol.com. Echter is Amazon.nl wel groter dan Bol.com. In ieder geval zul je wel goed over na moeten denken welke producten je wilt verkopen. Belangrijkste van alles is dat je iets wilt verkopen waar duidelijk een grote vraag naar is. Net als bij Bol.com betaal je ook bij Amazon commissiekosten.

4. Online geld verdienen met Cryptocurrency

Een zeer interessante manier van geld verdienen is met cryptocurrencies. De basisvoorwaarden om winst te maken met cryptocurrency is dat je een bepaald munt koopt wanneer de koers laag staat, en om deze weer vervolgens te verkopen wanneer de koers omhoog gaat.

Wanneer je op deze manier handel dan blijft het verschil = winst over. Pas wel op dat het handelen in cryptocurrency erg risicovol is omdat de koers van de bitcoin erg volatiel kan zijn.

Ook vergt het handelen van cryptocurrencies veel vaardigheden ,inzicht en kun je net zo snel geld verliezen dan als je ermee kunt verdienen. Daarom is er in de wereld platformen zoals Tradingview opgericht om meer inzicht te kunnen krijgen in de trading grafieken, je kunt vervolgens ook gebruik maken van vele verschillende crypto indicatoren waardoor je meer inzicht kunt krijgen in verschillende trends en kun je dankzij de tools van Tradingview belangrijke trends herkennen en erop inspelen.

Het is wel gebleken dat de mensen die gebruik maken van tradingtools als Tradingview veel succesvoller zijn dan mensen die dat niet deden en die maar blindelings investeren in crypto.

Zie hier ook een artikel die ik heb geschreven over Tradingview. Een zeer interessante artikel zodat jij alles zult begrijpen hoe je met Tradingview aan de slag kan gaan! Succes hiermee!

5. Blogger worden?

Hou jij graag van schrijven en hou je van het delen van jouw blogverhalen, dan zou je wel eens gemakkelijk geld kunnen verdienen door te bloggen op het internet.

Trouwens is een blog een populaire manier om mensen meer te leren over onderwerpen die jij goed kent en wat voor jouw lezers interessant kan zijn. Onderwerpen zoals relatieproblemen, fashion, reizen en beauty of online geld verdienen leveren zeer goede bezoekers op.

Echter komt er veel bij kijken omdat je wel eerst onderzoek moet doen over een onderwerp waar je over schrijft. Een blog van goede kwaliteit scoort uit nature natuurlijk beter in Google en spreekt de mensen ook beter aan.

Zorg ervoor dat je op zo manier schrijft dat mensen aan je lippen hangen. Waardevol en goede content is altijd van waarde voor je bezoekers als je weet waar je over schrijft en tegelijke tijd veel kennis over hebt.

De kans is groot dat je loyale bezoekers opbouwt en dus regelmatig zullen terugkomen op je blog.

Wanneer je dan uiteindelijk een blog hebt met veel en waardige bezoekers kun je met je blog gebruik maken van affiliate marketing. Met affiliate marketing kun je dan via je blog geld verdienen.

Affiliate marketing houdt in principe in dat je producten verkoopt die van iemand anders zijn. Deze kunnen zeer interessant zijn voor je bezoekers. Voor een aankoop op je affiliatelinks kun je per product wel 10 tot wel honderden euros per sale verdienen.

Stel je voor als je een affiliate product promoot, zorgt er dan wel voor dat je een product promoot die wel aansluit op jouw onderwerp. Niet dat je op een blog over Afvallen en Voeding een ebook verkoopt over hoe je Gitaar kan spelen in 12 dagen. Zorg ervoor dat je wel relevante affiliate partners links promoot.

6. Geld verdienen via Youtube?

Uit jij jezelf meer uit in video’s dan in teksten? Dan is Youtube de ideale platform voor jou om geld mee te verdienen. Op Youtube kun je video’s maken over jouw leven als vlogger, je eigen nieuws channel, doe je zelf producten filmen of je eigen eten maken, make-up tutorials, video’s maken over gezonde voeding en ik kan nog wel eventjes zo doorgaan, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Als Youtuber kun je flink wat geld verdienen! Dit komt omdat veel grote bedrijven tegenwoordig adverteren op Youtube om meer aan hun klanten te komen , dus worden deze reclames van de bedrijven tijdens het kijken van een youtube filmpje of wanneer je op een youtube filmpje vaak uitgezonden.

Klinkt bekend nietwaar? Tegelijketijd kun je ook door vele andere bedrijven gesponsord worden of kun je ook je affiliate links onder je video plaatsen, maar om even erop terug te komen naar de basis verdienmodel van Youtube. Hoeveel verdien een gemiddelde Youtuber per view en hoeveel betaalt Youtube je gemiddeld uit!

Van een bron uit Ituit.com staat er dat je voor elke advertentieweergave gemiddeld 0,01 usd cent to 0,03 usd kunt verdienen. Dit komt uit op 18 usd per 1000 views. Forbes schat in dat een gemiddelde Youtuber 5 usd verdient per 1000 video weergave. De kosten per klik is ook afhankelijk van de niche waar jij je mee bezig houdt op Youtube.

7. Geld verdienen door teksten te schrijven

Ben je een geboren schrijver en heb je daar plezier in? Dan is geld verdienen via schrijven voor jou weggelegd! Op het internet is er een enorme vraag naar getalenteerde schrijvers die artikelen en blogs kunnen schrijven. Ervaring is hierbij niet zo heel erg belangrijk, mits het goed geschreven is. Hierbij moet goed rekening gehouden worden met grammatica en wellicht ook technieken om het zo aangenaam mogelijk voor de zoekmachines te maken.

Het schrijven van blogs vindt meestal plaats op freelance basis en je krijgt uitbetaald voor het aantal woorden dat je schrijft. Als je een makkelijke schrijver bent en goed verhalen op papier kan zetten dan is dit een uitgerekende kans om een extra zakcentje bij te verdienen. Als je het écht leuk vindt, kan je er zelfs je werkt van maken. Hoe beter je artikelen zijn, hoe meer je betaald krijgt. Zeker als je klanten goede resultaten met jouw teksten behalen.

8. Freelancer worden! (Programmeren)

Één van de meest ingewikkeld en interessante manier om geld te verdienen is om als freelancer aan de slag te gaan.

Hierbij kun je jezelf aanbieden op bijvoorbeeld freelancer.com of op fiverr.com en kun je je werkervaring aanbieden aan mensen die bijvoorbeeld een website door jou wil laten maken.

Werk voor freelancers vergt veel technische kennis en is natuurlijk geen geheim dat je gemakkelijk een uurtarief van 20 usd+ kunt vragen.

Tegenwoordig heeft iedereen wel een blog op het internet en wordt geschat dat dit pas het begin is van wat nog komend gaat, wat suggereert dat de vraag naar freelancers alleen maar groter wordt.

Een perfecte bijverdienste natuurlijk! (Geschatte maandsalaris bruto 3200 usd) op basis van 20 usd per uur ( 8 uur per dag en 5 dagen in de week)

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven