Nieuws

Premier Dmitry Medvedev : Geen reden om Crypto op te geven

Volgens de Russische premier Dmitry Medvedev is de enorme bearmarkt die op dit moment heerst rond de Bitcoin en cryptocurrency geen reden om Crypto op te geven. Volgens de Russische persbureau TASS deed hij deze toespraak op het Gaidar-Forum.

Medvedev schetste de huidige crypto marktsituatie als een van de belangrijkste vragen over de agenda van de wereldgemeenschap, samen met andere uitdagingen zoals verschuivingen in traditionele markten, een toename van protectionisme en sociale ongelijkheden, en de snelheid en reikwijdte van wereldwijde digitale transformatie.

Tijdens de jaarlijkse internationale wetenschappelijke conferentie over de economie drong de Russische premier en voormalige president er bij het publiek op aan de huidige staat van de crypto-markten nauwlettend in de gaten te houden!.

Met betrekking tot de buitengewone volatiliteitsvolumes in het afgelopen jaar betoogde Medvedev dat het geen reden is om cryptocurrencies te “op te geven”, met de nadruk dat sociale en economische fenomenen zowel een positieve als een donkere kant hebben.

“But sure, it is not a reason to bury them [cryptocurrencies]. There is both a bright side and a dark side here, as well as in any social phenomena and any economic institution. We should monitor carefully what is going on in the space.”

Eerder deze week verklaarde het hoofd van de Russische commissie voor financiële markten dat de lagere kamer van het Russische parlement van plan is om in januari of februari een wetsvoorstel over crypto-regulering te bespreken.

Please follow and like us:

Thanh Lanh Tran (1989) is de hoofdredacteur van Cryptokopen.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *