Home » Bitget Verwijzingscode

Bitget Verwijzingscode

Met een Bitget verwijzingscode (of ook wel referral code) kan je 10% extra korting ontvangen op spothandel kosten. Daarnaast kan je een bonus ontvangen tot wel $4163.

De Bitget verwijzingscode is:

mm2u

Kopieer bovenstaande code en ontvang je tegoed!

Bitget is (nog) niet geregistreerd bij De Nederlandsche Bank (DNB). Als gebruiker ben je niet illegaal bezig als je het platform gebruikt. Bitget biedt risicovolle beleggingsproducten aan zoals Futures-handel. Dit is enkel geschikt voor ervaren gebruikers. Het is raadzaam om eerst een demo account te gebruiken. In onze Bitget review ontdek je meer over deze crypto exchange.

De Bitget referral code

Je kan op meerdere plekken de verwijzingscode van Bitget invullen om je korting te claimen. Zo kan het tijdens het registreren via je laptop, maar ook via de Bitget app op je smartphone. De verwijzingscode via de laptop wordt vrijwel altijd automatisch ingevuld.

Houd er rekening mee dat de Bitget verwijzingscode alleen gebruikt kan worden door nieuwe gebruikers. Heb je al een account? Dan is het niet meer mogelijk om de code toe te passen en ontvang je niet de 10% korting op spothandel kosten. Wel kan je de bonus van $4163 claimen, deze is beschikbaar voor nieuwe en bestaande gebruikers.

De bonus bestaat uit verschillende opdrachten, denk aan een storting, een trade, het uitvoeren van de KYC. In het beloningscentrum kan je alle opdrachten vinden.
Huidige kortingen met de Bitget verwijzingscode:

  • 10% korting op alle spot trading fees (levenslang). Dit mag gecombineerd worden met de 20% BGB korting.
  • Tot wel $4163 aan crypto bonussen.

Hoewel Bitget niet geregistreerd is bij De Nederlandsche Bank, kan je hier wel iDEAL gebruiken. Dit wordt geregeld door betalingsprovider Banxa.


Beschrijving
Referral Code
mm2u
Korting
10% korting op spothandel trading fees (kan gecombineerd worden met de 20% BGB korting)
Geldigheid
Levenslang
Bonus
Bonussen tot wel $4163
Voorwaarden
Alleen geldig voor nieuwe klanten.
Fee korting alleen geldig op spothandel.
Samenvatting referral code van Bitget

Dus, de Bitget referral code van 2023 is mm2u. Met deze verwijzingscode ontvang je 10% korting op fees en je kan $4163 aan crypto bonussen claimen.

Bitget verwijzingscode invoeren

Hoe werkt de 10% korting op handelskosten?

Wanneer je Bitget referral code gebruikt, ontvang je direct 10% korting op alle spothandel fees. Maar hoe werkt dat nou? Wij zijn als partner van Bitget aangesloten bij deze exchange, en kunnen een commissie ontvangen wanneer wij gebruikers doorverwijzen. Bitget heeft ons in staat gesteld om een gedeelte van deze commissie te delen met onze bezoekers, en hier maken wij natuurlijk gretig gebruik van. De maximale commissie die wij mogen delen is 10% en dit geldt alleen voor spothandel. Een hogere commissie deling is op dit moment niet mogelijk. Dus in theorie betekent dit 10% korting voor iedere spot trade die je plaatst. Dit mag gecombineerd worden met de 20% BGB korting.

Dus een voorbeeld. Wij ontvangen bijvoorbeeld 20% commissie over de trades van een gebruiker. Hiervan geven wij 10% terug aan de gebruiker, dat is in dit geval dus 50%. Bitget weet van te voren niet hoeveel commissie er gerekend wordt, de prijzen van crypto zijn namelijk erg volatiel. Daarom wordt de commissie pas na iedere trade betaalt. Dit betekent ook dat jij de 10% korting pas na iedere trade ontvangt, als een cashback.

Rekenvoorbeeld korting Bitget

Stel je plaatst een spotorder van $1000 dan betaal je hier normaliter 0.10% fee over, dus $1 aan fees. Hold je het BGB token? Dan ontvang je 20% extra korting en betaal je slechts een fee van 0.08%. Dit betekent dat je over deze trade slechts $0,80 betaalt. Maak je gebruik van onze Bitget referral code, dan ontvang je 10% van de $0,80 terug, dus $0,08. Hierdoor betaal je slechts $0,72 aan kosten in plaats van $1. Dit lijkt weinig, maar hoe hoger je trading volume is, hoe meer je kan besparen.

Hoe voer je de Bitget verwijzingscode in?

De verwijzingscode van Bitget kan alleen toegepast worden door nieuwe gebruikers. Achteraf is het niet meer mogelijk om de korting toe te laten passen. Je kan wel een nieuw account aanmaken als je dat wil.

  1. Bezoek de Bitget website.
  2. Klik op Registreren.
  3. Voer je e-mailadres of telefoonnummer in en kies een sterk wachtwoord.
  4. Klik op Verwijzingscode (optioneel) en voer hier mm2u in.
  5. Lees de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid door.
  6. Klik op Account aanmaken.

Je account is hierna direct aangemaakt en je kan direct handelen. In sommige gevallen is een KYC vereist. Doordat je de Bitget verwijzingscode hebt ingevoerd is de 10% korting op alle spot trades direct actief.

Wat is de Bitget verwijzingscode?

De Bitget referral is: mm2u. Dit is een optionele code die je tijdens het registreren kan invullen voor een extra bonus.

Welke bonus is er gekoppeld aan deze referral code?

Je ontvangt met deze verwijzingscode 10% korting op al je spot trading fees. Dit wordt uitbetaald door middel van een cashback, dus na iedere trade. Daarnaast kan je ook een bonus tot $4163 claimen.

Kan de bonus direct uitgekeerd worden?

Nee, de $4163 bonus kan alleen gebruikt worden voor het betalen van fees.

Scroll naar boven