Lisk (LSK) kopen en verkopen? Koers en informatie

Lisk (LSK) kopen? Op deze pagina vindt je de huidige live euro koers van Lisk (LSK). Lisk (LSK) huidige prijs is €1.005 met totale marketcap van €141.39 M. Lisk (LSK) prijs is 0.05% omhoog gegaan in de laatste 24 uur. Koop of verkoop je Lisk (LSK) op deze pagina.


Op deze pagina kun je ook gebruik maken van de Lisk (LSK) calculator

Belangrijk! Voordat je Lisk (LSK) wilt kopen, zorg ervoor dat je eerst Bitcoin koopt om vervolgens deze weer in te wisselen voor Lisk (LSK)! Op Bitvavo kun je tot 1000 euro gratis handelen zonder feekosten! Schrijf je hier in en claim jouw bonus of klik op de knop beneden! Overigens is Bitvavo de goedkoopste Bitcoin Broker van Nederland!

Koop Lisk Verkoop Lisk
 • lisk
  Lisk (LSK)
 • Live prijs
  €1.005
 • 24 uur%
  0.05%
 • Marktkapitalisatie
  €141.39 M
 • Volume
  €2.27 M
 • Beschikbaar aanbod
  140.53 M LSK
 • Rang
  57

Crypto Calculator

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

10 Lisk (LSK)
=
10.049EUR

Wat is LISK

lisk-cryptoDe Lisk Foundation, het bedrijf achter de Lisk cryptocurrency wil een blockchain creëren dat toegankelijk moet worden voor bedrijven en ontwikkelaars zodat ze deze technologie kunnen toepassen in hun organisatie.

Lisk is een gedecentraliseerde blockchain die de mogelijkheid biedt om te programmeren met Javascript applicaties dat is gebaseerd op de blockchain. Het zorgt ervoor dat programmeurs dankzij Lisk hun eigen blockchain kunnen creëren op een sidechain die verbonden is aan de Lisk Netwerk. Omdat de appliciaties gebouwd worden op de sidechain en niet op de primaire Lisk netwerk profiteren programmeurs en iedereen die aan de Lisk blockchain deelneemt meer flexibiliteit wat betreft het ontwikkelen en aanpassingen aan hun decentrale doeleinden.
De blockchain van Lisk verwerkt om de 10 seconden een nieuwe blok, waardoor de transacties erg snel kunnen worden verwerkt. Dit betekent dat een transactie binnen 10 seconden al zichtbaar is in de "ledger".

Doordat veel blockchains niet rechtstreeks overeenkomen, is de technologie van Lisk te vergelijken met dat van Stratis: Beiden hebben dezelfde visie om de adoptie van de blockchain te vergroten door decentrale appliciaties waar te maken met de traditionele programmeertaal. Lisk doet dit met Javascript, terwijl Stratis C# gebruikt.

LISK Koers

De koers van Lisk is interessant om naar te volgen, vanwege de potentie en de technologie die Lisk in de toekomst nog zal gaan toepassen. Het is moeilijk te voorspellen waar de koers van Lisk naar toe gaat op korte termijn. Op lange termijn ben ik er wel van overtuigd dat Lisk flink in waarde zal gaan stijgen. Lisk staat niks voor niks in de top 30 van de Coinmarketcap en is zeker een cryptovaluta die ik op een briefje aan je mee zal meegeven.

Lisk Wallet

Als je Lisk hebt gekocht dan moet je deze ook ergens kunnen bewaren. Op het moment van schrijven zijn er 4 wallet mogelijkheden om je Lisk hierin te bewaren. Hier beneden zie je een volledige overzicht wat de mogelijkheden zijn en wat de voordelen en de nadelen zijn in 1 oogopslag! Een wallet kiezen is zeer belangrijk en daarom hebben we alles op een rijtje gezet voor je!

 

  
 
Gebruiksvriendelijkheid
Veiligheid
Direct verkopen?
Zelf eigenaar wallet?
Op te slaan in kluis?
Oordeel Cryptokopen.nl

Paper
Wallet
Gebruiksvriendelijkheid: 6 / 10
Veiligheid: 7 / 10
Direct verkopen?
Zelf eigenaar wallet?
Op te slaan in kluis?
Oordeel Cryptokopen.nl: 7 / 10

Sofware
Wallet
Gebruiksvriendelijkheid: 7 / 10
Veiligheid: 8 / 10
Direct verkopen?
Zelf eigenaar wallet?
Op te slaan in kluis?
Oordeel Cryptokopen.nl: 6 / 10

Exchange
Wallet
Gebruiksvriendelijkheid: 10 / 10
Veiligheid: 7 / 10
Direct verkopen?
Zelf eigenaar wallet?
Op te slaan in kluis?
Oordeel Cryptokopen.nl: 8 / 10

Hardware
Wallet
Gebruiksvriendelijkheid: 9 / 10
Veiligheid: 9 / 10
Direct verkopen?
Zelf eigenaar wallet?
Op te slaan in kluis?
Oordeel Cryptokopen.nl: 10 / 10

LISK Kopen

Lisk kopen?, deze cryptovaluta kan je onder andere inkopen via online exchange. Deze cryptovaluta kan je vinden onder de naam (LISK). Hier een overzicht waar je Lisk kunt kopen:

Bitvavo

50+ Cryptocurrency's te koop
Bitvavo wallet
Gevestigd in Nederland
Gerespecteerd bedrijf
Tijdelijk aanbod : Tot 1000 euro gratis handelen zonder feekosten

LiteBit

50+ Cryptocurrency's te koop
Eigen Litebit.eu wallet
Gevestigd in Nederland
Gerespecteerd bedrijf
Betrouwbaar!

Bitonic

1 van de betrouwbaarste broker
Sinds 2013
Goede bitcoin prijzen
Gevestigd in Nederland
 

Satos

1 van de goedkoopste bitcoin prijzen
Gevestigd in Nederland
Betrouwbaar
 
 

Markets

# Uitwisseling Paar Prijs Volume (24 uur) bijgewerkt

Koers


Diagram laden ...

Historische prijzen

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Geef jouw review!