Home » Crypto.com Referral Code

Crypto.com Referral Code

Gebruik deze Crypto.com referral code bij de Crypto.com exchange en ontvang $50 CRO bonus! Let op, via de app ontvang je een bonus van $25 in CRO. Ook niet verkeerd.

De referral code van Crypto.com is:

cw43qzpzxc

Kopieer bovenstaande code en ontvang je tegoed!

Klik hier om naar de Crypto.com exchange te gaan.

De Crypto.com referral code voor 2023 is cw43qzpzxc. Door deze code te gebruiken tijdens het aanmelden, kun je een bonus van $25 in CRO-tokens ontvangen via de app. Deze code is niet alleen geldig voor de app maar ook voor de Crypto.com exchange, waar je zelfs een bonus tot $50 in CRO kunt krijgen.

Crypto.com heeft een registratie bij De Nederlandsche Bank.

Tip hoe je een $50 CRO bonus ontvangt met de Crypto.com Referral Code

Het gebruik van de Crypto.com referral code biedt verschillende voordelen, afhankelijk van waar je de code gebruikt. Als je de code gebruikt in de Crypto.com app, kun je $25 in CRO tokens ontvangen. Om deze bonus te claimen, moet je echter wel €350 in CRO vastzetten. Aan de andere kant, als je de code gebruikt op de Crypto.com exchange, zijn er twee goedkopere opties met een hogere bonus:

 1. Zet 5000 CRO vast: Je ontvangt een bonus van $50 in CRO. De huidige waarde van 5000 CRO is ongeveer €235.
 2. Zet 1000 CRO vast: Je ontvangt een bonus van $10 in CRO. De huidige waarde van 1000 CRO is ongeveer €47.

Let op dit is een momentopname in 2023 op basis van de huidige Cronos koers. Klik hier om naar de exchange te gaan in plaats van naar de app. Wanneer je CRO vastzet kan je dit niet meer gebruiken voor handel.

Nadeel van de app niet gebruiken is dat je geen korting ontvangt op je Spotify en Netfix en je ontvangt geen cashback op je aankopen. Houd er rekening mee dat als je je eenmaal hebt aangemeld via de app, dat je niet meer via de exchange kan aanmelden.

Hoe de Crypto.com Referral Code invoeren?

Het invoeren van de Crypto.com referral code is een eenvoudig proces dat je kunt voltooien tijdens het aanmaken van een nieuw account. Volg deze stappen om de code in te voeren:

Crypto.com referral code
 1. Download de Crypto.com-app uit de app store die geschikt is voor jouw mobiele apparaat.
 2. Klik op ‘Aanmelden’ en begin met het aanmaken van een nieuw account.
 3. Voer je e-mailadres in en klik op ‘Verzend code’.
 4. Verifieer je e-mailadres.
 5. Voer een sterk wachtwoord in.
 6. Voer de Crypto.com referral code “cw43qzpzxc” in het veld ‘Referral Code’ in.
 7. Voltooi je KYC-verificatie door een telefoonnummer en identificatiedocument in te dienen.
 8. Geef toestemming om e-mails en pushmeldingen te ontvangen voor je verwijzingsbonus.

Zodra je account is geverifieerd, wordt de bonus automatisch toegepast op je handelsactiviteiten.

Wat is Crypto.com?

Crypto.com is een in Singapore gevestigde crypto exchange dat in 2016 in Hongkong is opgericht. Het platform bedient momenteel meer dan 15 miljoen gebruikers wereldwijd en biedt een breed scala aan diensten, waaronder de Crypto.com Visa-kaart, de Crypto.com exchange, de Crypto.com DeFi Wallet en de Crypto.com NFT.

Het platform staat bekend om zijn hoge naleving van regelgevende vereisten en robuuste beveiliging, waardoor het een betrouwbare plek is voor alles wat met crypto te maken heeft. Crypto.com is gebouwd op het geloof dat het een fundamenteel recht van elke mens is om toegang te hebben tot financiële diensten zonder beperkingen en werkt aan het realiseren hiervan door het gebruik van cryptocurrencies op elke mogelijke manier te bevorderen. In Nederland heeft Crypto.com een registratie bij De Nederlandsche Bank ontvangen, terwijl Binance dit niet kreeg.

Wat is het verschil tussen de Crypto.com app en de Crypto.com exchange?

Hoewel beide platforms onder het merk Crypto.com vallen, zijn er enkele belangrijke verschillen tussen de app en de uitwisseling. De Crypto.com app is meer gericht op dagelijkse gebruikers en biedt een eenvoudige interface voor het kopen, verkopen en beheren van cryptocurrencies. Het biedt ook extra functies zoals de Crypto.com Visa-kaart, waarmee je je crypto kunt uitgeven bij miljoenen handelaren wereldwijd.

De Crypto.com exchange, aan de andere kant, is meer gericht op serieuze handelaren. Het biedt geavanceerde handelsfuncties, waaronder spot trading, margehandel en futures. De exchange biedt ook een breder scala aan cryptocurrencies en handelsparen, waardoor het een meer geschikte optie is voor ervaren handelaren.

Hoe werkt het Crypto.com referral programma?

Het Crypto.com referral programma is een uitstekende manier om extra inkomsten te genereren. Als je deelneemt aan dit programma, kun je tot 50% commissie verdienen op de handelskosten van de gebruikers die je doorverwijst. Het programma is opgedeeld in verschillende niveaus, en je commissiepercentage kan variëren afhankelijk van het niveau waarin je je bevindt.

Hoe aan te melden?

 1. Log in op je Crypto.com-account en ga naar het gedeelte ‘Referrals’.
 2. Volg de instructies om je aan te melden voor het referral programma.
 3. Na goedkeuring krijg je toegang tot je unieke referral-link en andere promotiematerialen.
Wat is de Crypto.com referral code en wat zijn de voordelen?

De Crypto.com referral code is “cw43qzpzxc”. Met deze code kun je tot $50 in CRO-tokens ontvangen via de exchange en $25 aan CRO tokens via de app.

Hoe voer ik de Crypto.com referral code in?

Je kunt de code invoeren tijdens het registratieproces op de Crypto.com-website of in de mobiele app.

Wat is Crypto.com?

Crypto.com is een toonaangevende crypto exchange die een breed scala aan financiële diensten biedt, waaronder spot trading, futures trading, en margehandel.

Kan ik deelnemen aan het Crypto.com referral programma?

Ja, iedereen kan deelnemen aan het Crypto.com referral programma en tot 50% commissie verdienen op de handelskosten van doorverwezen gebruikers.

Wat is het verschil tussen de Crypto.com app en de Crypto.com exchange?

De Crypto.com app is meer gericht op dagelijkse gebruikers, terwijl de Crypto.com exchange meer geavanceerde handelsfuncties biedt voor serieuze handelaren.

Scroll naar boven