Verge (XVG) kopen en verkopen? Koers en informatie

Verge (XVG) kopen? Op deze pagina vindt je de huidige live euro koers van Verge (XVG). Verge (XVG) huidige prijs is €0.00626 met totale marketcap van €102.14 M. Verge (XVG) prijs is -4.14% omlaag gegaan in de laatste 24 uur. Koop of verkoop je Verge (XVG) op deze pagina.


Op deze pagina kun je ook gebruik maken van de Verge (XVG) calculator

Belangrijk! Voordat je Verge (XVG) wilt kopen, zorg ervoor dat je eerst Bitcoin koopt om vervolgens deze weer in te wisselen voor Verge (XVG)! Op Bitvavo kun je tot 1000 euro gratis handelen zonder feekosten! Schrijf je hier in en claim jouw bonus of klik op de knop beneden! Overigens is Bitvavo de goedkoopste Bitcoin Broker van Nederland!

Koop Verge Verkoop Verge
 • verge
  Verge (XVG)
 • Live prijs
  €0.00626
 • 24 uur%
  -4.14%
 • Marktkapitalisatie
  €102.14 M
 • Volume
  €8.71 M
 • Beschikbaar aanbod
  16.32 B XVG
 • Rang
  67

Crypto Calculator

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

10 Verge (XVG)
=
0.0624EUR

Wat is Verge

Verge (XVG) staat bekend als een open source decentraal blockchain die zich richt op anonimiteit en privacy. Naast dat Verge gebruik maakt van de Bitcoin technologie, heeft Verge ook meer technologiën geinplenteerd om de anonimiteit en veiligheid te waarborgen. Daarbij maakt Verge gebruik van een aantal netwerken zoals TOR en i2p. Daarmee worden de ip adressen elke keer veranderd zodat de transacties niet meer te traceren zijn.

Het doel hiervan is om een blockchain te creëren met het concept van Bitcoin, alleen staat de privacy van de gebruikers van de blockchain op centraal. Verge XVG is opgericht in 2014, maar stond bekend onder de naam DogecoinDark. Begin 2016 besloten de ontwikkelaars de cryptmunt te hernoemen naar Verge.

De blockchain van Verge maakt namelijk gebruik van een aantal cryptogratische algoritme zoals de Scrypt en X17, om zo de veiligheid te versterken, ook om de XVG miners gelijke kansen te geven. Verge ondersteunt namelijk ook het SPV protocol waardoor transacties sneller verwerkt kunnen worden.

De Verge cryptovaluta is niet gepremined. Dit betekend dat de ontwikkelaars dus niet op voorhand een aandeel hebben gekregen in de blockchain, deze hebben ze dus zelf moeten kopen. De totale omvang van de XVG staat op 16 miljard. In 2014 was er de eerste uitgave van 9,1 miljard, Per jaar word er dus 1 miljard XVG gedistribueerd.

De blockchain van Verge maakt ook gebruik van een protocol genaamd "Wraith Protocol.
Deze zorgt ervoor dat de gebruikers van de blockchain van Verge kunnen kiezen of ze hun transactie wel of niet zichtbaar wil laten maken op de Verge blockchain.

Verge Koers

De koers van Verge is interessant om naar te volgen, ook vanwege de hoge potentie hiervan. Veel mensen zoeken naar een cryptovaluta waar privacy hun nummer 1 prioriteit is. Verge (XVG) is daarbij 1 van de beste als het gaat om de privacy. Verge (XVG) koers staat er ook om bekend dat deze de hoogste stijging ooit heeft gemaakt in de cryptocurrency historie, door vanaf eind 2016 van 0.000003 usd te stijgen naar 0.20 cent toppunt. Een stijging van maar liefst 1581942 procent!

Verge Wallet

Als je Verge hebt gekocht dan moet je deze ook ergens kunnen bewaren. Op het moment van schrijven zijn er 4 wallet mogelijkheden om je Verge hierin te bewaren. Hier beneden zie je een volledige overzicht wat de mogelijkheden zijn en wat de voordelen en de nadelen zijn in 1 oogopslag! Een wallet kiezen is zeer belangrijk en daarom hebben we alles op een rijtje gezet voor je!

 

  
 
Gebruiksvriendelijkheid
Veiligheid
Direct verkopen?
Zelf eigenaar wallet?
Op te slaan in kluis?
Oordeel Cryptokopen.nl

Paper
Wallet
Gebruiksvriendelijkheid: 6 / 10
Veiligheid: 7 / 10
Direct verkopen?
Zelf eigenaar wallet?
Op te slaan in kluis?
Oordeel Cryptokopen.nl: 7 / 10

Sofware
Wallet
Gebruiksvriendelijkheid: 7 / 10
Veiligheid: 8 / 10
Direct verkopen?
Zelf eigenaar wallet?
Op te slaan in kluis?
Oordeel Cryptokopen.nl: 6 / 10

Exchange
Wallet
Gebruiksvriendelijkheid: 10 / 10
Veiligheid: 7 / 10
Direct verkopen?
Zelf eigenaar wallet?
Op te slaan in kluis?
Oordeel Cryptokopen.nl: 8 / 10

Hardware
Wallet
Gebruiksvriendelijkheid: 9 / 10
Veiligheid: 9 / 10
Direct verkopen?
Zelf eigenaar wallet?
Op te slaan in kluis?
Oordeel Cryptokopen.nl: 10 / 10

Verge kopen?

Verge kopen?, deze cryptovaluta kan je onder andere inkopen via een online exchange. Deze cryptovaluta kan je vinden onder de naam (XVG) .

Bitvavo

50+ Cryptocurrency's te koop
Bitvavo wallet
Gevestigd in Nederland
Gerespecteerd bedrijf
Tijdelijk aanbod : Tot 1000 euro gratis handelen zonder feekosten

LiteBit

50+ Cryptocurrency's te koop
Eigen Litebit.eu wallet
Gevestigd in Nederland
Gerespecteerd bedrijf
Betrouwbaar!

Bitonic

1 van de betrouwbaarste broker
Sinds 2013
Goede bitcoin prijzen
Gevestigd in Nederland
 

Satos

1 van de goedkoopste bitcoin prijzen
Gevestigd in Nederland
Betrouwbaar
 
 

Markets

# Uitwisseling Paar Prijs Volume (24 uur) bijgewerkt

Koers


Diagram laden ...

Historische prijzen

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Geef jouw review!