Nieuws

Bitpay bereikt 1 miljard dollar aan transacties!

Bitpay, de grootste cryptocurrency payment service heeft het afgelopen jaar (2018) een mijlpaal bereikt van 1 miljard dollar aan transacties, volgens een persbericht die is gepubliceerd op 16 January 2019.

Volgens het rapport heeft het bedrijf ook een nieuw record gevestigd op het gebied van transactiekosten.
BitPay meldde ook dat zijn B2B-activiteiten vanaf 2017 met bijna 255 procent zijn gegroeid.

Ondanks een enorme daling van de crypto in 2018 voerden de CEO en medeoprichter van BitPay, Stephen Pair, aan dat het bedrijf gedurende het jaar een groei zag, omdat het product “goedkoper en sneller is dan een bankoverschrijving uit de meeste delen van de wereld”.

Hoewel BitPay naar verluidt nog steeds focust op Bitcoin (BTC), meldt de service nu ook dat het is uitgebreid naar meerdere cryptocurrency’s, namelijk Bitcoin Cash (BCH) en stablecoins USD Coin (USDC), de Gemini-dollar (GUSD) en Paxos Standaard (PAX).

In april behaalde BitPay $ 40 miljoen in een financieringsronde waarin grote spelers uit de crypto- en IT-industrie waren opgenomen, zoals Tencent-medestichter Alvin Liu en Christopher Klauss Family Office, oprichter van Internet Security Systems (ISS), een door IBM overgenomen bedrijf in 2006.

Eind 2018 beweerde BitPay’s CEO dat hij verwacht dat de massale Bitcoin-acceptatie binnen drie tot vijf jaar zal komen. In november voorspelde de hoofdcommissaris van BitPay, Sonny Singh, dat de prijs van Bitcoin tegen het einde van 2019 tussen $ 15.000 en $ 20.000 zal stijgen.

Please follow and like us:

Thanh Lanh Tran (1989) is de hoofdredacteur van Cryptokopen.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *