Nieuws

Overstock.com lanceert volgende week tZero token

CEO baas Patrick Byrne van Overstock.com kondigde aan dat de langverwachte TZero token die bruikbaar zal zijn op de Overstock platform tegen het einde van volgende week live zal gaan. Hij maakte dit bekend op vrijdag 18 january 2019.

Byrne meldde verder dat het bedrijf klaar is om op de knop te drukken en direct live te gaan, echter besloot Patrick Byrne nog hiermee te wachten omdat ze een paar dagen nodig zullen hebben om de aantallen aanmeldigen van gebruikers te kunnen verwerken in hun systeem.

“Maar aan het einde van de volgende week zullen we het handelssysteem live draaien,” zei Byrne, toevoegend:

“Het is een groot moment voor ons – het systeem heeft zeker 4 jaar geduurd om dit te kunnen realiseren.

De aankondiging betekent dat tZERO het tijdschema zal halen dat vorige maand werd gegeven door Jonathan Johnson, president van Medici Ventures, het durfkapitaal van Overstock en het directe moederbedrijf van tZERO. Toen hij in december tegen Coindesk zei, zei hij dat het bedrijf in januari live zou gaan

Het bedrijf heeft namelijk zijn/haar beleggers in de token-verkoop van tZERO al op de hoogte gebracht dat ze toegang kunnen krijgen tot hun tokens.

tZERO wordt geleid door Steven Hopkins, tot voor kort de chief operating officer en general counsel bij Medici. Hopkins zal de president van tZERO zijn en de startup is nu op zoek naar twee andere uitvoerende functies: hoofd van de uitgifte en hoofd van een in-house makelaar-dealer die de retailklanten van tZERO zal bedienen.

Op het platform kan de inheemse tZERO-token worden verhandeld bij de lancering, maar er wordt ook gesproken met ongeveer 60 verschillende bedrijven. Elio Motors, een bedrijf dat lichte driewielige auto’s produceert, zal waarschijnlijk de volgende token uitgeven die op het platform wordt verhandeld, vertelde Byrne aan CoinDesk.

tZERO is een belangrijke troef in de portefeuille van Medici Ventures en een ambitieuze poging om de gevestigde praktijken op het gebied van beveiligingshandel op Wall Street te verstoren, waar Byrne al meer dan een decennium een ​​beroemde uitdaging is, zoals zijn strijd tegen naked short selling.

Overstock’s oorspronkelijke Alternative Trading System (ATS), een soort voorloper van tZERO, is al twee jaar open. Maar het heeft alleen tokens vermeld die preferente aandelen in Overstock vertegenwoordigen, en zag weinig activiteit (alle 10 transacties over een periode van 15 maanden) vanwege technische hindernissen, een openbare indiening door Overstock.

Please follow and like us:

Thanh Lanh Tran (1989) is de hoofdredacteur van Cryptokopen.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *