EOS kopen en verkopen? Koers en informatie

EOS kopen? Op deze pagina vindt je de huidige live euro koers van EOS. EOS huidige prijs is €2.201 met totale marketcap van €2.18 B. EOS prijs is -2.98% omlaag gegaan in de laatste 24 uur. Koop of verkoop je EOS op deze pagina.


Op deze pagina kun je ook gebruik maken van de EOS calculator

Belangrijk! Voordat je EOS wilt kopen, zorg ervoor dat je eerst Bitcoin koopt om vervolgens deze weer in te wisselen voor EOS! Op Bitvavo kun je tot 1000 euro gratis handelen zonder feekosten! Schrijf je hier in en claim jouw bonus of klik op de knop beneden! Overigens is Bitvavo de goedkoopste Bitcoin Broker van Nederland!

Kopen verkopen Eos
 • eos
  EOS (EOS)
 • Live prijs
  €2.201
 • 24 uur%
  -2.98%
 • Marktkapitalisatie
  €2.18 B
 • Volume
  €343.49 M
 • Beschikbaar aanbod
  990.55 M EOS
 • Rang
  55

Crypto Calculator

Wat is EOS

EOS is een munt die die de Ethereum killer wordt genoemd. Dit is een krachtige term want is het echt een cryptocurrency die Ethereum van de troon kan stoten? Aan krachtige termen in ieder geval geen gebrek. Misschien heb je EOS ook wel eens in combinatie gehoord met ‘Ethereum on Steroids’. Het is niet zo lastig krachtige termen voor een nieuwe cryptocurrency te bedenken. Wat een stuk lastiger is dat is een munt introduceren die deze verwachtingen waar kunnen maken. Voegt EOS de daad bij het woord?

De munt EOS wil het beter dan Ethereum doen. Het verbeterpunt ligt vooral bij het aantal transacties dat per seconde kan worden gedaan. Kijken we naar Ethereum dan zien we dat dit maximaal zes transacties per seconde zijn. Andere cryptocurrency zoals de Bitcoin kunnen er maar vier. Uiteraard wil het team achter Ethereum dit verbeteren alleen hebben ze aangegeven dat dit nog zeker een aantal jaren kan gaan duren. Daar ligt de winst voor EOS. Deze zouden meer transacties per seconde mogelijk kunnen maken. Dan zou het een zeer interessante vervanger voor Ethereum zijn.

De nieuwe blockchain-architectuur zal speciaal worden ontworpen zodat er zowel horizontale als verticale schaalbaarheid van decentrale applicaties kunnen worden ondersteund. Deze technologie moet er dan voor zorgen dat er miljoenen transacties per seconde mogelijk zijn. De gedecentraliseerde apps kunnen volledig geëlimineerd worden. Daarbij kunnen gedecentraliseerde applicaties makkelijk en snel gebouwd worden. Dit zijn grote voordelen van EOS.

Bezitters van de munt kunnen stemmen voor ‘Witnsesses’ Dit geeft de bezitters van de munt invloed. De witnesses mogen grote beslissingen nemen over hoe het platform zich verder gaat ontwikkelen. Dit geeft wel vertrouwen. Koop je NEO dan weet je dat je mee kunt beslissen. Dit is dan wel in de persoon van een witness maar het is niet alleen het team achter EOS wat de beslissingen neemt.

De partnerships van EOS

Er is nog niet heel veel bekend over de partnerships die zijn aangegaan door EOS. De founder heeft wel bekendgemaakt dat er een samenwerking met Telegram is. Dit is een zeer grote berichtenservice die ook met een eigen munt komt. Het is dus nog even afwachten wat deze partnership met zich mee gaat brengen.

Het team van EOS

Het team van EOS heeft een echte blikvanger. Dit is de founder Dan Larimer. Deze naam is zeer bekend in de cryptowereld. Larimer zorgde voor baanbrekende technologieën. Hij is de man achter ‘Delegated-proof-of-stake’. Dit wordt gezien als de republikeinse vorm van de Proof-of-stake. Naast Larimer zijn er vele gerenommeerde ontwikkelaars bij het project betrokken. Larimer heeft zich omringt met kennis uit alle kringen. Over dit punt hoeft de investeerder zich geen zorgen te maken.

EOS kopen

Bitvavo

50+ Cryptocurrency's te koop
Bitvavo wallet
Gevestigd in Nederland
Gerespecteerd bedrijf
Tijdelijk aanbod : Tot 1000 euro gratis handelen zonder feekosten

LiteBit

50+ Cryptocurrency's te koop
Eigen Litebit.eu wallet
Gevestigd in Nederland
Gerespecteerd bedrijf
Betrouwbaar!

Bitonic

1 van de betrouwbaarste broker
Sinds 2013
Goede bitcoin prijzen
Gevestigd in Nederland
 

Satos

1 van de goedkoopste bitcoin prijzen
Gevestigd in Nederland
Betrouwbaar
 
 

De beste EOS wallet

Als je de munt op wilt slaan dan dien je een wallet te gebruiken. Op dit moment zijn er 4 verschillende mogelijkheden om EOS te bewaren. Zie hier een overzicht:

 

  
 
Gebruiksvriendelijkheid
Veiligheid
Direct verkopen?
Zelf eigenaar wallet?
Op te slaan in kluis?
Oordeel Cryptokopen.nl

Paper
Wallet
Gebruiksvriendelijkheid: 6 / 10
Veiligheid: 7 / 10
Direct verkopen?
Zelf eigenaar wallet?
Op te slaan in kluis?
Oordeel Cryptokopen.nl: 7 / 10

Sofware
Wallet
Gebruiksvriendelijkheid: 7 / 10
Veiligheid: 8 / 10
Direct verkopen?
Zelf eigenaar wallet?
Op te slaan in kluis?
Oordeel Cryptokopen.nl: 6 / 10

Exchange
Wallet
Gebruiksvriendelijkheid: 10 / 10
Veiligheid: 7 / 10
Direct verkopen?
Zelf eigenaar wallet?
Op te slaan in kluis?
Oordeel Cryptokopen.nl: 8 / 10

Hardware
Wallet
Gebruiksvriendelijkheid: 9 / 10
Veiligheid: 9 / 10
Direct verkopen?
Zelf eigenaar wallet?
Op te slaan in kluis?
Oordeel Cryptokopen.nl: 10 / 10

EOS conclusie

EOS heeft alles in zich om de verbeterde versie van Ethereum te worden. De kennis is ook in huis en dit zal de investeerders veel vertrouwen geven. Toch zijn er wel een paar punten om rekening mee te houden. Op dit moment is er nog geen werkend product. Mislukt het project dan zal dit flinke gevolgen hebben voor de waarde van de munt. Daarbij dienen de houders van de munten de personen te betalen die de transacties verwerken. Deze is onderhevig aan een behoorlijke inflatie die kan oplopen tot vijf procent per jaar.

EOS koers

De koers van EOS lijkt veelbelovend. De laatste tijd is deze ook stabiel met een enkele uitschieter. De investeerders hebben dus vertrouwen in het team. Heb jij ook vertrouwen in Laminer en zijn mannen en blijkt dit vertrouwen gegrond dan zal de aankoop van EOS een goede investering zijn.

Bron:Cryptotop.nl

Markets

# Uitwisseling Paar Prijs Volume (24 uur) bijgewerkt

Koers


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

Historische prijzen

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Geef jouw review!