Nieuws

Volgende Bitcoin Bull-markt wordt groter dan die van 2017

Jared Dillian, een bijdrager voor Bloomberg denkt dat de bitcoin binnenkort een grote bullmarkt zou kunnen maken. Dillian noemt zichzelf een “bekeerde crypto twijfelaar” aangezien hij eerder kritiek uitte ontrent de bitcoin. Nu is hij uiterst bullish over de bitcoin.

Recent verschenen artikel op Bloomberg beschreef hij dat hij verwacht dat de volgende bull-markt vele malen hoger zal zijn dan back in 2017. Toen steeg de bitcoin tot een all time high van 20.000 usd.

De reden waarom hij nu plotseling wel positief en bullish is over de bitcoin is bijvoorbeeld dat cryptovaluta niet gecontroleerd kunnen worden door de overheid.

De Amerikaanse overheid kan bijvoorbeeld geld bijprinten, terwijl dit eigenlijk niet nodig is, iets wat de dollar sinds de oprichting van de Amerikaanse Federal Reserve 98% minder waard heeft gemaakt.

Goud zou dus als een logische keuze overblijven , echter lopen beleggers met goud nog steeds kans, dat het in beslag kan worden genomen. Dit is waarom Dillian verwacht dat de bitcoin een groot succes gaat worden.

“Geen overheid kan Bitcoin verbieden of in beslag nemen. Het is technologisch onmogelijk zonder een kwantumcomputer. Het is de ideale manier om kapitaal naadloos en in het geheim over de hele wereld te verplaatsen tegen minimale kosten. “

Vervolgens vergelijkt Dillian de huidige crypto-markt met de dot-com zeepbel aan het einde van de jaren 90, een vergelijking die vaker gemaakt wordt. Toen investeerden veel beleggers geld in internetbedrijven die snel groeiden en dus beleggers grote winsten bezorgden. Veel van die bedrijven gingen later echter ten onder nadat de zeepbel knapte.

Ditzelfde gebeurde in 2018 met de crypto-markt volgens sommigen. Toen zakte bitcoin na het bereiken van zijn ATH ineen. Toch wist BTC dit jaar weer enigszins op te krabbelen en handelt het weer ver boven het dieptepunt van eind 2018. Dillian verwacht dan ook dat de volgende bullmarkt bitcoin naar nieuwe hoogtes zal brengen.

“Ik geloof dat er nog een bullmarkt komt, veel groter dan de eerste waar het potentieel eindelijk wordt gerealiseerd. Bitcoin is momenteel in een staat van verwaarlozing. “

Please follow and like us:

Thanh Lanh Tran (1989) is de hoofdredacteur van Cryptokopen.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *