Nieuws

Miljardair Tim Draper: Bitcoin wordt 250.000 usd waard in 3 jaar

Miljardair durfkapitalist Tim Draper heeft onlangs beweerd dat hij van mening is dat bitcoin een marktaandeel van 5% van de aarde zal zijn, en voorspelt dat de belangrijkste cryptocurrency één van de meest waardevolle activa zal zijn.

Sprekend tot FOX Business ‘Liz Claman tijdens een interview op’ Countdown to the Closing Bell ‘, van de SALT-conferentie in Las Vegas, merkte Draper op dat hij gelooft dat over vier jaar het vlaggenschip cryptocurrency veel waardevoller is dan het nu is.

I am a believer that in four years, something like that, bitcoin will be about a 5 percent market share of the earth

Draper, die eerder al in het verleden een voorspelling heeft gedaan op de bitcoin denkt deze keer dat de bitcoin in 2022 minimaal 250.000 usd waard zal zijn., deze voorspelling maakte hij nadat hem werd gevraagd over de 30.000 bitcoins die hij in 2014 van de US Marshals Service-veiling won. Deze bitcoins werd eerder in beslag genomen door de staat nadat Silk Road werd opgerold.

Op het moment dat Draper de veiling won, betaalde hij $ 632 per munt, en de munten waren in totaal $ 19 miljoen waard. Op moment van de pers handelt een bitcoin dicht bij de $ 6.300, wat betekent dat zijn 30.000 BTC – als hij ze nog heeft – bijna $ 190 miljoen waard zijn.

In 2014 voorspelde Draper ook dat BTC $ 10.000 zou binnenhalen in drie jaar. De vlaggenschip cryptocurrency kwam in november 2017 op de $ 10.000, en schoot vervolgens omhoog naar bijna $ 20.000 aller tijden voordat hij in december van vorig jaar naar een dieptepunt van $ 3.200 viel.

Tijdens zijn recente interview met FOX Business ‘Liz Claman, merkte Draper op dat hij uiteindelijk een fonds zou willen maken met behulp van bitcoin en blockchain-technologie, omdat het hem zou helpen kosten die verband houden met boekhouding en boekhouding te elimineren.

Draper heeft vorige maand ook onthuld dat hij van mening is dat bitcoin een betere waardeopslag is dan goud, en voorspelde dat OpenNode, een meerlagig, op bliksems netwerk geschikt betaalprocesplatform in de nabije toekomst op grote schaal zal worden toegepast. Eerder voerde hij aan dat bitcoin ‘veel vloeiendere markten’ zal creëren en dat het de ‘valuta van de toekomst’ is.

1000 euro gratis
Bitvavo
Handel nu gratis 1000 euro zonder handelingskosten. Bitvavo is de goedkoopste bitcoin aanbieder in Nederland!
Please follow and like us:

Thanh Lanh Tran (1989) is de hoofdredacteur van Cryptokopen.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gefeliciteerd!

Dit is een speciale aanbieding van Cryptokopen.nl! Op Bitvavo kun je tot 1000 euro gratis handelen zonder feekosten te betalen! Overgens is Bitvavo de goedkoopste Bitcoin broker van Nederland met de laagste handelsfee van Nederland! Klik op de knop beneden om deze bonus te claimen!