Gulden (NLG) kopen en verkopen? Koers en informatie

Gulden (NLG) kopen? Op deze pagina vindt je de huidige live euro koers van Gulden (NLG). Gulden (NLG) huidige prijs is €0.0190 met totale marketcap van €8.11 M. Gulden (NLG) prijs is -0.49% omlaag gegaan in de laatste 24 uur. Koop of verkoop je Gulden (NLG) op deze pagina.


Op deze pagina kan je ook gebruik maken van de Gulden (NLG) calculator

Koop Gulden Verkoop Gulden
 • gulden
  Gulden (NLG)
 • Live prijs
  €0.0190
 • 24 uur%
  -0.49%
 • Marktkapitalisatie
  €8.11 M
 • Volume
  €6,182
 • Beschikbaar aanbod
  428.01 M NLG
 • Rang
  312

Crypto Calculator

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

10 Gulden (NLG)
=
0.1896EUR

Markets

# Uitwisseling Paar Prijs Volume (24 uur) bijgewerkt

Koers


Diagram laden ...

Historische prijzen

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Twitter Nieuws Feed

@bitcoinspot Die privacy is natuurlijk ook de reden dat Monero nooit het volwassen stadium bereikt. Regulatie van crypto komt er op een gegeven moment aan en dan is Monero, PIVX e.d. gezien.

@nlbitcoinreport Niet ingaan op enig inhoudelijk item maar alleen de grond intrappen, Als dit het niveau van the bitcoin report is is het begrijpelijk waarom ik het niet volg. Maar dat heb je met bitcoin fanaten. Het heet geen bitcoin dus het is shit.

Ik heb zojuist een nieuw artikel gepubliceerd Mining- en witnessrewards, uitleg over de Gulden infrastructuur. https://t.co/KHBpAxrKH5
#cryptocurrency, #bitcoin, #Gulden

De jongste toetreder tot de markt van de NL psp's is tevens een handelsplaats voor #cryptocurrency: “Door onze vrijstelling kunnen we unieke combinatie aan diensten bieden”, aldus Roel Boer van @nocksapp #payments #paymentprovider #fintech #cryptotrading https://t.co/7qOMxeqriL

Load More...

Geef jouw review!