NEM kopen en verkopen? Koers en informatie

NEM kopen? Op deze pagina vindt je de huidige live euro koers van NEM. NEM huidige prijs is €0.0989 met totale marketcap van €890.86 M. NEM prijs is -2.54% omlaag gegaan in de laatste 24 uur. Koop of verkoop je NEM op deze pagina.


Op deze pagina kun je ook gebruik maken van de NEM calculator

Belangrijk! Voordat je NEM wilt kopen, zorg ervoor dat je eerst Bitcoin koopt om vervolgens deze weer in te wisselen voor NEM! Op Bitvavo kun je tot 1000 euro gratis handelen zonder feekosten! Schrijf je hier in en claim jouw bonus of klik op de knop beneden! Overigens is Bitvavo de goedkoopste Bitcoin Broker van Nederland!

Kopen verkopen Nem
 • nem
  NEM (XEM)
 • Live prijs
  €0.0989
 • 24 uur%
  -2.54%
 • Marktkapitalisatie
  €890.86 M
 • Volume
  €15.80 M
 • Beschikbaar aanbod
  9.00 B XEM
 • Rang
  107

Crypto Calculator

Wat is NEM?

nem-crypto-kopenNEM is een zelfstandige blockchain en zeer uniek, in dit artikel zal ik je uitleggen wat ik hiermee bedoel, dus wat is NEM?

NEM staat voor “New Economy Movement”: een groot aantal voorstanders van de blockchain technologie, die ten eerste de variant op de NXT wilden laten maken met de bijhorende techologie, hebben er uiteindelijk ervoor gekozen om iets te doen met de oplossingen van de blockchain qua maatwerk, wat heeft geleid tot het ontstaan van de unieke XEM cryptocurrency.

XEM maakt net als alle andere cryptovaluta's gebruik van dezelfde gedecentraliseerde systeem waarbij transacties van de zender en ontvanger in de ledger wordt bijgehouden. Echter gaat XEM dieper in deze technologie en brengt belangrijke voordelen met zich mee.

Zoals je weet maken de meeste blockchains gebruik van een techniek genaamd POW oftewel Proof of work. Deze is nodig om het gehele netwerk soepel en veilig te laten lopen.
Doordat deze veilig loopt is manipulatie onmogelijk. POW betekent dat computers met hun "energie" rekensommen kunnen oplossen tegen een vergoeding.

Maar omdat naarmate tijd de moeilijkheidsgraad van de mining alleen maar toeneemt, worden de vergoedingen in de loop der jaren alleen maar gehalveerd, dit betekent dus dat er meer energie en hardware nodig zijn om het gehele netwerk te kunnen waarborgen.

De technologie van NEM is dat het gebruik maakt van Proof of Importance. Hierbij worden de delvers meer beloond wanneer ze vaker transacties doen met NEM.

Er wordt dus erg rekening mee gehouden naar de mensen die actief bezig zijn in NEM. Wanneer je dus minder NEM hebt , wordt je dus als minder belangrijke persoon gezien. Een voordeel van de Proof of Importance is dat het minen ook soepeler gaat en vooral de minder rekenkracht kost. Er is dus in tegenstelling van POW veel minder stroom nodig om XEM te minen, Dit maakt NEM uniek en voordelig en is nog eens extra goed beveligd tegen hackers.

De technologie achter de NEM is revolutionair en is al eerder door een Japanse bank geexperimenteerd, deze geeft aan dat met de werking via NEM 90% bespaard konden worden. NEM onderscheidt zich van vele blockchains en ik zal zeker deze volgen in de toekomst aangezien de potentie hiervan.

NEM Koers

NEM is op 31 maart 2015 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot de meest populaire cryptovaluta op dit moment. De unieke technologie om transacties te bevestigen alvorens ze ze in de NEM/XEM netwerk worden toegevoegd, oftewel Proof of Importance, dat veel minder energiebelastend is dan de Proof of work currencies.

Het feit dat de XEM valuta op een eigen netwerk draait en dus geen onderdeel is van de Bitcoin of Ethereum, geeft de cryptomunt een gerespecteerde imago. In Japan zijn al banken bezig met het experimenteren met de technologie van NEM.

Net als vele andere cryptovaluta’s heeft XEM / NEM de afgelopen jaren een sterke groei gemaakt, waarvan wij van overtuigd zijn dat het een meerwaarde kan worden in de toekomst . Dat NEM/XEM in de top 15 staat in de coinmarketcap spreekt al voor zich hoeveel mensen hier vertrouwen in hebben.

NEM Wallet

Als je XEM hebt gekocht dan moet je deze ook ergens kunnen bewaren. Op het moment van schrijven zijn er 4 wallet mogelijkheden om je XEM hierin te bewaren. Hier beneden zie je een volledige overzicht wat de mogelijkheden zijn en wat de voordelen en de nadelen zijn in 1 oogopslag! Een wallet kiezen is zeer belangrijk en daarom hebben we alles op een rijtje gezet voor je!

 

  
 
Gebruiksvriendelijkheid
Veiligheid
Direct verkopen?
Zelf eigenaar wallet?
Op te slaan in kluis?
Oordeel Cryptokopen.nl

Paper
Wallet
Gebruiksvriendelijkheid: 6 / 10
Veiligheid: 7 / 10
Direct verkopen?
Zelf eigenaar wallet?
Op te slaan in kluis?
Oordeel Cryptokopen.nl: 7 / 10

Sofware
Wallet
Gebruiksvriendelijkheid: 7 / 10
Veiligheid: 8 / 10
Direct verkopen?
Zelf eigenaar wallet?
Op te slaan in kluis?
Oordeel Cryptokopen.nl: 6 / 10

Exchange
Wallet
Gebruiksvriendelijkheid: 10 / 10
Veiligheid: 7 / 10
Direct verkopen?
Zelf eigenaar wallet?
Op te slaan in kluis?
Oordeel Cryptokopen.nl: 8 / 10

Hardware
Wallet
Gebruiksvriendelijkheid: 9 / 10
Veiligheid: 9 / 10
Direct verkopen?
Zelf eigenaar wallet?
Op te slaan in kluis?
Oordeel Cryptokopen.nl: 10 / 10

NEM kopen

NEM(XEM) kopen? Hier een overzicht waar je NEM kan kopen!

Bitvavo

50+ Cryptocurrency's te koop
Bitvavo wallet
Gevestigd in Nederland
Gerespecteerd bedrijf
Tijdelijk aanbod : Tot 1000 euro gratis handelen zonder feekosten

LiteBit

50+ Cryptocurrency's te koop
Eigen Litebit.eu wallet
Gevestigd in Nederland
Gerespecteerd bedrijf
Betrouwbaar!

Bitonic

1 van de betrouwbaarste broker
Sinds 2013
Goede bitcoin prijzen
Gevestigd in Nederland
 

Satos

1 van de goedkoopste bitcoin prijzen
Gevestigd in Nederland
Betrouwbaar
 
 

Markets

# Uitwisseling Paar Prijs Volume (24 uur) bijgewerkt

Koers


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

Historische prijzen

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Geef jouw review!