Nieuws

Bloomberg: Morgan Stanley plant Bitcoin-handel voor klanten

De Amerikaanse bankgigant Morgan Stanley is van plan om klanten Bitcoin trade swaps aan te bieden, volgens Bloomberg donderdag 13 september.

Volgens de bronnen zal Morgan Stanley “contracten afsluiten die beleggers synthetische blootstelling geven aan de prestaties van Bitcoin.”

“Beleggers zullen in staat zijn om long of short te gaan met behulp van de zogenaamde price return swaps, en Morgan Stanley zal een spread berekenen voor elke transactie”, voegde ze eraan toe.

Het nieuws markeert de laatste toewijding aan Bitcoin-interesse van de Wall Street-gigant, Goldman Sachs, vorige week tegen claims dat het plannen voor een Bitcoin-tradingdesk had laten vallen.

Een woordvoerder van Morgan Stanley weigerde Bloomberg in te lichten over de plannen.

In aanvulling op de niet-bevestigde Morgan-plannen heeft de afgelopen week ook de insiders van Citigroup Citigroup laten weten dat ze van plan zijn toegang te krijgen tot Bitcoin-handelsproducten.

Net als soortgelijke potentiële aanbiedingen van Morgan en Goldman, zouden Citigroup-klanten in staat zijn om toegang te verkrijgen aan Bitcoin-markten zonder één van de cryptocurrency direct te houden.

Please follow and like us:

Thanh Lanh Tran (1989) is de hoofdredacteur van Cryptokopen.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *