ICON (ICX) kopen en verkopen? Koers en informatie

ICON (ICX) kopen? Op deze pagina vindt je de huidige live euro koers van ICON (ICX). ICON (ICX) huidige prijs is €0.828 met totale marketcap van €574.23 M. ICON (ICX) prijs is -7.13% omlaag gegaan in de laatste 24 uur. Koop of verkoop je ICON (ICX) op deze pagina.


Op deze pagina kun je ook gebruik maken van de ICON (ICX) calculator

Belangrijk! Voordat je ICON (ICX) wilt kopen, zorg ervoor dat je eerst Bitcoin koopt om vervolgens deze weer in te wisselen voor ICON (ICX)! Op Bitvavo kun je tot 1000 euro gratis handelen zonder feekosten! Schrijf je hier in en claim jouw bonus of klik op de knop beneden! Overigens is Bitvavo de goedkoopste Bitcoin Broker van Nederland!

Koop Icon Verkoop Icon
 • icon
  ICON (ICX)
 • Live prijs
  €0.828
 • 24 uur%
  -7.13%
 • Marktkapitalisatie
  €574.23 M
 • Volume
  €29.13 M
 • Beschikbaar aanbod
  693.93 M ICX
 • Rang
  80

Crypto Calculator

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

10 ICON (ICX)
=
9.045EUR

ICON wordt ook wel de NEO van Zuid-Korea genoemd. Er zijn ook experts die de vergelijking met Ark maken. De founders zelf noemen het een combinatie van COSMOS en Ethereum. Nu vraag jij je misschien af wat ze hier allemaal mee bedoelen. Na het lezen zal jij een goed idee hebben wat ICON is en of het verstandig is om hier in te investeren.

Wat is ICON

Het idee waarmee ICON is ontworpen is om alle blockchains met elkaar te verbinden. Daarbovenop moet het dan ook nog een ICO-platform zijn. Het doel is om een gigantisch ecosysteem te worden die alle blockchains van instanties samenvoegt. Hierbij kun je dan denken aan de blockchains van banken, universiteiten, ziekenhuizen en bedrijven. De informatie kan dan worden gedeeld door de hoofdblockchain van ICON. Door dit systeem zijn er dan geen tussenpersonen meer nodig en alles kan worden geautomatiseerd.

Er is vraag naar ICON aangezien er nu nog geen systeem is die alle blockchains met elkaar verbindt. Ook kan er nog niet gecommuniceerd worden door de verschillende blockchains. Het systeem wat ICON gebruikt om de blockchains met elkaar te communiceren wordt Loopchain Fault Tolerance genoemd (afgekort LFT). Dit is een voortzetting van het BFT23-algoritme dat in gebruik is door NEO. LFT kan op dit moment worden gezien als één van de krachtigste en veiligste meest schaalbare blockchainoplossingen.

De partners van ICON

ICON heeft een aantal belangrijke partners. December 2017 werd er bekend gemaakt dat er een blockchain interoperability alliance is aangegaan met Aion en Wanchain. Dit heeft als doel om de individuele blockchainprotocollen met elkaar te verbinden. Ieder bedrijf houdt wel zijn eigen rol. ICON zorgt ervoor dat de blockchains met elkaar verbonden worden.

Het team achter ICON

ICON is een project wat al ruim twee jaar in ontwikkeling is. Dit project wordt geleid door Dayli Financial Group. Dat dit een bedrijf met expertise is blijkt wel uit het feit dat dit een bedrijf is wat wordt gewaardeerd op ruim een miljard dollar. Op dit moment werken er eenendertig mensen fulltime aan de munt. Dat er expertise aanwezig is blijkt wel uit het feit dat er een aantal founders van Daily Financial Group fulltime meewerken aan het systeem. Het is ook goed om te weten dat het bedrijf eigenaar is van CoinOne. Dit is na Binance de meest populaire exchange ter wereld.

ICON kopen

Wil je ICON kopen dan kan dit worden gedaan op een exchange. Hier een overzicht waar je ICON kunt kopen:

Bitvavo

50+ Cryptocurrency's te koop
Bitvavo wallet
Gevestigd in Nederland
Gerespecteerd bedrijf
Tijdelijk aanbod : Tot 1000 euro gratis handelen zonder feekosten

LiteBit

50+ Cryptocurrency's te koop
Eigen Litebit.eu wallet
Gevestigd in Nederland
Gerespecteerd bedrijf
Betrouwbaar!

Bitonic

1 van de betrouwbaarste broker
Sinds 2013
Goede bitcoin prijzen
Gevestigd in Nederland
 

Satos

1 van de goedkoopste bitcoin prijzen
Gevestigd in Nederland
Betrouwbaar
 
 

De beste ICON wallet

Het team achter ICON heeft een eigen munt ontwikkeld. Deze heeft de naam ECONex en kan worden gedownload op de website. Er is op dit moment 4 verschillende manieren op je ICON op te bewaren. Hier een overzicht:

 

  
 
Gebruiksvriendelijkheid
Veiligheid
Direct verkopen?
Zelf eigenaar wallet?
Op te slaan in kluis?
Oordeel Cryptokopen.nl

Paper
Wallet
Gebruiksvriendelijkheid: 6 / 10
Veiligheid: 7 / 10
Direct verkopen?
Zelf eigenaar wallet?
Op te slaan in kluis?
Oordeel Cryptokopen.nl: 7 / 10

Sofware
Wallet
Gebruiksvriendelijkheid: 7 / 10
Veiligheid: 8 / 10
Direct verkopen?
Zelf eigenaar wallet?
Op te slaan in kluis?
Oordeel Cryptokopen.nl: 6 / 10

Exchange
Wallet
Gebruiksvriendelijkheid: 10 / 10
Veiligheid: 7 / 10
Direct verkopen?
Zelf eigenaar wallet?
Op te slaan in kluis?
Oordeel Cryptokopen.nl: 8 / 10

Hardware
Wallet
Gebruiksvriendelijkheid: 9 / 10
Veiligheid: 9 / 10
Direct verkopen?
Zelf eigenaar wallet?
Op te slaan in kluis?
Oordeel Cryptokopen.nl: 10 / 10

ICON conclusie

Wat in het voordeel van ICON pleit is dat er een zeer deskundig team aan het project werkt. Daarbij wordt er ook aan een veelbelovende technologie gewerkt. Dit maakt het dat investeerders een goede toekomst voor de munt zien. Dat er een gerespecteerd en gerenommeerd bedrijf als grondlegger is dat beloofd natuurlijk ook veel goeds. Op dit moment lijkt dan ook dat investeren in ICO een goede beslissing is.

ICON koers

De koers van ICON is over het algemeen zeer stabiel. Er is af en toe een piek en een daling te zien maar dit hersteld zich over het algemeen snel. Het is de verwachting als de technologie echt live gaat dat de koers een enorme sprong gaat maken.

 

bron: Cryptotop.nl

Markets

# Uitwisseling Paar Prijs Volume (24 uur) bijgewerkt

Koers


Diagram laden ...

Historische prijzen

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Geef jouw review!