Nieuws

Ebay gaat mogelijk cryptocurrencies accepteren na uitlekken foto’s

Volgens uitgelekte foto’s van Consensus 2019 in New York zou Ebay mogelijk cryptocurrencies kunnen accepteren in de toekomst. Ebay die op dit moment ruim 180 miljoen gebruikers heeft zou door deze “move” de gehele cryptomarkt naar een nieuw niveau kunnen tillen.

Ebay blijkt 1 de belangrijkste sponsors te zijn dit jaar , het lijkt erop dat de gigantische online marktplaats bewust op deze evenement heeft getarget.

Zoals je ziet op de foto’s hieronder staat er (In Nederlands vertaald)

“Virtuele valuta. Het gebeurt op eBay, “zegt een plakkaat, zonder verdere informatie te geven.

Nadat de foto’s online waren gegaan over deze slogan, hebben sociale media en reguliere media een discussie op gang gebracht die de gemeenschap van cryptocurrency blijft overspoelen.

De theorieƫn variƫren van Bitcoin-acceptatie tot zelfs een exclusieve deal met Binance Coin, het oorspronkelijke token van Binature, de cryptocurrency exchange.

ā€˜JUSTā€™ A THIRD PARTY DEAL?

Zoals het Australische nieuwsmagazine Micky opmerkt, zou de realiteit echter wat soberder kunnen zijn:

eBay, zo suggereerde het, zou kunnen samenwerken met een betaalplatform dat verschillende cryptocurrencies accepteert namens handelaren en ze dan in fiat uitbetaalt.

UTRUST ondersteunt Bitcoin, Litecoin en Ripple , terwijl het ook zijn eigen native token ondersteunt.

Leidinggevenden moeten nog commentaar geven op de laatste geruchten, die een periode van snelle expansie voor de startup volgen, waarvan de gebruikersportefeuille in bĆØtatests blijft.

“Ik ben constant gefascineerd door hoe technologische innovatie ons dagelijks leven beĆÆnvloedt, en in het bijzonder de snelle evolutie van crypto-betalingen,” zei Kon op het moment dat ze bij UTRUST kwam.

Geen steun van Paypal

Kon’s enthousiasme voor crypto lijkt ondertussen steeds meer op gespannen voet te staan ā€‹ā€‹met haar oude werkgever. Zoals eerder vermeld, blijft PayPal beslist pro-Blockchain, maar hands-off op Bitcoin.
“We hebben ook teams die werken aan blockchain en cryptocurrency, en we willen daaraan deelnemen in welke vorm dan ook in de toekomst – ik denk gewoon dat het nu een beetje vroeg is,” vertelde CFO John Rainey aan Yahoo! FinanciĆ«n in een interview.

EBay heeft echter al geruime tijd gesuggereerd over zijn belangstelling, met geruchten over de acceptatie van Bitcoin die eveneens in december 2017 zou komen, toen de cryptocurrency zijn hoogtepunt van $ 20.000 bereikte.

1000 euro gratis
Handel nu gratis 1000 euro zonder handelingskosten. Bitvavo is de goedkoopste bitcoin aanbieder in Nederland!
Please follow and like us:

Thanh Lanh Tran (1989) is de hoofdredacteur van Cryptokopen.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *