Stratis (STRAT) kopen en verkopen? Koers en informatie

Stratis (STRAT) kopen? Op deze pagina vindt je de huidige live euro koers van Stratis (STRAT). Stratis (STRAT) huidige prijs is €0.3774 met totale marketcap van €37.67 M. Stratis (STRAT) prijs is -2.74% omlaag gegaan in de laatste 24 uur. Koop of verkoop je Stratis (STRAT) op deze pagina.


Op deze pagina kun je ook gebruik maken van de Stratis (STRAT) calculator

Belangrijk! Voordat je Stratis (STRAT) wilt kopen, zorg ervoor dat je eerst Bitcoin koopt om vervolgens deze weer in te wisselen voor Stratis (STRAT)! Op Bitvavo kun je tot 1000 euro gratis handelen zonder feekosten! Schrijf je hier in en claim jouw bonus of klik op de knop beneden! Overigens is Bitvavo de goedkoopste Bitcoin Broker van Nederland!

Koop Stratis Verkoop Stratis
 • stratis
  Stratis (STRAT)
 • Live prijs
  €0.3774
 • 24 uur%
  -2.74%
 • Marktkapitalisatie
  €37.67 M
 • Volume
  €1.19 M
 • Beschikbaar aanbod
  99.86 M STRAT
 • Rang
  122

Crypto Calculator

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

10 Stratis (STRAT)
=
3.774EUR

Wat is Stratis

Stratis is een platform die is ontwikkeld om oplossingen te bieden voor bedrijven die gebruik willen maken van de blockchain technologie. Deze organisaties kunnen hun appliciaties ontwikkelen en testen op de platform van Stratis. Stratis staat ook wel bekend als een Blockchain-as-a-service oftewel (BaaS).

De appliciaties van Stratis kunnen worden gedaan in programmeertaal C# , deze programmeertaal kan je gemakkelijk toepassen in het Microsoft . NET framework: Één van de populairste software/framework voor programmeurs en softwareontwikkelaars.

Het ontwikkelen zelf van blockchain appliciaties is een moeilijk en een ingewikkeld proces dat veel technische expertise vereist. Steeds meer mensen beginnen te begrijpen dat blockchain een technologie vormt van interactie fundamenteel. Maar vanuit de technische kant weet ook de ontwikkelaars zelf hoe belangrijk de blockchain technologie gaat worden en wat voor mogelijkheden deze met zich mee kan brengen.

Het doel van Stratis is om onder andere voor organisaties makkelijk te maken bij het ontwikkelen van appliciaties op hun publieke Stratis Blockchain. Dit heeft ook als reden waarom deze platform draait op het .NET framework van Microsoft en ontwikkeld is met C#.

.NET framework is een open source software die alle programmeurs kan gebruiken. Vele appliciaties die in deze platform word gebouwd is meestal geschreven in programmeertaal C# oftewel C Sharp. Het grote voordeel van dit is dat bijna alle ontwikkelaars al deze programmeertaal al kennen.

Ontwikkelaars hoeven dus niet meer nieuwe programmeertalen te leren zoals deze was geintroduceerd door de Ethereum netwerk, namelijk "Solidity" waardoor alles kant en klaar is voor de ontwikkelaars.

Omdat de platform van Stratis ook gebruik maakt van een zogenaamde "side-chains" kunnen ontwikkelaars en organisaties hun eigen blockchain bouwen zonder dat deze de publieke chain beinvloed.

Stratis staat ook wel bekend als $STRAT, deze wordt gebruikt als een soort brandstof door het platform om alles goed te laten verlopen. Net als hoe Ethereum gebruik maakt van de algoritme Proof of Work, maakt Stratis gebruik van Proof of Stake.

Stratis Koers

De koers van Stratis is interessant om naar te volgen.De prijs van Stratis is vooral in de eerste helft van 2017 enorm gegroeid. Let wel op dat koersen van cryptovaluta's enorm kan fluctueren.Het is moeilijk te voorspellen waar de koers van Stratis naar toe gaat op korte termijn. Op lange termijn ben ik er wel van overtuigd dat Stratis flink in waarde zal gaan stijgen.

Stratis Wallet

Als je Stratis hebt gekocht dan moet je deze ook ergens kunnen bewaren. Op het moment van schrijven zijn er 4 wallet mogelijkheden om je Stratis hierin te bewaren. Hier beneden zie je een volledige overzicht wat de mogelijkheden zijn en wat de voordelen en de nadelen zijn in 1 oogopslag! Een wallet kiezen is zeer belangrijk en daarom hebben we alles op een rijtje gezet voor je!

 

  
 
Gebruiksvriendelijkheid
Veiligheid
Direct verkopen?
Zelf eigenaar wallet?
Op te slaan in kluis?
Oordeel Cryptokopen.nl

Paper
Wallet
Gebruiksvriendelijkheid: 6 / 10
Veiligheid: 7 / 10
Direct verkopen?
Zelf eigenaar wallet?
Op te slaan in kluis?
Oordeel Cryptokopen.nl: 7 / 10

Sofware
Wallet
Gebruiksvriendelijkheid: 7 / 10
Veiligheid: 8 / 10
Direct verkopen?
Zelf eigenaar wallet?
Op te slaan in kluis?
Oordeel Cryptokopen.nl: 6 / 10

Exchange
Wallet
Gebruiksvriendelijkheid: 10 / 10
Veiligheid: 7 / 10
Direct verkopen?
Zelf eigenaar wallet?
Op te slaan in kluis?
Oordeel Cryptokopen.nl: 8 / 10

Hardware
Wallet
Gebruiksvriendelijkheid: 9 / 10
Veiligheid: 9 / 10
Direct verkopen?
Zelf eigenaar wallet?
Op te slaan in kluis?
Oordeel Cryptokopen.nl: 10 / 10

Stratis kopen

Stratis kopen?, deze cryptovaluta kan je onder andere inkopen via online exchange. Deze cryptovaluta kan je vinden onder de naam (STRAT) . Wanneer je gemakkelijk en direct Stratis wilt kopen zonder eerst bitcoins ervoor te moeten kopen, zou ik je adviseren om naar BitVaVo.com of naar Litebit.eu te gaan. De interface van de website is in het Nederlands en is zeer gebruiksvriendelijk en je kunt er ook eens gemakkelijk met Ideal betalen. Andere exchanges waar je kunt handelen in Stratis zijn bijvoorbeeld Bittrex en Binance.com. Wel adviseer ik je wel om eerst Bitcoins te kopen op Bitonic.nl of BTCdirect.nl om vervolgens deze weer in te wisselen tegen de Stratis koersprijzen

Markets

# Uitwisseling Paar Prijs Volume (24 uur) bijgewerkt

Koers


Diagram laden ...

Historische prijzen

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Geef jouw review!