TRON kopen en verkopen? Koers en informatie

€0.13

-1.01% (24u)
Laagst €0.13
Hoogst €0.13
 • Marktkap. €11.18 B
 • Volume €308.80 M
 • ATH €0.21
 • ATH(% Change) -40.62%
 • ATH Date 2018-01-05

TRON kopen en verkopen exchanges 2024

Je kan bij onderstaande TRX exchanges eenvoudig TRON kopen en verkopen in 2024. Klik op de exchange om direct te beginnen met handelen.

# Exchange Handelspaar Prijs Volume (24u) Bijgewerkt

TRON koers in euro


Loading Data
Please wait, we are loading chart data
Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

TRON kopen met iDeal of verkopen voor euro. De huidige live euro koers van TRON. De TRON huidige prijs is €0.13 met totale marketcap van €11.18 B. TRON prijs is -1.01% gedaald gegaan in de laatste 24 uur.

Wat is TRON

TRON mogen we gerust een aangename verrassing noemen. Was jij op 30 oktober 2017 actief op Binance en had je minimaal 0,003 Bitcoin in je account staan dan kreeg je zomaar 500 TRON bijgeschreven in je account. Nu is natuurlijk de vraag wat TRON is en of je ook iets waardevols hebt gekregen. Heb je geen TRON gekregen dan zal je graag willen weten of het de moeite is in deze munt te investeren.

Tron is ontwikkeld voor de digitale entertainmentindustrie. Hierbij kun je denken aan games, online casino’s en sociale netwerken. Als je weet dat dit een industrie is met een totale waarde van meer dan een biljoen dollar dan zijn er zeker mogelijkheden. TRON maakt het mogelijk dat de bedrijven in de entertainmentindustrie de data op een decentrale manier kan publiceren. Ook kan de data worden opgeslagen en beheerd. Het doel is dat makers van muziektracks, documenten en games het beheer en de distributie in eigen hand te houden. Nu is het in de meeste gevallen dat er een tussenpersoon is die deze stappen regelt. Dit kost natuurlijk ook weer geld want de tussenpersonen werken niet voor niets. TRON zorgt ervoor dat niet alleen de makers meer geld verdienen maar dat de prijzen ook transparanter worden.

In de praktijk zal de applicatie Peiwo de eerste zijn die TRON gaat gebruiken. Dit is een applicatie die gemaakt is door de founder van TRON, Justin Sun. Momenteel wordt Peiwo al door meer dan een miljoen gebruikers gebruikt. Het is één van de grootste streamingplatformen van China. TRON zal voornamelijk worden gebruikt om de smart contracts van het platform te gebruiken. Daar kunnen dan de live shows mee worden geregeld. Kijken we naar het aantal gebruikers van het platform dan heeft TRON nu al Ethereum verslagen.

Het was slim om de traders van Binance TRON cadeau te doen. Het was een investering maar het zette TRON meteen op de kaart. Alle traders wisten van het bestaan en er was ook meteen publiciteit. Iedereen wilde immers weten wat TRON is. Dit heeft gezorgd voor een goede en snelle start.

De partners van TRON

TRON heeft grote partners in de vorm van investeerders achter zich staan. Dit is onder andere Binshen Tang de eigenaar van de game Clash of Clans. Ook de oprichter van Kuaidi (de Chinese Uber) is betrokken bij het project. Miners die kennen vast wel Jihan Wu. Dit is de CEO van Bitmain en dit is één van de grootste miningbedrijven ter wereld. Als laatste is is als investeerder nog Linke Yang, de oprichter van BTC China, bij het project betrokken.

Het team achter TRON

Justin Sun is de belangrijkste man in het team van TRON. Dit is niet alleen de founder maar ook een protégé van Jack Ma. Dit is de oprichter van de Alibaba group. Het feit dat Ma gelooft in Sun betekent veel. Daarnaast is er een solide team van ontwikkelaars en adviseurs. Tel daarbij de investeerders op en het mag duidelijk zijn dat er aan kennis geen gebrek is.

TRON kopen

Bitvavo

50+ Cryptocurrency's te koop
Gevestigd in Nederland
Gerespecteerd bedrijf
Tijdelijk aanbod : Tot 1000 euro gratis handelen zonder feekosten

LiteBit

50+ Cryptocurrency's te koop
Eigen Litebit.eu wallet
Gevestigd in Nederland
Gerespecteerd bedrijf
Betrouwbaar!

Bitonic

1 van de betrouwbaarste broker
Sinds 2013
Goede bitcoin prijzen
Gevestigd in Nederland
 

Satos

1 van de goedkoopste bitcoin prijzen
Gevestigd in Nederland
Betrouwbaar
 
 

De beste TRON wallet

TRON kan op 4 verschillende manieren worden opgeslagen. Hier een overzicht:

 

  
 
Gebruiksvriendelijkheid
Veiligheid
Direct verkopen?
Zelf eigenaar wallet?
Op te slaan in kluis?
Oordeel Cryptokopen.nl

Paper
Wallet
Gebruiksvriendelijkheid : 6 / 10
Veiligheid : 7 / 10
Direct verkopen?
Zelf eigenaar wallet?
Op te slaan in kluis?
Oordeel Cryptokopen.nl: 7 / 10

