Nieuws

The Simpsons legt in promo voor nieuwe aflevering uit wat bitcoin (BTC) en blockchain zijn

De wereldberoemde animatieserie The Simpsons geeft in een promo uitleg over cryptocurrency en bitcoin (BTC). De crypto-gemeenschap reageert positief op de promo, het zou namelijk de massa-adoptie van cryptocurrency een duwtje in de rug kunnen geven.

In de promo voor de 13e aflevering van seizoen 31 legt de Simpsons-versie van acteur Jim Parsons, bekend van de serie The Big Bang Theory, uit hoe cryptocurrency, blockchain en bitcoin werken.

In het fragment wordt uitgelegd dat blockchain-technologie een belangrijk onderdeel is van Bitcoin. Daarnaast wordt uitgelegd hoe een blockchain tot stand komt. Ondanks het feit dat de uitleg misschien niet helemaal accuraat is, is het een positieve ontwikkeling.

Alleen al in de Verenigde Staten trekt The Simpsons namelijk miljoenen kijkers. De animatieserie wordt daarnaast in meer dan 200 landen wereldwijd uitgezonden. Kortom, een grote groep mensen komt met het fragment in aanraking met de opkomende technologie, wat de adoptie ten goede kan komen!

Benieuwd naar de uitleg van The Simpsons? Bekijk dan hieronder het fragment:

Of bitcoin massa-adoptie zal gaan zien wacht iedereen met smart af. JPMorgan Chase, de grote Amerikaanse investeringsbank, ziet in ieder geval positieve ontwikkelingen omtrent blockchain-technologie. Daarnaast noemt de bank 2019 “het jaar van de opkomt van het digitale geld.”

Afgelopen nacht kon de bitcoin koers uitbreken boven de $9.800. Dit leidde tot een stijging maar het handelsvolume bleef achter. Hierdoor is het onzeker of de uitbraak door kan zetten.

Bron: Crypto-insiders

Tot 1000 euro geen fee
Eerste 7 dagen betaalt u geen fees

 

 

Please follow and like us:

Thanh Lanh Tran (1989) is de hoofdredacteur van Cryptokopen.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *