VeChain (VET) kopen en verkopen? Koers en informatie

VeChain (VET) kopen? Op deze pagina vindt je de huidige live euro koers van VeChain (VET). VeChain (VET) huidige prijs is €0.00367 met totale marketcap van €203.68 M. VeChain (VET) prijs is -1.98% omlaag gegaan in de laatste 24 uur. Koop of verkoop je VeChain (VET) op deze pagina.


Op deze pagina kun je ook gebruik maken van de VeChain (VET) calculator

Belangrijk! Wil je VeChain (VET) kopen? Dat is mogelijk! Je kunt VeChain (VET) kopen en afrekenen met Ideal, Bancontact, Sepa , Giropay, of Sofort ! Klik op de knop beneden om VeChain (VET) te kopen! Schrijf je hier in of klik op de knop beneden om VeChain (VET) te kopen!

Kopen Vechain Verkopen Vechain
 • vechain
  VeChain (VET)
 • Live prijs
  €0.00367
 • 24 uur%
  -1.98%
 • Marktkapitalisatie
  €203.68 M
 • Volume
  €28.20 M
 • Beschikbaar aanbod
  55.45 B VET
 • Rang
  34

Crypto Calculator

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

10 VeChain (VET)
=
0.0367EUR

Wat is Vechain?

Vechain is een blockchain met een uniek concept. Vechain wilt het mogelijkmaken om producten te verifiëren. Je kunt bijvoorbeeld natrekken waar je bijvoorbeeld je auto hebt gekocht, of wat de herkomst van je fruit is, zo kun je ook kijken of de merkkkleding die je hebt gekocht wel echt van Nike of Adidas is. Dit geeft dus extra vertrouwen en zekerheid voor de consument en leveranciers. Op dit moment worden er heel veel namaak spullen verkocht, dit heeft in 2015 voor een enorme schade gezorgd voor grote merken zoals Nike, Adidas, Vercace, Prada en meerdere grote merken. Dit is waar Vechain de oplossing wilt worden om deze allemaal te kunnen waarborgen in hun blockchain.

Zoals vele blockchain startups die geen werkend product hebben, heeft Vechain dus wel een werkend product. Grote en beginnend bedrijven zijn al met de technologie van Vechain aan het expermenteren onder andere Renault en PriceWaterHouse Coopers .

De belangrijkste punten waar Vechain naar kijkt als het om producten gaat die worden geregistreerd op hun blockchain zijn :

 • Validiteit
 • Verificatie
 • Echtheid
 • Herkomst

Vechain heeft in february 2018 de naam aangepast naar Vechain Thor, maar de meeste mensen kennen Vechain gewoon onder de eigenlijke naam. De toevoeging "thor" heeft echter wel een betekenis. Door Thor Power in de blockchain technologie toe te passen kunnen bedrijven nu toepassingen aanmaken op de blockchain van Vechain. Dit platform maakt dus eigenlijk gebruik van meerdere tokens, zoals de VEN/VET van Vechain maar ook de THOR tokens.

Markets

# Uitwisseling Paar Prijs Volume (24 uur) bijgewerkt

Koers


Diagram laden ...

Historische prijzen

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Geef jouw review!

Gefeliciteerd!

Dit is een speciale aanbieding van Cryptokopen.nl! Op Bitvavo kun je tot 1000 euro gratis handelen zonder feekosten te betalen! Overgens is Bitvavo de goedkoopste Bitcoin broker van Nederland met de laagste handelsfee van Nederland! Klik op de knop beneden om deze bonus te claimen!