Sofware
Wallet
Gebruiksvriendelijkheid : 7 / 10
Veiligheid : 8 / 10
Direct verkopen?
Zelf eigenaar wallet?
Op te slaan in kluis?
Oordeel Cryptokopen.nl: 6 / 10

Exchange
Wallet
Gebruiksvriendelijkheid : 10 / 10
Veiligheid : 7 / 10
Direct verkopen?
Zelf eigenaar wallet?
Op te slaan in kluis?
Oordeel Cryptokopen.nl: 8 / 10

Hardware
Wallet
Gebruiksvriendelijkheid : 9 / 10
Veiligheid : 9 / 10
Direct verkopen?
Zelf eigenaar wallet?
Op te slaan in kluis?
Oordeel Cryptokopen.nl: 10 / 10

TRON conclusie

Aan het team te zien is er voldoende kennis waar gebruikt van kan worden. Er is door de investeerders ook veel vertrouwen in de munt. Wat een groot voordeel is voor de gebruikers van het netwerk is dat deze recht hebben op een gedeelte van de winst. Dit is een enorme stimulans om het netwerk te gebruiken. De kans is dus groot dat het netwerk veel gebruikt zal worden. Er zijn dus redenen om aan te nemen dat TRON een succesvolle toekomst tegemoet gaan.

TRON koers

De koers van TRON maakte in het begin een flinke groei door. In totaal is de munt al meer dan duizend procent gestegen. Ook dit is weer een teken dat er zeker potentie is. Op dit moment is de koeris redelijk stabiel. Een explosieve groei zoals in het begin is onwaarschijnlijk maar er is zeker een positieve toekomst voor TRON.

Bron: Cryptotop.nl

Gebruik bovenstaande Tron koersgrafiek om de prijshistorie tot wel 1 jaar terug te kijken. Door de Zoom-functie te gebruiken kan je de periode wijzigen. Met het tabblad Historie kan je alle historische prijsgegevens per datum terug vinden over de TRX prijs.

Overzicht Tron kopen exchanges

Onderstaande exchanges bieden Tron (TRX) aan om te verhandelen.

Crypto Bedrijf
Kosten
Aanbod
DNB
Bonus
Bitvavo Logo
Maker: 0.25%
Taker: 0.15%
200+
Ja
€ 10 gratis crypto tegoed
€ 10.000 gratis handelen
Bekijk Bonus Bitvavo
Bybit logo
Maker: 0.10%
Taker: 0.10%
800+
Via SATOS
$40 gratis tegoed als je $400 stort
10% extra korting op fees
$30k deposit bonussen
Bekijk Bonus Bitvavo
Coinmerce logo
Broker: 0.50%
Exchange: 0.20%
350+
Ja
€ 10 aan BTC en ETH
Registreer nu bij Coinmerce
Top crypto exchanges in Nederland 2023

Hoe Tron kopen?

Je kan Tron eenvoudig kopen via Bitvavo, deze exchange biedt meer dan 190 verschillende coins aan en je kan betalen met iDeal. Biedt Bitvavo de munt niet aan? Gebruik deze stappen plan voor Tron kopen:

 1. Registreer een account bij Bitvavo via deze link (en handel de eerste €10.000 gratis tegen 0% commissie).
 2. In Nederland ben je verplicht om een identification uit te voeren als je TRX wil kopen. Bitvavo heeft een registratie bij De Nederlandsche Bank.
 3. Stort eurotegoed met iDeal, PayPal, Bancontact of bankoverschrijving.
 4. Zoek in je Bitvavo Dashboard op Tron (TRX) en klik erop.
 5. Wissel je eurotegoed om voor TRX door op de knop “Tron Kopen” te klikken.
 6. De aangekochte Tron wordt automatisch in je wallet bijgeschreven.

Bekijk hier een volledige handleiding voor het kopen van crypto met iDeal.

Let op: het kan zo zijn dat Tron niet wordt aangeboden door Bitvavo, zij kunnen immers niet alle munten aanbieden. In dat geval kan je de volgende stappen uitvoeren:

 1. Klik op het tabblad Exchanges.
 2. Bekijk waar Tron wordt aangeboden. Heb je al een account bij een exchange in de lijst, dan kan je vanuit daar Tron kopen.
 3. Anders kan je een account aanmaken door op de exchange te klikken.

Hoe Tron verkopen?

Het verkopen van Tron is net zo eenvoudig als het kopen. Heb je je TRX al bij Bitvavo staan? Dan kan je beginnen bij stap 5. Bitvavo is noodzakelijk voor Tron verkopen voor euro en een uitbetaling op je bankrekening.

 1. Zorg dat je een account hebt bij Bitvavo.
 2. Verstuur je TRX naar Bitvavo. In het geval dat Bitvavo TRX niet aanbiedt, kan je het omzetten naar USDT en dan versturen.
 3. Verkoop je Tron aan Bitvavo voor euro.
 4. Laat je euro uitbetalen op je bankrekening.

Tron koers

Op deze pagina vind je de huidige Tron koers in euro, zo weet je direct wat TRX waard is.

Tron rekenmachine naar euro

Bereken eenvoudig de Tron koers uit naar euro en weer andersom met de TRX rekenmachine.

Je kan eenvoudig Tron kopen via de getoonde brokers en exchanges die TRX te koop aanbieden. Bekijk hiervoor het exchanges overzicht.

Scroll naar boven