Etoro Review

Coinmarketcap.nl & Cryptokopen.nl Conclusie: Etoro handel

eToro biedt een suite van online beleggingsoplossingen waarbij de omzetmogelijkheden zeer veelbelovend zijn, dankzij hun innovatieve combinatie van online handel en sociale media. Ongeacht of u een newbie bent die op zoek is naar een veilige eerste stap binnen de online trading industrie, of dat u een geavanceerd handelaar bent die naar een beter product op zoek is, is dit sociaal handelsnetwerk uw beste keuze.

Uiteindelijke score: 93/100
Lees de volledige recensie…

 

Vul onderstaand formulier volledig in om u te registreren voor een gratis account!

eToro Overzicht

Opgericht 2007
Platform eToro
Minimale rekeningomvang €200
Minimale lot omvang 0.01
Handelbare activa 1000+
Maximale marge 1:400
Verspreiding op EUR/USD 3 pips
Betalingswijze Kredietkaart, Debetkaart, Bankoverschrijving, China Union Pay, Giropay, Neteller, PayPal, Skrill Limited UK, WebMoney, Wirecard, Yandex
Demo-rekening Ja
Accepteert Nederlandse handelaren Ja
Gereguleerd CySEC (Cyprus), FCA (UK)
Ondersteuning Telefoon, Email, Live Chat
Internetadres www.etoro.com

Uw kapitaal loopt risico.

 

Bezoek de website

Uw kapitaal loopt risico.

Overslaan Inhoud en Lees de Bottom Line!

Voordelen

  • Geavanceerd sociaal handelsnetwerk
  • Quotes in real-time
  • All-in-one platform
  • Uitgebreide mogelijkheden om te betalen
  • Uitmuntende klantenservice

Nadelen

  • Geen MT4-platform

eToro is een onderneming die zich richt op sociale investeringen in netwerken, en werd opgericht in 2007. Deze onderneming die in meerdere jurisdicties gereguleerd is, staat algemeen bekend als de pioneer wat betreft het integreren van online handel met social meda, en nu hebben ze wereldwijd mee dan 5 miljoen gebruikers. Is deze broker een goede keuze? We zetten de feiten op een rij.

Platform

Ze bieden nu een all-in-one platform wat all functies van hun vorige platforms integreert met all hulpmiddelen die u nodig kunt hebben voor het beheren van uw aandelenportefeuille. Ze hebben een zeer flexibel sociaal handelssysteem, waarmee u gemakkelijk het bedrag kunt instellen dat u automatisch wilt kopiëren. U heeft de mogelijkheid om alle open transacties te kopiëren of alleen de nieuwe transacties van de door u gekozen belegger. Er zijn geen grenzen aan het aantal gebruikers dat u kunt kopiëren, dus u heeft de vrijheid om door duizenden profielen te bladeren en hun transacties te kopiëren, waardoor uw kans op rendabele opbrengst hoger wordt. Door deze complete set van online beleggingsoplossingen verdienen ze een Platformscore van 10/10 in onze tabel.

Ontwerp

Ze hebben ontzettend hun best gedaan om de pagina visueel aantrekkelijk te maken, en wat nog beter is, is dat ze constant updates en verbeteringen aanbrengen. Dit is de reden waarom ze een Ontwerpscore van 10/10 verdienen.

Uw kapitaal loopt risico.

 

Minimale storting

Het openen van een account bij eToro vereist een € 200 eerste storting. Deze flexibiliteit maakt het mogelijk voor iedereen om te beginnen met hun eigen gewenste startkapitaal. Daardoor krijgen ze een Minimale storting-score van 3/5.

Minimale lot omvang

Met een klein transactieformaat worden uw risico’s lager en kunt u zelfs wat experimenteren met uw transacties. Het is een goede zaak dat eToro een minimale transactie van 0,01 toestaat, wat de reden is dat ze van ons krijgen: een Minimale formaatscore van 4/5.

Handelbare activa

eToro biedt een breed aanbod aan handelsinstrumenten, waaronder cryptovaluta zoals Bitcoin, Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Ripple, Dash, Litecoin, Ethereum Classic, Stellar Lumens en NEO. Met meer dan 1000 keuzes is het is heel gemakkelijk om een instrument te kiezen dat veelbelovend rendement en winstkansen biedt. Deze veelzijdigheid biedt ze een Verhandelbare activa-score van 5/5.

Zeer volatiel beleggingsproduct. Uw kapitaal loopt risico.

 

Bezoek de website

Uw kapitaal loopt risico.

 

Betalingen

eToro’s spreads zijn competitief in vergelijking met de spreads van andere populaire brokers. De meeste activa hebben zo’n 3 tot 4 pip-spreads, wat standaard is voor de meeste platforms. Voor het EUR/USD valutapaar is de spread gemiddeld 3 pips. Wegens dergelijke koersen verdienen ze een Uitbetalingsscore van 7/10.

Uw kapitaal loopt risico.

 

Tijdsduur voor het opnemen om geld

Wanneer ze over alle vereiste informatie beschikken duurt het verwerken van een opname doorgaans slechts 1 werkdag, terwijl de benodigde tijd voor het ontvangen van een betaling kan variëren – afhankelijk van uw betalingsprovider. Dankzij deze snelheid verdienen ze een Snelheidsscore van 10/10.

Storting- en opnamemethodes

Het is gemakkelijk om een bedrag naar uw account over te maken, omdat ze een brede selectie van bancaire methoden ondersteunen. Dit geldt ook voor kreditcards, debetkaart, Bankoverschrijving, China Union Pay, Giropay, Neteller, Skrill Limited UK, WebMoney, Wirecard, Yandex en zelfs PayPal. Dit leidt tot een Storting- en opnamemethode-score van 5/5.

Uw kapitaal loopt risico.

 

Klantenservice

Er zijn tal van manieren om contact op te nemen met de klantenservice, maar het is aan te bevelen dat u eerst de FAQ-pagina bekijkt of uw vraag steelt in het veld Have a Question/Get Instant Answers aan de linker-onderkant van de website; in de meeste gevallen gaat u daar uw antwoorden vinden. Over het algemeen biedt de uitstekende klantenservice een Support-score van 15/15.

Uw kapitaal loopt risico.

 

Nauwkeurigheid van prijsopgave

Op basis van meerdere tests komen we tot de conclusie dat de meeste vraagprijzen overeenkomen met die op de markt, wat erop neerkomt dat deze worden gesynchroniseerd. Daardoor krijgen ze een Nauwkeurigheidsscore van 10/10.

Reputatie

Na het doen van een uitgebreid onderzoek over deze broker kunnen we met zekerheid stellen dat deze broker een ongeschonden reputatie heeft, zeker onder Nederlanders. Ze zijn alom bekend als pionier in de industrie van social trading, en dat is wel duidelijk te zien aan hun enorme gebruikersaantal van maar liefst 5 miljoen, wereldwijd. Deze integriteit geeft ze een Uitbetalingsscore van 19/20.

Conclusie

eToro biedt een suite van online beleggingsoplossingen waarbij de omzetmogelijkheden zeer veelbelovend zijn, dankzij hun innovatieve combinatie van online handel en sociale media. Ongeacht of u een newbie bent die op zoek is naar een veilige eerste stap binnen de online trading industrie, of dat u een geavanceerd handelaar bent die naar een beter product op zoek is, is dit sociaal handelsnetwerk uw beste keuze.

Uiteindelijke score: 93/100

 


Bezoek de website

Uw kapitaal loopt risico.

 

Handelen brengt risico’s met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Deze inhoud is alleen bedoeld voor educatieve doeleinden en is geen beleggingsadvies.