Cryptocurrency trading met Gunbot? Review Gunbot om te kopen!

Gunbot is een automatische tradingbot voor cryptocurrency waar je op 9 exchanges tegelijk kan traden. Gunbot houdt 24/7 de koers in de gaten en koopt en verkoopt wanneer de koers gunstig is. De volgende exchanges worden op dit moment ondersteund en er zullen met regelmaat nieuwe exchanges bijkomen.

gunbot-kopen

 

CEX.io

Coinbase Pro

(GDAX)Kucoin

Gunbot is voor iedereen geschikt

Gunbot is geschikt voor alle traders, van beginners tot zeer ervaren gebruikers. Voor de beginners zijn er de standaard strategieën die voorgeprogrammeerd zijn. Deze strategieën zoals Emotionless werken zonder dat hier al te veel kennis voor nodig is. Ben je wat meer ervaren, dan kun je de strategieën bijna eindeloos aanpassen naar jouw wensen. Voor de ervaren handelaars is er de Tradingview.com add-on; je laat Gunbot orders uitvoeren aan de hand van scripts en indicatoren die op de Tradingview website beschikbaar zijn. Zo heeft de ervaren handelaar nagenoeg alle vormen op het gebied van technische analyse tot zijn beschikking. Met tradingview is ook margin trading mogelijk!

Online demo

Uiteraard is de Gunbot software eerst te bekijken alvorens er tot aanschaf wordt overgegaan. De software draait 24/7 op een van onze servers en is hier te bekijken: https://demo.gunbot.app:5000/ wachtwoord: gunbot.

Alle functies kunnen uitgebreid bekeken en getest worden maar zullen geen effect hebben op het daadwerkelijk handelen van de bot, deze draait namelijk live op ons eigen exchange account.

Licenties

Gunbot ken teen 4 tal standard licentie vormen waaruit gekozen kan worden welke hierna beschreven worden. Het is altijd mogelijk om te upgraden naar een hogere licentie, de kosten hiervan zijn het verschil tussen de 2 licenties waardoor het initiële aanschaf bedrag nooit verloren gaat.

Gunbot Ultimate edition
0.3BTC
Met deze licentie maak je gebruik van elke functionaliteit van Gunbot. Dit houdt in dat je elke ondersteunde exchange kunt gebruiken en bovendien alle strategieën tot je beschikking hebt. Daarnaast krijg je ook de Tradingview.com en de Baktest add-on erbij. De add-ons worden verder in dit artikel uitgelegd.
Alle exchanges
Alle strategiën
Cryptosight
Tradingview
Full Support
Lifetime support
 
 
Gunbot Pro Edition
0.2 BTC
Met deze licentie kan je 3 exchanges naar keuze gebruiken en alle strategieën zijn inbegrepen. De Bactest en CryptoSight add-on zitten ook bij deze licentie.
3 exchanges
Alle strategiën
Cryptosight
Full Support
Lifetime support
 
 
 
Gunbot Standard
0.1 BTC
Deze licentie is voor het gebruik van slechts één exchange maar wel met gebruik van alle strategieën.
1 exchange
Alle strategiën
Full Support
Lifetime support
 
 
 
 
Gunbot Starter
0.04 BTC
De Starter licentie is voor 1 exchange en met gebruik van alleen de Emotionless, Gain en BBTA strategieën. Ideaal voor de persoon die Gunbot eerst wil uitproberen voor een klein prijsje.
1 exchange
Emotionless strategie
BB-TA Strategie
Gain strategie
Full Support
Lifetime support
 
 

Upgrades en add-ons

Het is altijd mogelijk om een licentie te upgraden naar een hogere licentie. De upgrade prijs is het verschil tussen de eerste aankoop en de nieuwe licentie. De add-ons zijn beschikbaar voor alle licenties behalve de Starter.

Je kan met Gunbot handelen op de volgende exchanges: Bittrex, Binance, Bitfinex, Kraken, Poloniex, CoinBase Pro (GDAX), Cex.io, KuCoin en Cryptopia. Een licentie gaat levenslang mee en bevat tevens alle  toekomstige updates. Er hoeven geen extra fees of gebruikskosten meer te worden betaald na de aanschaf van de licentie.

Tradingview add-on

Deze add-on is gratis inbegrepen bij de Ultimate licentie.

Tradingview.com is een website die wordt gebruikt door handelaren en investeerders. Het aanbod van technische analyse tools is erg groot en met behulp van de te programmeren scripts kunnen er koop- en verkooporders worden gegenereerd die door Gunbot worden uitgevoerd. Dit geeft de ervaren handelaar diverse mogelijkheden om zijn eigen strategie te bepalen of om de strategie van anderen te volgen. Margin trading is mogelijk met Tradingview.

Cryptosight add-on

Deze add-on is gratis inbegrepen bij de Pro en Ultimate licentie.

Dit is een bot voor de populaire app Telegram. Je ontvangt alle trades die Gunbot uitvoert overzichtelijk in een chatgesprek. Daarnaast is het mogelijk om prijsalerts in te stellen, je balans en openstaande trades te bekijken en kun je handmatig trades doen vanuit de Cryptosight add-on.

Backtest add-on

Deze add-on is gratis inbegrepen bij de Pro en Ultimate licentie.

Wie deze add-on koopt krijgt op TradingView.com toegang tot een speciaal ontworpen backtest script. Hierin staan alle strategieën die ook in Gunbot zitten, door er simpel een te selecteren en de instellingen aan te passen zie je heel snel wat de meest winstgevende strategie en instellingen zullen zijn. Alles kan gebacktest worden behalve Reversal Trading en Double-Up. Daarnaast kan deze add-on ook alerts genereren die door Gunbot kunnen worden uitgevoerd dmv de Tradingview add-on.

 

Strategieën

Dit zijn de standaard strategieën van Gunbot:

 • Gain: bij deze strategie koopt Gunbot bij een ingesteld percentage onder de EMA en verkoopt zodra een ingesteld winspercentage is bereikt.
 • Stepgain: deze strategie lijkt op gain, alleen als een koop- of verkoopniveau is bereikt, dan kijkt de trendwatcher of de prijs nog verder zakt of stijgt. Hiermee wordt ervoor gezorgd dat de order pas wordt uitgevoerd als de trend omkeert.
 • Bollinger Bands: Deze strategie koopt en verkoopt op een ingesteld percentage tussen de onderste en bovenste bollinger band.
 • PingPong: Met deze strategie stel je een vast koop- en verkoopbedrag in.
 • TSSL: Trailing stop / Stop Limit, hiermee stel je een variabele range in voor de koop- en verkooporders.
 • Emotionless: Aan deze standaard strategie kan niets worden ingesteld. Bovendien is deze strategie geschikt voor de (onervaren) handelaar die er weinig tijd aan kwijt wil zijn.
 • Ichimoku: Deze strategie is gebaseerd op de Ichimoku cloud technische analyse indicator.
 • ADX: Met de ADX (Average Directional Index) indicator bepaal je de richting en de kracht van de prijstrend. Als je deze indicator gebruikt dan zal Gunbot kunnen gaan kopen zodra er een sterke opwaardse prijstrend is ontstaan en verkopen zodra dit zich omkeerd.
 • TSA: Met het gebruik van TSA (Time Serie Analysis) probeerd Gunbot de sluitprijs van de volgende periode te voorspellen. Deze informatie wordt gecombineerd met de Xtrend (die ook wordt gebruikt om de trend te bepalen in Stepgain) en SMAcross om de sterkte van de prijsbeweging te bepalen.
 • EMA-Spread: Deze strategie is gebaseerd op de EMA en zorgt ervoor dat Gunbot koopt zodra de prijs omhoog gaat en verkoopt zodra de prijs zakt op basis van de spreiding tussen de snelle en langzame EMA.

VPS

Om Gunbot zo effectief mogelijk zijn werk te laten doen is het essentieel dat de bot 24 uur per dag aanstaat. Dit is mogelijk vanaf een laptop of PC thuis al kan dit zorgen voor een trager systeem. Dat is de reden dat het grootste deel van de Gunbot gebruikers kiest voor een VPS, oftewel een Virtual Private Server. Dit is niets meer dan een ‘PC in de cloud’ die je kunt benaderen via Teamviewer of een remote desktop programma. Een tweede voordeel is dat je Gunbot vanaf iedere locatie kunt bereiken met je mobiele telefoon. Een VPS kost ongeveer 10 euro per maand en meestal is er de keuze uit meerdere operating systems zoals Windows of Linux. Wij raden een VPS van Contabo aan: www.gunbot.nl/vps

Installatieservice

Het Gunbot.nl team biedt al zijn klanten gratis installatieservice aan. Dit houd in dat er met gebruik van de Anydesk software wordt ingelogd op de computer of VPS van de klant om de software te installeren en configureren. Hiervoor zijn geen inloggegevens van het account van de exchange van de klant nodig. Tijdens de installatie staan wij klanten ook telefonisch te woord zodat vragen direct kunnen worden gesteld en alles helder kan worden uitgelegd. Afhankelijk van de gekozen licentie en de te beantwoorden vragen van de klant duurt dit tussen de 30-60 minuten. De Gunbot software is te gebruiken op Windows, Mac OS en Linux.

 

Conclusie

Gunbot is een krachtig stukje software dat dagelijks door ruim zevenduizend mensen wordt gebruikt. De ontwikkeling staat nooit stil, binnenkort komt versie 11 op de markt. Hiermee zal Bitmex ook toegankelijk worden voor Gunbot. De bot is erg gebruiksvriendelijk voor zowel de beginnende als de doorgewinterde handelaar vanwege zijn vele mogelijkheden. Het team van Gunbot.nl heeft klantenservice als hoogste prioriteit en daarnaast is individuele aandacht onze kracht: iedere klant krijgt net zoveel assistentie als hij of zij wenst. We hebben een telefonische helpdesk die zowel overdag als ’s avonds te bereiken is, zeven dagen per week. Het telefoonnummer van de helpdesk is: 020-3697637.

In aanvulling op deze service hebben we ook een Gunbot groepchat waarin Nederlandse Gunbot gebruikers zitten en waar men tips & tricks kan uitwisselen. Deze chat is tevens toegankelijk voor Gunbot gebruikers die geen klant van ons zijn. De link naar de chat is: https://t.me/GunBotNL

 

Garanties
 • Eerlijk Ondernemen
  Eerlijk ondernemen
 • Geverifieerde winkel
  Identiteit geverifieerd
 • Geschilbemiddeling
  Geschilbemiddeling
9,5
Reviews
 • 9,5
  users icon Top!