Home » cmc exchange details

Review | Ervaring en Betrouwbaar?

Er is iets mis met de URL

In deze Huobi review ontdek je alles over deze exchange, zoals het dagelijks volume en welke handelsparen worden aangeboden. Is Huobi betrouwbaar en wat zijn de ervaringen van anderen?

Wanneer we het hebben over cryptocurrency exchanges, komt de naam Huobi vaak naar voren als een van de belangrijkste spelers op de markt. In deze Huobi review gaan we dieper in op wat Huobi precies is, welke features het biedt en waarom het zo populair is onder cryptocurrency handelaren.

Wat is Huobi?

Huobi is een van 's werelds grootste cryptocurrency exchanges op basis van handelsvolume. Opgericht in 2013 in China, heeft het platform zich snel verspreid naar andere delen van de wereld, met name in Azië. Naast het hoofdplatform biedt Huobi ook verschillende dochterondernemingen zoals Huobi Korea, Huobi US, en Huobi Japan.

Belangrijkste Kenmerken van Huobi:

 1. Diversiteit aan Cryptocurrencies: Huobi biedt een breed scala aan cryptocurrencies om te verhandelen. Van populaire munten zoals Bitcoin en Ethereum tot minder bekende altcoins, het platform biedt gebruikers veel keuze.
 2. Veiligheid: Een van de meest kritieke aspecten van elke cryptocurrency exchange is veiligheid. Huobi gebruikt geavanceerde veiligheidsprotocollen en technologieën om de fondsen van gebruikers te beschermen.
 3. Gebruiksvriendelijke Interface: Voor zowel beginners als ervaren handelaren is de gebruiksvriendelijkheid van de Huobi interface opmerkelijk. Het platform biedt zowel een basic als een advanced trading view, zodat gebruikers kunnen kiezen op basis van hun ervaringsniveau.
 4. Staking & Earning: Naast handelen kunnen gebruikers ook hun cryptocurrency 'staken' of 'lenen' om rente te verdienen. Dit maakt van Huobi niet alleen een plek om te handelen maar ook om passief inkomen te genereren.
 5. Ondersteuning en Onderwijs: Huobi heeft een uitgebreide helpsectie met artikelen, tutorials en video's om gebruikers te helpen hun weg te vinden. Ze bieden ook 24/7 klantenondersteuning.
 6. Mobiele App: Voor handelaren die onderweg willen handelen, biedt Huobi een intuïtieve mobiele app, beschikbaar voor zowel Android als iOS.
 7. Huobi Pool: Dit is een aparte sectie waar gebruikers kunnen deelnemen aan cryptocurrency mining en staking, wat weer een andere bron van inkomsten biedt.

Conclusie:

In deze Huobi review hebben we de essentiële kenmerken en voordelen van de Huobi exchange onderzocht. Met zijn uitgebreide reeks functies, beveiligingsmaatregelen en gebruiksvriendelijke interface, blijft het platform een topkeuze voor zowel nieuwe als ervaren cryptocurrency handelaren.

Of je nu op zoek bent naar diversiteit in cryptocurrency-opties, veilige handelspraktijken, of passieve inkomensmogelijkheden, Huobi lijkt het allemaal te hebben. Hoewel het altijd essentieel is om je eigen onderzoek te doen voordat je een platform kiest, heeft deze Huobi review hopelijk wat licht geworpen op wat je kunt verwachten van deze prominente exchange.

Huobi handelsparen

Welke crypto’s biedt Huobi aan? Hieronder zie je een overzicht van alle aangeboden cryptocurrency’s door Huobi. Als je op de munt klikt kan je eenvoudig zien welke andere exchanges deze munt aanbieden.

# Valuta Handelspaar Prijs Volume (24u) Bijgewerkt

Handleiding Huobi

Benieuwd hoe Huobi werkt en ben je opzoek naar een handleiding? Exchanges kunnen best ingewikkeld zijn, maar met deze handleiding lukt het jou ook.

 1. Meld je aan door bovenin op Nu Registreren te klikken.
 2. Voer je gegevens in.
 3. Meestal vraag een exchange om extra gegevens, zoals een ID-verificatie.
 4. Wanneer je volledig geverifieerd bent kan je gaan handelen.
 5. Stort euro’s op de exchange of USDT als dit niet mogelijk is.
 6. Ga vervolgens naar de gewenste munt, bijvoorbeeld Bitcoin. Dit doe je door een Bitcoin market te selecteren.
 7. Hier kan je kiezen voor een limit of een market order te selecteren, wij adviseren een limitorder, aangezien dit goedkoper is.
 8. Geef de huidige prijs aan of selecteer een gewenste prijs.
 9. Geef aan hoeveel je wil omzetten.
 10. En klik op Kopen of Buy om de trade te plaatsen.

Binnen enkele momenten is jouw trade geplaatst op Huobi.

Huobi kosten

De fees van Huobi verschillen per type order, de actuele kosten van Huobi kan je vinden op de website. Enkele feiten over de kosten:

 • Marketorders zijn vaak duurder dan limitorders.
 • Futures trading is vaak goedkoper dan spothandel.

A Custom Twitter Feed plugin is required to make this section working!

Scroll naar boven