Reddcoin (RDD) kopen en verkopen? Koers en informatie

Reddcoin (RDD) kopen? Op deze pagina vindt je de huidige live euro koers van Reddcoin (RDD). Reddcoin (RDD) huidige prijs is €0.00205 met totale marketcap van €62.42 M. Reddcoin (RDD) prijs is -0.36% omlaag gegaan in de laatste 24 uur. Koop of verkoop je Reddcoin (RDD) op deze pagina.


Op deze pagina kun je ook gebruik maken van de Reddcoin (RDD) calculator

Belangrijk! Voordat je Reddcoin (RDD) wilt kopen, zorg ervoor dat je eerst Bitcoin koopt om vervolgens deze weer in te wisselen voor Reddcoin (RDD)! Op Bitvavo kun je tot 1000 euro gratis handelen zonder feekosten! Schrijf je hier in en claim jouw bonus of klik op de knop beneden! Overigens is Bitvavo de goedkoopste Bitcoin Broker van Nederland!

Koop Reddcoin Verkoop Reddcoin
 • reddcoin
  Reddcoin (RDD)
 • Live prijs
  €0.00205
 • 24 uur%
  -0.36%
 • Marktkapitalisatie
  €62.42 M
 • Volume
  €145,709
 • Beschikbaar aanbod
  30.46 B RDD
 • Rang
  216

Crypto Calculator

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

10 Reddcoin (RDD)
=
0.0342EUR

Wat is Reddcoin

Reddcoin is een digitale cryptovaluta die zich wilt richten op betalingen via social media platforms op basis van blockchain. Omdat het versturen van Reddcoins geen transactiekosten met zich mee brengt, is Reddcoin geschikt voor de kleinste betalingen. Reddcoin wordt ook wel gezien als de coin van de : social media.

Reddcoin is een digitale valuta, net als de Bitcoin en de Litecoin. Vele hebben een andere doel of visie voor zijn valuta, Echter is Reddcoin gefocust op maar 1 ding, en dat is: social media.

Net als ieder social media, heb je de mogelijkheid om bijvoorbeeld op Facebook iets te liken, of op Twitter iets te retweeten of op Reddit iets te voten.

Reddcoin wilt met zijn cryptovaluta deze functionaliteit aanvullen met een mogelijkheid om "donatie) te doen in de vorm van Reddcoin als blijk van waardering, of om betalingen te doen in de vorm van "credits".

Reddcoin heeft naast de digitale coin ook nog een andere functionaliteit geinplenteerd in hun blockchain. Namelijk de "Redd-ID. Met deze Redd-ID is het mogelijk om je eigen unieke indentiteit vast te leggen op de Reddcoin Blockchain. Op deze manier is het mogelijk om deze functionaliteit te gebruiken om social media platforms die dan de RDD ondersteunen.

Markets

# Uitwisseling Paar Prijs Volume (24 uur) bijgewerkt

Koers


Diagram laden ...

Historische prijzen

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Geef jouw review!