Nieuws

Overstock.com laat klanten Bitcoin kopen via Bitsy

De blockchain investment arm van de Amerikaanse internetverkoper Overstock kondigde aan dat Bitsy’s is begonnen met een bèta-lancering van zijn cryptocurrency betaalsysteem, dit is bevestigd in een persbericht op vrijdag 14 september.

Bitsy, dat gebruikers de bewaring van hun bezittingen via privésleutels wil bieden en tegelijkertijd wachtwoordherstel met behulp van biometrische beveiliging mogelijk maakt, zal in eerste instantie Bitcoin (BTC) -aankopen ondersteunen.

Als bonus bevestigde Patrick Byrne, de CEO van Overstock, dat klanten Bitcoin nu rechtstreeks van haar website konden kopen via de integratie met Bitsy.

“Bitsy zet een nieuwe standaard voor portefeuilles mogelijk met cryptocurrency. Het is een game-changer omdat het gebruikers de vrijheid geeft die bitcoin altijd heeft beloofd, “zei hij in de release:

“[I]ntegrating with Bitsy will allow Overstock to take the next step in its cryptocurrency journey by allowing the company to offer bitcoin for sale directly from the retail website.”

De verhuizing markeert de laatste verbintenis met Bitcoin van de retailgigant, die voor het eerst de cryptocurrency begon te accepteren in januari 2014.

Eerder deze maand verraste Byrne velen door 10 procent van zijn aandelen in de onderneming te verkopen om de opbrengst te herinvesteren in twee investeringsprojecten en aan belastingverplichtingen te voldoen.

Een andere dochteronderneming van Overstock, tZERO, wikkelde afgelopen maand haar ICO-procedure (Initial Coin Offering) aan met plannen om een ​​ICO-platform voor tokenhandel te bouwen.

Please follow and like us:

Thanh Lanh Tran (1989) is de hoofdredacteur van Cryptokopen.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *