Bitcoin Cash (BCH) kopen en verkopen? Koers en informatie

Bitcoin Cash (BCH) kopen? Op deze pagina vindt je de huidige live euro koers van Bitcoin Cash (BCH). Bitcoin Cash (BCH) huidige prijs is €196.15 met totale marketcap van €3.63 B. Bitcoin Cash (BCH) prijs is 4.25% omhoog gegaan in de laatste 24 uur. Koop of verkoop je Bitcoin Cash (BCH) op deze pagina.


Op deze pagina kun je ook gebruik maken van de Bitcoin Cash (BCH) calculator

Belangrijk! Voordat je Bitcoin Cash (BCH) wilt kopen, zorg ervoor dat je eerst Bitcoin koopt om vervolgens deze weer in te wisselen voor Bitcoin Cash (BCH)! Op Bitvavo kun je tot 1000 euro gratis handelen zonder feekosten! Schrijf je hier in en claim jouw bonus of klik op de knop beneden! Overigens is Bitvavo de goedkoopste Bitcoin Broker van Nederland!

Koop Bitcoin Cash Verkoop Bitcoin Cash
 • bitcoin-cash
  Bitcoin Cash (BCH)
 • Live prijs
  €196.15
 • 24 uur%
  4.25%
 • Marktkapitalisatie
  €3.63 B
 • Volume
  €1.74 B
 • Beschikbaar aanbod
  18.53 M BCH
 • Rang
  1

Crypto Calculator

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

10 Bitcoin Cash (BCH)
=
1,961.46EUR

Bitcoin Cash kopen

Bitcoin Cash kopen is mogelijk bij vele Nederlandse brokers. Hier een kleine overzicht:

Bitvavo

50+ Cryptocurrency's te koop
Bitvavo wallet
Gevestigd in Nederland
Gerespecteerd bedrijf
Tijdelijk aanbod : Tot 1000 euro gratis handelen zonder feekosten

LiteBit

50+ Cryptocurrency's te koop
Eigen Litebit.eu wallet
Gevestigd in Nederland
Gerespecteerd bedrijf
Betrouwbaar!

Bitonic

1 van de betrouwbaarste broker
Sinds 2013
Goede bitcoin prijzen
Gevestigd in Nederland
 

Satos

1 van de goedkoopste bitcoin prijzen
Gevestigd in Nederland
Betrouwbaar
 
 

Bitcoin Cash Wallet advies

Als je Bitcoin Cash hebt gekocht dan moet je deze ook ergens kunnen bewaren. Op het moment van schrijven zijn er 4 wallet mogelijkheden om je Bitcoin Cash hierin te bewaren. Hier beneden zie je een volledige overzicht wat de mogelijkheden zijn en wat de voordelen en de nadelen zijn in 1 oogopslag! Een wallet kiezen is zeer belangrijk en daarom hebben we alles op een rijtje gezet voor je!

 

  
 
Gebruiksvriendelijkheid
Veiligheid
Direct verkopen?
Zelf eigenaar wallet?
Op te slaan in kluis?
Oordeel Cryptokopen.nl

Paper
Wallet
Gebruiksvriendelijkheid: 6 / 10
Veiligheid: 7 / 10
Direct verkopen?
Zelf eigenaar wallet?
Op te slaan in kluis?
Oordeel Cryptokopen.nl: 7 / 10

Sofware
Wallet
Gebruiksvriendelijkheid: 7 / 10
Veiligheid: 8 / 10
Direct verkopen?
Zelf eigenaar wallet?
Op te slaan in kluis?
Oordeel Cryptokopen.nl: 6 / 10

Exchange
Wallet
Gebruiksvriendelijkheid: 10 / 10
Veiligheid: 7 / 10
Direct verkopen?
Zelf eigenaar wallet?
Op te slaan in kluis?
Oordeel Cryptokopen.nl: 8 / 10

Hardware
Wallet
Gebruiksvriendelijkheid: 9 / 10
Veiligheid: 9 / 10
Direct verkopen?
Zelf eigenaar wallet?
Op te slaan in kluis?
Oordeel Cryptokopen.nl: 10 / 10

Bitcoin Cash koers

Zoals je weet zijn de meeste crypto koersen erg volatiel. De Bitcoin Cash is sinds 2014 afgesplits van de Bitcoin . Toch ben ik er van overtuigd dat Bitcoin Cash zich in de toekomst nog veel aan populariteit gaat winnen. De Bitcoin Cash koers is sinds de fork enorm in waarde gestegen. Het blijft voor mij heel moeilijk waar de koers van Bitcoin Cash op korte termijn naar toe gaat. Op langer termijn zijn wij als crypto geeks wel overtuigd van de meerwaarde van Bitcoin Cash.

Wat is Bitcoin Cash

bitcoin-cash

Bitcoin Cash is een fork die is ontstaan uit de originele blockchain van de Bitcoin (BTC) dat plaatsvond op 1 augustus 2017.

Bitcoin Cash is eigenlijk indentiek aan de Bitcoin (BTC), alleen maakt Bitcoin Cash gebruik van grotere blokken zodat er meerdere transacties per seconden verwerkt kunnen worden.

Zo maakt Bitcoin Cash gebruik van een blok van 8MB terwijl Bitcoin (BTC) dat slechts met 1MB doet.
Bitcoin Cash maakt net als de Bitcoin gebruik van een gedecentralizeerde netwerk om onderling transacties te kunnen verrichten zonder tussenkomst van een derde partij.

Om specefieker in detail te gaan is Bitcoin Cash(BCC) een fork van de Bitcoin: tot en met blok 478558. Iedereen die op het moment van de afsplitsing dus Bitcoins bezat, kreeg automatisch dezelfde hoeveelheid die je in Bitcoin (BTC) had.

Eén van de belangrijkste reden voor deze afsplitsing was onder andere de onenigheid onder verschillende Miners en Bitcoin pools over de schaalbaarheid van de Bitcoin (BTC). Door de populariteit van de Bitcoin is de aantallen transacties enorm gegroeid waardoor het netwerk van de Bitcoin soms niet meer even soepel functioneerde, er was bijvoorbeeld sprake van een lange rij van onbevestigde transacties (vertraging)en de stijgende hoge fees.

Ook stond de blok van de Bitcoin (BTC) ter discussie, omdat deze gebruik maakte van een blok van slechts 1 MB (ook wel gelijk als (1.000.000 bytes). Het grootte van een gemiddelde transactie kostte ongeveer 500 bytes, waardoor maar slechts 2000 transacties per 10 minuten kon worden verwerkt.

Doordat er slechts 2000 transacties per 10 minuten konden worden verwerkt, begon het netwerk van de Bitcoin traag en sloom te worden, en werden transacties bevestigd tegen hoge transactiekosten. Dit probleem is inmiddels opgelost door middel van het inplenteren van de BIP-141 en SegWit2x: Als gevolg daarvan is de blok van de Bitcoin vergroot naar 2MB.

Een grotendeels van de community had geen vertrouwen in de toevoeging van Segregated Witness oftewel Segwit en besloot daarom af te splitsen van de Bitcoin (BTC) om een andere manier te vinden om de schaalbaarheid van de Bitcoin te vergroten.Als gevolg hiervan was Bitcoin Cash geboren en was Bitcoin Cash realiteit.

Bitcoin Cash is dus een onafhankelijke cryptocurrency geworden. Één leuk feitje om te weten is dat de Bitcoin Cash blockchain tot en met 1 augustus 2017 precies dezelfde geschiedenis heeft als de Bitcoin Blockchain.

 

Markets

# Uitwisseling Paar Prijs Volume (24 uur) bijgewerkt

Koers


Diagram laden ...

Historische prijzen

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Geef jouw review!