Nieuws

Vitalik Buterin en Joseph Lubin doneren ieder 1000 ETH aan Moloch (DAO)

Ethereum Oprichters Vitalik Buterin en Joseph Lubin hebben naar verluidt 1.000 ETH (elk) gedoneerd aan de gedecentraliseerde autonome organisatie Moloch (DAO).

In totaal heeft de Moloch DAO nu ongeveer $ 1 miljoen aan financiering ontvangen – na rekening te hebben gehouden met de 2.000 ether (ongeveer $ 380.000 aan lopende prijzen), geschonken door de mede-oprichters van Ethereum.

Verwerven van voldoende financiering om het open-source ecosysteem van Ethereum te ontwikkelen

Het doel van het Moloch DAO-initiatief is om financiering te verkrijgen voor de voortdurende ontwikkeling van het open-source ecosysteem van het Ethereum-platform.

Gelanceerd door Ameen Soleimani, de CEO van het op Ethereum blockchain gebaseerde token-project Spankchain, leest de Moloch DAO-missieverklaring:

Our objective is to accelerate the development of public Ethereum infrastructure that many teams need but don’t want to pay for on their own. By pooling our ETH, teams building on Ethereum can collectively fund open-source work we decide is in our common interest.

Begin 2018 heeft het Ethereum Community Fund (ECF), dat aanvankelijk een kapitaal van $ 100 miljoen ontving, de eerste vijf subsidieontvangers van het fonds bekendgemaakt. Volgens de missie van ECF moet “geschikte openbare infrastructuur” worden ontwikkeld om “miljarden gebruikers te ondersteunen” die deel zullen uitmaken van het crypto-ecosysteem.

Dit ontwikkelingswerk, zo legt de verklaring van ECF uit, vereist substantieel onderzoek dat de groei van het crypto- en blockchain-ecosysteem in de komende jaren zal ondersteunen.

Blockchain-gebaseerde applicaties zullen er nog steeds uitzien als traditionele webpagina’s, programma’s

Reagerend op de voortdurende ontwikkeling van Ethereum, heeft Lubin eerder gezegd:

My feeling is this is just the next Internet. This is World Wide Web version three. We are going to be delivering applications that look like Web pages or Web applications or that look like mobile applications. They will just have this different kind of database in the backend that is a much more trustworthy database that enables easy interoperation amongst lots of other things.

Begin februari 2019 merkte Lubin ook op dat Ethereum een ​​van de “fundamentele protocollen” is die deel zullen uitmaken van Web 3.0, een zich ontwikkelende reeks normen voor de toekomstige versie van het wereldwijde web. Volgens Lubin zal Web 3.0 gedecentraliseerd zijn en zal het slimme contract-enabled platform van Ethereum helpen om “vertrouwde transacties” en “geautomatiseerde overeenkomsten” te vergemakkelijken.

1000 euro gratis
Bitvavo
Handel nu gratis 1000 euro zonder handelingskosten. Bitvavo is de goedkoopste bitcoin aanbieder in Nederland!
Please follow and like us:

Thanh Lanh Tran (1989) is de hoofdredacteur van Cryptokopen.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gefeliciteerd!

Dit is een speciale aanbieding van Cryptokopen.nl! Op Bitvavo kun je tot 1000 euro gratis handelen zonder feekosten te betalen! Overgens is Bitvavo de goedkoopste Bitcoin broker van Nederland met de laagste handelsfee van Nederland! Klik op de knop beneden om deze bonus te claimen!